Διάφορες Αναρτήσεις

  • Θριαμβευτική νίκη δείχνει η καταμέτρηση στο 60% των φήφων  Ρωσία: Επανεκλογή Πούτιν με ποσοστό 75,5%
    Θριαμβευτική νίκη δείχνει η καταμέτρηση στο 60% των φήφων Ρωσία: Επανεκλογή Πούτιν με ποσοστό 75,5%

  • Πύργος: Μαχαίρωσε τον 18χρονο φίλο του - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση...
    Πύργος: Μαχαίρωσε τον 18χρονο φίλο του - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση...

  • Μίνι «καύσωνας» τη Δευτέρα αλλά με αφρικανική σκόνη!
    Μίνι «καύσωνας» τη Δευτέρα αλλά με αφρικανική σκόνη!

  • ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ Μαρτυρίες για την τραγωδία στην Αίγινα: «Στο ταχύπλοο που μας χτύπησε η φιγούρα ενός ηλικιωμένου»
    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ Μαρτυρίες για την τραγωδία στην Αίγινα: «Στο ταχύπλοο που μας χτύπησε η φιγούρα ενός ηλικιωμένου»

  • Δεν ξανάγινε! Ο τυχερός υδραυλικός και η ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ από τον σύζυγο που έπαθε ΣΟΚ μόλις είδε την γυναίκα του να… (BINTEO)
    Δεν ξανάγινε! Ο τυχερός υδραυλικός και η ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ από τον σύζυγο που έπαθε ΣΟΚ μόλις είδε την γυναίκα του να… (BINTEO)

  • Κούρδος συλληφθείς στο Συμβούλιο Εφετών: «Μην με εκδώσετε, ο Ερντογάν είναι ο Χίτλερ της Τουρκίας!» Συζητήθηκε το αίτημα των τουρκικών αρχών
    Κούρδος συλληφθείς στο Συμβούλιο Εφετών: «Μην με εκδώσετε, ο Ερντογάν είναι ο Χίτλερ της Τουρκίας!» Συζητήθηκε το αίτημα των τουρκικών αρχών

  • Περισσότερες οι απελάσεις από τις αφίξεις   Μηταράκης για μεταναστευτικό: Κατά 96% μειωμένες οι μεταναστευτικές ροές το τελευταίο 12μηνο
    Περισσότερες οι απελάσεις από τις αφίξεις Μηταράκης για μεταναστευτικό: Κατά 96% μειωμένες οι μεταναστευτικές ροές το τελευταίο 12μηνο

  • Όλοι εκεί #Για_το_Γιώργο.....ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΖΗΤΑΜΕ  .Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2025 άρχεται η δίκη για τη δο λο φο νία του αείμνηστου συναδέλφου μας Γιώργου Λυγγερίδη στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά ....
    Όλοι εκεί #Για_το_Γιώργο.....ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΖΗΤΑΜΕ .Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2025 άρχεται η δίκη για τη δο λο φο νία του αείμνηστου συναδέλφου μας Γιώργου Λυγγερίδη στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά ....

  • Τρίκαλα: Δραπέτης των φυλακών ντύθηκε Άγιος Βασίλης και λήστεψε εμπορικό κέντρο
    Τρίκαλα: Δραπέτης των φυλακών ντύθηκε Άγιος Βασίλης και λήστεψε εμπορικό κέντρο

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Συλλήψεις για τα επεισόδια στο Σύνταγμα – Μαθητής είχε 5 μολότοφ στην τσάντα του

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Σε μια σύλληψη και τέσσερις προσαγωγές, προχώρησε η αστυνομία για τα επεισόδια που έγιναν στην περιοχή της Ομόνοιας, μετά την ολοκλήρωση του μαθητικού – φοιτητικού συλλαλητηρίου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς συμμετείχε σε επίθεση ομάδας ατόμων με πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα κατά αστυνομικών δυνάμεων. Σημειώνεται ακόμη, ότι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή ένα σακίδιο με πέντε βόμβες μολότοφ.
Νωρίτερα, επεισόδια σημειώθηκαν στην πορεία που πραγματοποίησαν μαθητές και φοιτητές στο κέντρο της Αθήνας.
Ομάδες διαδηλωτών πέταξαν πέτρες προς τη Βουλή με τους αστυνομικούς να τους απωθούν με χρήση χημικών προς τα Προπύλαια.
Οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στις 12:00 το μεσημέρι στα προπύλαια του Πανεπιστημίου και αυτή την ώρα και κινήθηκαν προς την Βουλή.
Οι μαθητές διαμαρτύρονταν σε μία σειρά αλλαγών που προωθεί το υπουργείο Παιδείας, όπως στη θέσπιση ορίου εισαγωγής στα πανεπιστήμια ενώ ταυτόχρονα ζητούν επιτακτικά την κάλυψη όλων των κενών σε εκπαιδευτικό προσωπικό στα σχολεία.
Οι μαθητές εκφράζουν την αντίθεσή τους σε αρκετές αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Παιδείας, αρχής γενομένης από την ελάχιστη βάση εισαγωγής που θα απαιτείται ως προαπαιτούμενο για την εισαγωγή στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.
«Θέλουν να βάλουν μια ελάχιστη βάση εισαγωγής στα Πανεπιστήμια! Μα τελικά γιατί να μας βάζουν τόσα εμπόδια στην προσπάθειά μας να μορφωθούμε, να αποκτήσουμε τη γνώση; Εμείς θέλουμε εφόδια για να γνωρίσουμε τον κόσμο, για να μπορέσουμε να σταθούμε αύριο στην κοινωνία, για να προσφέρουμε, για να δημιουργήσουμε! Και αυτά τα εφόδια δεν εξαρτώνται από το τι επάγγελμα θα επιλέξουμε! Άρα ας αγχωθούν πρώτα για το τι μας διδάσκουν και τι γνώσεις παίρνουμε στο σχολείο, και μετά για το πώς θα μπαίνουμε στο Πανεπιστήμιο» αναφέρει το Συντονιστικό των μαθητών.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου