Διάφορες Αναρτήσεις

  • Αποκλιμάκωση στην Ουκρανία «βλέπουν» οι αγορές - Έπεσε 15% η τιμή του φυσικού αερίου  Ανακάμπτουν τα χρηματιστήρια, πέφτει ο χρυσός
    Αποκλιμάκωση στην Ουκρανία «βλέπουν» οι αγορές - Έπεσε 15% η τιμή του φυσικού αερίου Ανακάμπτουν τα χρηματιστήρια, πέφτει ο χρυσός

  • Ειδικός φρουρός με όπλα και ναρκωτικά...Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν ένας ειδικός φρουρός...
    Ειδικός φρουρός με όπλα και ναρκωτικά...Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν ένας ειδικός φρουρός...

  • Ξάνθη: Πανζουρλισμός για δωρεάν φρούτα σε τρίτεκνους και πολύτεκνους (Φωτό)!
    Ξάνθη: Πανζουρλισμός για δωρεάν φρούτα σε τρίτεκνους και πολύτεκνους (Φωτό)!

  • Νηπιαγωγείο απειλείται με έξωση επειδή ο δήμος δεν πλήρωσε ποτέ τους ιδιοκτήτες του οικοπέδου...
    Νηπιαγωγείο απειλείται με έξωση επειδή ο δήμος δεν πλήρωσε ποτέ τους ιδιοκτήτες του οικοπέδου...

  • Αξιωματικοί ΕΛ.ΑΣ: Δεν είπαμε ποτέ ότι συμφωνούμε με την κατάργηση του
    Αξιωματικοί ΕΛ.ΑΣ: Δεν είπαμε ποτέ ότι συμφωνούμε με την κατάργηση του "κουκουλονόμου"

  • 4-4-2....Σημεία και τέρατα ανακαλύπτει η Υπηρεσία Εσωτερικών Ελέγχων «Τρύπια» πόθεν έσχες από εφοριακούς και ελεγκτές
    4-4-2....Σημεία και τέρατα ανακαλύπτει η Υπηρεσία Εσωτερικών Ελέγχων «Τρύπια» πόθεν έσχες από εφοριακούς και ελεγκτές

  • EKTAKTO – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ! ΓΑΖΩΣΑΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΟΝ «ΜΠΡΑΒΟ» ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΤΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ!
    EKTAKTO – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ! ΓΑΖΩΣΑΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΟΝ «ΜΠΡΑΒΟ» ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΤΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ!

  • Στα δίχτυα της αστυνομίας σπείρα “μπουμπουκιών” που είχαν κλέψει οχήματα αξίας 1.000.000 ευρώ – Δεν είχαν αφήσει τίποτα σε Αττική,Αχαΐα και Βοιωτία (φωτο)
    Στα δίχτυα της αστυνομίας σπείρα “μπουμπουκιών” που είχαν κλέψει οχήματα αξίας 1.000.000 ευρώ – Δεν είχαν αφήσει τίποτα σε Αττική,Αχαΐα και Βοιωτία (φωτο)

  • Συμμορία Αλβανών είχε ρημάξει την Αρκαδία ...«κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» από την Αλβανία,
    Συμμορία Αλβανών είχε ρημάξει την Αρκαδία ...«κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» από την Αλβανία,

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Ελλάς ώρα μηδέν. Σε όλη την Επικράτεια σημειώνονται συμπλοκές μεταξύ των μεταναστών που έχον κατακλύσει τη χώρα.

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ελλάς ώρα μηδέν. Σε όλη την Επικράτεια σημειώνονται συμπλοκές μεταξύ των λαθρομεταναστών που έχον κατακλύσει τη χώρα.
Μόνο χθες ξεκίνησε ένας άγριος ξεσηκωμός στο κέντρο υποδοχής της Χίου με πετροπόλεμο μεταξύ Σομαλών και Αράβων. Αμέσως ξεκίνησαν και οι κινητοποιήσεις από πολίτες, ενώ ακροαριστερά στοιχεία υποστηρίζουν την πλευρά των «εισβολέων».
Για την τραγική κατάσταση των νησιών του Βορείου Αιγαίου λόγω των συνεχώς αυξανόμενων προσφυγικών ροών μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή One Direct Weekend ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης.
«Φτάνουμε στα όρια του πληθυσμού», δήλωσε ο Περιφερειάρχης και εξήγησε πως μόνο στη Μόρια κατοικούν περισσότεροι από 13.000 άνθρωποι.
Στην κατάσταση αυτή αντιδρούν οι κάτοικοι των νησιών με τις κινητοποιήσεις να αυξάνονται το τελευταίο διάστημα.
Ο κ. Μουτζούρης εξέφρασε το φόβο του για ακραία φαινόμενα, όπως η σύγκρουση μεταξύ προσφύγων και κατοίκων.
Πηγή ➤ http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου