Διάφορες Αναρτήσεις

  • Αντιδράσεις και στις Σέρρες..Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή των Γιαννιτσών, καθώς κάτοικοι ξεσηκώθηκαν όταν ενημερώθηκαν ότι στην περιοχή φτάνουν λεωφορεία με πρόσφυγες.
    Αντιδράσεις και στις Σέρρες..Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή των Γιαννιτσών, καθώς κάτοικοι ξεσηκώθηκαν όταν ενημερώθηκαν ότι στην περιοχή φτάνουν λεωφορεία με πρόσφυγες.

  •  Επεισοδιακή καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών με 80 κιλά...  με τροχαίο και δύο συλλήψεις.....
    Επεισοδιακή καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών με 80 κιλά... με τροχαίο και δύο συλλήψεις.....

  •  36χρονος έκλεψε ένα κινητό και δύο τενεκέδες λάδι Όλα τα αντικείμενα βρέθηκαν ....
    36χρονος έκλεψε ένα κινητό και δύο τενεκέδες λάδι Όλα τα αντικείμενα βρέθηκαν ....

  • Ηγουμενίτσα: Δέντρο έπεσε από τη βροχή πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο!
    Ηγουμενίτσα: Δέντρο έπεσε από τη βροχή πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο!

  • Βγήκαν τα κουμπουριά  για τα μάτια μιας γυναίκας Συνελήφθη ένας 57χρονος....
    Βγήκαν τα κουμπουριά για τα μάτια μιας γυναίκας Συνελήφθη ένας 57χρονος....

  • Ο καιρός σήμερα
    Ο καιρός σήμερα

  • ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου
    ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου

  • Ιταλία: Κατηγορείται για 130 φόνους αλλά... εκκλησιαζόταν κάθε Κυριακή
    Ιταλία: Κατηγορείται για 130 φόνους αλλά... εκκλησιαζόταν κάθε Κυριακή

  • Βολιώτης τα πήρε στο ... “Θα σας σπάσω το drone αν μου χαλάσετε το ψήσιμο του οβελία”  Όταν συνελήφθη, όμως, έκανε…
    Βολιώτης τα πήρε στο ... “Θα σας σπάσω το drone αν μου χαλάσετε το ψήσιμο του οβελία” Όταν συνελήφθη, όμως, έκανε…

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ! ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ… ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ; 


Κάποιοι φαίνεται οτι άρχισαν να ανησυχούν σοβαρά όχι βέβαια για τη Χώρα αλλά για τους εαυτούς τους  και άρχισαν τα τρεχάματα και τις συσκέψεις στα Υπόγεια του Πενταγώνου !
Οι παρατρεχάμενοι Υπουργών άρχισαν να αναζητούν μαζικά θέσεις στο Εξωτερικό ,ώστε να μην βρεθούν στην Αλλαγή στο μάτι του Κυκλώνα …
Και υπάρχουν πολλοί αυτοί που ανησυχούν ,Συνδικαλιστές ,Σύμβουλοι ,Υπασπιστές Υπουργών με ύφος δέκα Καρδιναλίων χθεσινοί νεαροί Αξιωματικοί, που πάτησαν το αυγό και βγήκαν στον αφρό ,αντί να είναι στις Μονάδες στην πρώτη γραμμή !
Άρχισαν ήδη τα τρεχάματα γιατί έκαναν το λάθος α ταυτιστούν με το Πολιτικό σύστημα που κυβερνούσε και όχι να σταθούν στο ύψος τους ..
Το πρώτο Νομοσχέδιο που πρέπει να περάσει στο Υπουργείο Άμυνας κατά την γνώμη μας είναι η άμεση κατάργηση του Συνδικαλισμού στο Στράτευμα και η Επανεκκίνηση  της Πειθαρχίας , ώστε να επανέλθει η ηρεμία στο Στράτευμα !
«Πράσινο φως» στον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις άναψε η κυβέρνηση, καθώς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας, έκαναν δεκτή σχετική τροπολογία 27 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.»
Δεν είναι δυνατόν να έρχεται ο παρατρεχάμενος σύμβουλος του Υπουργού και να συζητά με τον Αντιστράτηγο για τα προβλήματα του κλάδου !
Καλά θα κάνουν και κάποιοι που ούρλιαζαν για το  πολυπληθές προσωπικό Ασφαλείας  στην Ευρωπαϊκή Ένωση ,να ρίξουν και μια ματιά στα Γραφεία των Αρχηγών …Θα εκπλαγούν !
Το Στράτευμα έχει Ιεραρχία και όσοι την καταπάτησαν και αποστράτευσαν αξιωματικούς με καθαρά προσωπικά κριτήρια και ‘οχι αξιοκρατικά …Καλά θα κάνουν να ανησυχούν !
Προσωπικά είμαστε εναντίον των αλλαγών χωρίς να έχουν οι Αξιωματικοί κριθεί για το έργο τους …Αλλά  οι αδικίες πρέπει να αποκατασταθούν και υπάρχουν πολλές στις τελευταίες Κρίσεις !
Με πληροφορίες veteranos

Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου