Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

“Ο Έβρος θα σφραγιστεί”! Πληρωμένη απάντηση των Ενόπλων Δυνάμεων σε Τούρκους και Τουρκολάγνους εντός συνόρων

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Αποφασισμένες να ολοκληρώσουν ότι άρχισαν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με την απόκρουση της ασύμμετρης τουρκικής επίθεσης εμφανίζονται οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις παρά τις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις στον Έβρο που φτάνουν έως και την αμφισβήτηση των συνόρων της χώρας.
Ανώτατες στρατιωτικές πηγές ξεκαθαρίζουν ότι η απάντηση στην προσπάθεια των γειτόνων να παρασύρουν και να αποπροσανατολίσουν μέσω της επικοινωνιακής προπαγάνδας και των εμπρηστικών δηλώσεων θα είναι όμοια με αυτή που δόθηκε στις Καστανιές.
Κάθε απόπειρα αμφισβήτησης έστω και ελάχιστων μέτρων ελληνικής γης θα αντιμετωπιστεί με απόλυτη αποφασιστικότητα και τα έργα θωράκισης πάνω στη συνοριογραμμή θα προχωρήσουν και θα ολοκληρωθούν παρά τους τουρκικούς λεονταρισμούς.
Στην επίμαχη άλλωστε περιοχή του Μελισσοκομείου όπου Τούρκοι στρατοχωροφύλακες, αστυνομικοί και στρατιώτες επιχείρησαν να παρεμποδίσουν τα στελέχη της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού, όλες οι προπαρασκευαστικές εργασίες και μετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί παρά τις τουρκικές αντιδράσεις.
Και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Τούρκοι ένστολοι εμφανίστηκαν εκεί τουλάχιστον τέσσερις ημέρες μετά την ολοκλήρωση των μετρήσεων και αφού ήδη είχε καθαριστεί η περιοχή με κοπή θάμνων και δέντρων αλλά και με χωματουργικές εργασίες.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου