Διάφορες Αναρτήσεις

  • Μεταναστευτικό: Θαλάσσια επιτήρηση,Με 61 σκάφη και πλοία από Λιμενικό και Πολεμικό Ναυτικό θερμικές κάμερες και πίεση από την Ευρώπη για την κρίση
    Μεταναστευτικό: Θαλάσσια επιτήρηση,Με 61 σκάφη και πλοία από Λιμενικό και Πολεμικό Ναυτικό θερμικές κάμερες και πίεση από την Ευρώπη για την κρίση

  • Λιβαδειά: Άνδρας βρήκε 5.850 ευρώ στο δρόμο και τα παρέδωσε στην αστυνομία – Βρέθηκε ο ιδιοκτήτης
    Λιβαδειά: Άνδρας βρήκε 5.850 ευρώ στο δρόμο και τα παρέδωσε στην αστυνομία – Βρέθηκε ο ιδιοκτήτης

  • ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ..
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ..

  • Εντοπίστηκε νεκρός εν ενεργεία αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας !
    Εντοπίστηκε νεκρός εν ενεργεία αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας !

  • Γιατρός ο εγκέφαλος της απάτης με τα χάπια αδυνατίσματος μαϊμού..ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..  ΕΡΕΥΝΑ ..
    Γιατρός ο εγκέφαλος της απάτης με τα χάπια αδυνατίσματος μαϊμού..ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΕΡΕΥΝΑ ..

  • Ταυτοποιήθηκε η ακέφαλη σορός που εντοπίστηκε στο Καλοχώρι  Σε 24χρονο αλλοδαπό ανήκει ....
    Ταυτοποιήθηκε η ακέφαλη σορός που εντοπίστηκε στο Καλοχώρι Σε 24χρονο αλλοδαπό ανήκει ....

  • Τέλος τα τραγούδια και οι χαρές στα μπαλκόνια της Ιταλίας: «Δεν τραγουδούν γιατί δεν έχουν να
    Τέλος τα τραγούδια και οι χαρές στα μπαλκόνια της Ιταλίας: «Δεν τραγουδούν γιατί δεν έχουν να

  • Πάτρα: Ρουμάνος συνελήφθη για βιασμό και ληστεία ..Για την υπόθεση συνελήφθη επίσης μια 36χρονη
    Πάτρα: Ρουμάνος συνελήφθη για βιασμό και ληστεία ..Για την υπόθεση συνελήφθη επίσης μια 36χρονη

  • ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ! “ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΣΦΑΛΗΣ, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ
    ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ! “ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΣΦΑΛΗΣ, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Η κατάληψη της Ελλάδος… Σχέδιο σε εξέλιξη… 7000 Ήρθαν ΜΟΝΟ τον Οκτώβριο…

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Τον μήνα Οκτώβριο πέρασαν στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από τα μικρασιατικά παράλια 6.868 άτομα. Από αυτά, 3.474 έφτασαν στη Λέσβο, 1.820 στη Χίο και 1.556 στη Σάμο. Η μέχρι τώρα κινητοποίηση του Λιμενικού στα θαλάσσια σύνορα δεν φαίνεται να αποδίδει, ενώ η Τουρκία προσδοκά σε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για τη δημιουργία της «ζώνης ασφαλείας» στη βορειοανατολική Συρία και για το σχέδιό της να εγκαταστήσει εκεί έως και δύο εκατομμύρια Σύριους.
Για τον λόγο αυτό πιέζει με τον μόνο τρόπο που γνωρίζει: ανοίγοντας την στρόφιγγα. Αποτελεσματικό αν αναλογιστεί κανείς ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να χορηγήσει ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 663 εκατ. ευρώ στην Τουρκία, «για τη συνέχιση του μεγαλύτερου προγράμματος ανθρωπιστικής βοήθειας της ΕΕ, το δίκτυο κοινωνικής ασφάλειας έκτακτης ανάγκης (ESSN)», σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Όλα αυτά τη στιγμή που η κατάσταση στα hot spots των νησιών είναι δραματική και επιδεινώνεται διαρκώς. Όλα αυτά τη στιγμή που οι αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών κλιμακώνονται, αφού η καθημερινότητά τους γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Οι διαδοχικές μεταφορές προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα τα εκτονώνει για λίγο την κατάσταση, αλλά οι νέες αφίξεις επαναφέρουν τα πράγματα στο σημείο «βρασμού».
Ταυτόχρονα, οι μετεγκαταστάσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα ανοίγουν νέα μέτωπα. Σε όλη την Ελλάδα δημοτικά συμβούλια και τοπικές πρωτοβουλίες λένε κατηγορηματικά «όχι» στην δημιουργία νέων δομών για μετανάστες στην περιοχή τους. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι αντιδράσεις προκαλούν σεισμικές δονήσεις στις τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας. Δεν είναι μυστικό ότι στελέχη της, αλλά και ένα μεγάλο μέρος του πολιτικού της ακροατηρίου θέλει απτά αποτελέσματα, αλλά και πιο σκληρή ρητορική, τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να ισορροπεί ασταθώς στο τεντωμένο σκοινί, που ο ίδιος περιγράφει ως «αυστηρούς κανόνες, αλλά και ευαισθησία που απαιτείται για τόσο ευαίσθητα θέματα».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου