Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Άγρια συμπλοκή στις φυλακές Αυλώνα ανάμεσα σε Αλβανούς και Αφγανούς κρατουμένους.– Πληροφορίες για τρεις σοβαρά τραυματίες

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στις φυλακές του Αυλώνα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τρεις σοβαρά τραυματίες.


Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως από τη συμπλοκή έχουν τραυματιστεί σοβαρά τουλάχιστον τρεις κρατούμενοι.
Σύμφωνα με το tvstar.gr, η αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα ξέσπασε ανάμεσα σε Αλβανούς και Αφγανούς κρατουμένους.
Αιματηρή συμπλοκή αυτή την ώρα στις φυλακές Ανηλίκων στην Αυλώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, στα χέρια έχουν πιαστεί Αλβανοί και Αφγανοί κρατούμενοι.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο τι προκάλεσε τη συμπλοκή ανάμεσα στους κρατούμενους στις φυλακές Αυλώνα, η οποία ξέσπασε περίπου στις 10.00 το πρωί.
Οι συμπλοκές ανάμεσα σε μεγάλες ομάδες Αφγανών με Έλληνες και Αλβανούς συγκρατούμενούς τους ξέσπασαν στην ισόγεια πτέρυγα των φυλακών και χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα άγριες.
Οι εμπλεκόμενοι στα επεισόδια χρησιμοποίησαν αντικείμενα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν 9 με 10 τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Από τους τραυματίες, οι τρεις έχουν τραυματιστεί σοβαρά από αιχμηρό αντικείμενο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥΜε πληροφορίες και από tvstar.gr

Περισσότερα σε λίγο... 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου