Διάφορες Αναρτήσεις

  • Συναγερμός στη δομή μεταναστών «Αγία Ελένη» στα Ιωάννινα: Εντοπίστηκαν επτά ακόμη κρούσματα κορωνοϊού
    Συναγερμός στη δομή μεταναστών «Αγία Ελένη» στα Ιωάννινα: Εντοπίστηκαν επτά ακόμη κρούσματα κορωνοϊού

  • ΕΛΑΣ: Μεγάλη απάτη μέσω τηλεφωνικών κλήσεων με δόλωμα «ποινικές εκκρεμότητες» Oι τηλεφωνικές κλήσεις πραγματοποιούνται από σταθερά ή κινητά τηλέφωνα
    ΕΛΑΣ: Μεγάλη απάτη μέσω τηλεφωνικών κλήσεων με δόλωμα «ποινικές εκκρεμότητες» Oι τηλεφωνικές κλήσεις πραγματοποιούνται από σταθερά ή κινητά τηλέφωνα

  • Επιστρέφουν στην Ελλάδα την Παρασκευή ο αστυνομικός και η σύντροφός του που συνελήφθησαν στην Τουρκία
    Επιστρέφουν στην Ελλάδα την Παρασκευή ο αστυνομικός και η σύντροφός του που συνελήφθησαν στην Τουρκία

  • Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο σε πτήση από την Αθήνα – Τι λέει ένας από τους επιβάτες
    Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο σε πτήση από την Αθήνα – Τι λέει ένας από τους επιβάτες

  • Και… μη χειρότερα: Από την ηλικία των… 14 ετών θα μπορεί κάποιος να «διορθώνει» το φύλο του!
    Και… μη χειρότερα: Από την ηλικία των… 14 ετών θα μπορεί κάποιος να «διορθώνει» το φύλο του!

  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ "Λογιζόμαστε ακόμα ως άνθρωποι;" Επιστολή αστυνομικού

  • ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ...!! ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ...!!!
    ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ...!! ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ...!!!

  • Συνταρακτική εξέλιξη στην υπόθεση του Noor 1..η εισαγγελέας διέταξε έφοδο στις φυλακές Κορυδαλλού...
    Συνταρακτική εξέλιξη στην υπόθεση του Noor 1..η εισαγγελέας διέταξε έφοδο στις φυλακές Κορυδαλλού...

  • Δεν φαντάζεστε ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία του Αλαζόνα πασα σουλτάνου κλπ -Γιατί ταξιδεύει πάντα με
    Δεν φαντάζεστε ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία του Αλαζόνα πασα σουλτάνου κλπ -Γιατί ταξιδεύει πάντα με

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Εξαρθρώθηκε η διεθνής κυβερνο-συμμορία GozNym – Είχε κλέψει 100 εκατ. δολάρια

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
H Europol αποκάλυψε ότι εξάρθρωσε την GozNym, ένα διεθνές κύκλωμα κυβερνο-εγκλήματος, που χρησιμοποιώντας κακόβουλο λογισμικό είχε κλέψει 100 εκατομμύρια δολάρια από περισσότερους από 40.000 τραπεζικούς λογαριασμούς χρηστών σε διάφορες χώρες.
Η πολύπλοκη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε ΗΠΑ, Βουλγαρία, Γεωργία, Ουκρανία και Μολδαβία. Οι χάκερ μόλυναν τους υπολογιστές με το malware GozNym, που αποτελεί υβρίδιο δύο ξεχωριστών παλαιότερων ειδών κακόβουλου λογισμικού, του Nymaim και του Gozi, και επιτρέπει την πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς ανύποπτων θυμάτων.
Δέκα μέλη της κυβερνο-συμμορίας συνελήφθησαν στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ, ενώ πέντε ρωσικής καταγωγής μέλη του κυκλώματος αναζητούνται, μεταξύ των οποίων ένας που ανέπτυξε τον ιό GozNym, ο οποίος ονομάστηκε και «δικέφαλο τέρας». Άλλα μέλη αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε άλλες χώρες, όπου συνελήφθησαν, όπως ο αρχηγός του δικτύου στη Γεωργία, σύμφωνα με το BBC.
Microsoft
Στο μεταξύ, η Microsoft ανακοίνωσε ότι, λόγω των φόβων μιας νέας παγκόσμιας εξάπλωσης κάποιου ιού στους υπολογιστές, κυκλοφόρησε εκτάκτως αναβαθμίσεις ασφαλείας για παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Windows, τα Windows 7 (είχαν εμφανιστεί το 2001), τα Windows 2003, τα Windows XP και τα Windows Server 2008.
H Microsoft έχει πια διακόψει την τεχνική υποστήριξη των κάποτε πολύ δημοφιλών Windows 7, τα οποία «τρέχουν» ακόμη σχεδόν στο 4% των επιτραπέζιων υπολογιστών διεθνώς, τόσο ιδιωτών όσο και εταιρειών. Επειδή βρέθηκε μια «τρύπα» που θα μπορούσαν να εκμεταλλευθούν χάκερ, η εταιρεία θεώρησε σκόπιμο κατ’ εξαίρεση να κυκλοφορήσει ένα «μπάλωμα», ώστε να αποφευχθεί μια πιθανή εξάπλωση ενός ιού από υπολογιστή σε υπολογιστή, όπως είχε γίνει με το Wannacry το 2017. Η Microsoft συμβούλευσε τους χρήστες να εγκαταστήσουν την αναβάθμιση ασφαλείας όσο γίνεται πιο γρήγορα.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου