Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ! ! Στο αυτόφωρο 27χρονος Αρχιφύλακας! Κατηγορείται ότι χτύπησε 2 ανήλικους αλλοδαπούς!
    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ! ! Στο αυτόφωρο 27χρονος Αρχιφύλακας! Κατηγορείται ότι χτύπησε 2 ανήλικους αλλοδαπούς!

  • ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ !ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ UAV ΚΑΙ «ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ» ΕΝΑ RQ-4 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ !ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ UAV ΚΑΙ «ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ» ΕΝΑ RQ-4 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Αστυνομία: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 400 ειδικών φρουρών για τα Πανεπιστήμια
    Αστυνομία: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 400 ειδικών φρουρών για τα Πανεπιστήμια

  • Εισαγγελέας: Βαρύτατες κατηγορίες κατά των τρομοκρατών – Έβριζαν κατά τη μεταγωγή – Δίωξη για τρία κακουργήματα
    Εισαγγελέας: Βαρύτατες κατηγορίες κατά των τρομοκρατών – Έβριζαν κατά τη μεταγωγή – Δίωξη για τρία κακουργήματα

  • ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ:Διαβάστε ποιοι υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών θα πάρουν αύξηση στο μισθό τους!
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ:Διαβάστε ποιοι υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών θα πάρουν αύξηση στο μισθό τους!

  • ΟΥΚΡΑΝΟΣ ..Στυγερό έγκλημα Θεσσαλονίκη: Εσφαξε ιερόδουλη γιατί δεν ικανοποίησε τις περίεργες σεξουαλικές του ορέξεις!
    ΟΥΚΡΑΝΟΣ ..Στυγερό έγκλημα Θεσσαλονίκη: Εσφαξε ιερόδουλη γιατί δεν ικανοποίησε τις περίεργες σεξουαλικές του ορέξεις!

  • Κως: «Ξεψαχνίζουν» το τηλέφωνο της Αναστάζια - Καλούν πάλι τον Πολωνό σύντροφό της για κατάθεση Τα καινούρια δεδομένα - Η έκθεση του ιατροδικαστή
    Κως: «Ξεψαχνίζουν» το τηλέφωνο της Αναστάζια - Καλούν πάλι τον Πολωνό σύντροφό της για κατάθεση Τα καινούρια δεδομένα - Η έκθεση του ιατροδικαστή

  •  Έκρυβε 1,5 κιλό χα σίς σε ρέμα και ποιμνιοστάσιο – Επεισοδιακή η σύλληψή του....Ανέβηκε στην ταράτσα για να διαφύγει....Φωτο..
    Έκρυβε 1,5 κιλό χα σίς σε ρέμα και ποιμνιοστάσιο – Επεισοδιακή η σύλληψή του....Ανέβηκε στην ταράτσα για να διαφύγει....Φωτο..

  • Λούφα και... facebook ! !
    Λούφα και... facebook ! !

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ- “ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ BARBAROS ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ” ΛΕΕΙ Ο ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Η συμφωνία με την Αίγυπτο για την ΑΟΖ φαίνεται ότι εκνεύρισε αρκετά τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα την επανάληψη των τουρκικών ερευνών για εντοπισμό υδρογονανθράκων στην ανατολική Μεσόγειο, την επομένη της υπογραφής της συμφωνίας οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αίγυπτο στο Κάιρο.
«Επαναλάβαμε τις δραστηριότητες γεώτρησης και προς τον σκοπό αυτόν έχουμε στείλει εκ νέου το (πλοίο σεισμικών ερευνών) Barbaros Hayrettin σε αποστολή», δήλωσε ο Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη. Η Άγκυρα είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα την αναστολή των ερευνών της στην ανατολική Μεσόγειο προκειμένου να ξεκινήσει συνομιλίες με την Αθήνα.
Σε δηλώσεις του έξω από την Αγία Σοφία όπου μετέβη για δεύτερη φορά, ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε: “Η Μέρκελ μου ζήτησε να σταματήσω τις εργασίες γεώτρησης. Είπαμε, “εάν εμπιστεύεστε την Ελλάδα, τους άλλους, θα κάνουμε ένα διάλειμμα για μερικές εβδομάδες, αλλά δεν τους εμπιστευόμαστε”. Δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους και τώρα συνεχίσαμε αμέσως τις εργασίες γεώτρησης” στην Ανατολική Μεσόγειο ανέφερε, προσθέτοντας ότι η Τουρκία θα συνεχίσει τη συμφωνία με τη Λιβύη με αποφαστικότητα.
“Ειδικά στις θαλάσσιες δικαιοδοσίες, δεν χρειάζεται καν να διαπραγματευτούμε με εκείνους που δεν έχουν δικαιώματα ή νόμους”, πρόσθεσε.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου