Διάφορες Αναρτήσεις

  • Καλωσήρθατε στην κόλαση…..! Έτσι υποδέχονται οι Ολλανδοί τους Λαθρομετανάστες (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)
    Καλωσήρθατε στην κόλαση…..! Έτσι υποδέχονται οι Ολλανδοί τους Λαθρομετανάστες (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

  • Υπόθεση Μαυρίκου: Τι έδειξε η αυτοψία στην Αττική Οδό (ΒΙΝΤΕΟ)
    Υπόθεση Μαυρίκου: Τι έδειξε η αυτοψία στην Αττική Οδό (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Πιστόλια, μαχαίρι και... 400 γραμμάρια χασίς! - Στη «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ. τρεις Ηρακλειώτες
    Πιστόλια, μαχαίρι και... 400 γραμμάρια χασίς! - Στη «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ. τρεις Ηρακλειώτες

  • Κάηκε ολοσχερώς το πρωί του Σαββάτου 15/2, αυτοκίνητο αστυνομικού – Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα......
    Κάηκε ολοσχερώς το πρωί του Σαββάτου 15/2, αυτοκίνητο αστυνομικού – Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα......

  • Παραδόθηκε ο 49χρονος «αρχηγός» της οικογενειακής επιχείρησης με τα ναρ κω τικά  ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος
    Παραδόθηκε ο 49χρονος «αρχηγός» της οικογενειακής επιχείρησης με τα ναρ κω τικά ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος

  • Καίγεται η Αθήνα - Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια - Μολότοφ και χημικά- Συνεχής ενημέρωση για την πορεία
    Καίγεται η Αθήνα - Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια - Μολότοφ και χημικά- Συνεχής ενημέρωση για την πορεία

  • Η εμπιστευτική έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. και η προειδοποίηση για χτύπημα τζιχαντιστών στην Ελλάδα
    Η εμπιστευτική έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. και η προειδοποίηση για χτύπημα τζιχαντιστών στην Ελλάδα

  • Στέλνουν «πακέτο» τον Ρουμάνο που κατηγορείται ότι τσιμέντωσε τη Μόνικα  Εκδίδεται τελικά
    Στέλνουν «πακέτο» τον Ρουμάνο που κατηγορείται ότι τσιμέντωσε τη Μόνικα Εκδίδεται τελικά

  • ΠΡΕΒΕΖΑ ! Τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε βάφτιση - Έσπασαν αυτοκίνητο ιερέα και ξυλοφόρτωσαν αστυνομικό!
    ΠΡΕΒΕΖΑ ! Τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε βάφτιση - Έσπασαν αυτοκίνητο ιερέα και ξυλοφόρτωσαν αστυνομικό!

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ;;;

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να διεθνοποιήσει τις τουρκικές προκλήσεις και έστειλε χθες, Τετάρτη, επιστολές στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ αλλά και στην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης πολιτικών συντακτών.
«Είναι ξεκάθαρο ότι η κλιμάκωση από πλευράς της Τουρκίας δεν θα οδηγήσει σε κρίση στις ελληνοτουρκικές αλλά συνολικά στις σχέσεις της Τουρκίας με την Ε.Ε» τόνισε ο κ. Πέτσας.  
Στο μεταξύ, «Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για κινητικότητα στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. Νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι: «Είχαμε και εμείς χτες το βράδυ την πληροφορία για κινητικότητα. Δεν επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο».
Όπως εξήγησε ο κ. Κουμουτσάκος παρατηρείται μια μικρή αυθόρμητη κινητικότητα, όπως κι άλλες φορές στο παρελθόν.
Για ροή παράνομων μεταναστών σε γκρουπ που είναι διαχειρίσιμη έκανε λόγο ο πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας, το πρωί της Πέμπτης λίγες ώρες μετά τις πληροφορίες για μετακινήσεις μεταναστών με λεωφορεία στην Αδριανούπολη.
«Προσπαθούν να περάσουν και με βάρκες το ποτάμι. Συγκεντρώνονται όχι σε βαθμό που να μας προκαλούν ανησυχία. Υπάρχει κινητικότητα, είμαστε σε ετοιμότητα» είπε ο Παναγιώτης Χαρέλας στον ΣΚΑΪ εκτιμώντας ότι «θέλουν να τεστάρουν τα αντανακλαστικά μας».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου