Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Οι 8 μετανάστες που ήταν στο τροχαίο βγήκαν θετικοί στο τεστ που έκαναν- Με ασθενοφόρα από το Διδυμότειχο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

ΣΟΚ!!! Οι μετανάστες που ήταν στο τροχαίο βγήκαν θετικοί στο τεστ που έκαναν- Με ασθενοφόρα από το Διδυμότειχο ήρθαν στην Αλεξανδρούπολη

Συναγερμός για μία ακόμη φορά στον Έβρο, λόγω covid-19, αφού στο χθεσινό τροχαίο
που έγινε με μετανάστες στο ύψος της διασταύρωσης με Δαδιά, όλοι οι επιβαίνοντες βρέθηκαν θετικοί στον ιό!!!
Να θυμίσουμε πως χθες ένα αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες ξέφυγε από την πορεία του και ‘χτύπησε» στις μπάρες στο ύψος της διασταύρωσης της Δαδιάς. Οι 8 ήταν τραυματίες ενώ ο ένας υπέκυψε στα τραύματά του στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου μεταφέρθηκαν όλοι τους. Ταυτόχρονα έκαναν και τεστ για τον ιό και σήμερα που βγήκαν τα αποτελέσματα, διαπιστώθηκε πως όλοι τους ήταν θετικοί στον ιό.
Αμέσως στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση από ασθενοφόρα που τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, αλλά η περιπέτεια δεν σταμάτησε εκεί…
Οι αστυνομικοί, τα πληρώματα των ασθενοφόρων που τους μετέφεραν από τον τόπο του ατυχήματος στο Νοσοκομείο, οι πυροσβέστες αλλά και το προσωπικό του Νοσοκομείου, «κάθονται» σε αναμμένα κάρβουνα αφού υπάρχει κίνδυνος να κόλλησαν τον ιό και μπαίνουν στην διαδικασία των τεστ και της καραντίνας.
Όλη αυτή η ιστορία δείχνει τι συμβαίνει από την άλλη πλευρά των συνόρων, αλλά και τους κινδύνους που διατρέχουν οι επιφορτισμένοι με τον έλεγχο των συνόρων, αλλά και οι ανυποψίαστοι πολίτες που μπορούν να έρθουν σε επαφή με αντικείμενα που νωρίτερα οι μετανάστες είτε χρησιμοποίησαν, είτε εγκατέλειψαν.
Πηγή ➤https://2020net.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου