Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

ΘΑΥΜΑ ΤΩΡΑ Που φτάσαμε να τα λέει αυτά ένας άθεος αριστερός πολυεκατομμυριούχος.ΦΩΤΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Που φτάσαμε να τα λέει αυτά ένας άθεος αριστερός πολυεκατομμυριούχος. ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ  ! ! ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ! ! ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ! 
alabanos-asteio-to-arthro-tou-tsipra-gia-ton-andrea-papandreou.w_hr
Ο Αλέκος Αλαβάνος μιλώντας στο Ακη Παυλόπουλο στο open tv, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την μη περιφορά του Επιταφίου φέτος, εξαιτίας του κορονοϊού.
Ο Αλέκος Αλαβάνος μίλησε για την απαγόρευση της περιφοράς του Επιταφίου φέτος, εξαιτίας των έκτακτων μέτρων που εφαρμόζονται για την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού. Ο ίδιος δήλωσε την αντίθεση του στο συγκεκριμένο μέτρο και πρότεινε η περιφορά να γίνεται με την συνοδεία ενός ιερέα, ενώ ταυτόχρονα ο κόσμος θα ψάλλει στα μπαλκόνια του, το «Αι γενεαί πάσαι…».
Επίσης, τονίζει ότι ο Επιτάφιος είναι στενά συνδεδεμένος με την ελληνική παράδοση, χιλιάδες χρόνια πριν τον Χριστιανισμό και εντοπίζεται στις μυσταγωγίες για τον θεό Διόνυσο. Ακόμη, υπογραμμίζει ότι η Πολιτεία πρέπει μεν να αντιμετωπίσει με σθένος την πανδημία, αλλά δεν πρέπει «να στερείται συναισθήματος και να μην παίρνει υπόψη τη σημασία της εμψύχωσης του λαού μας».
Πηγή ➤

1 σχόλιο: