Διάφορες Αναρτήσεις

  • Αρχηγέ, η Οικονομική Αστυνομία έγινε Αγορανομία?
    Αρχηγέ, η Οικονομική Αστυνομία έγινε Αγορανομία?

  • «Μαγκιά είναι να ζεις»  Κρήτη – Θεοδωρικάκος: Να αυξηθούν κατά 50% οι έλεγχοι των παραβάσεων του ΚΟΚ
    «Μαγκιά είναι να ζεις» Κρήτη – Θεοδωρικάκος: Να αυξηθούν κατά 50% οι έλεγχοι των παραβάσεων του ΚΟΚ

  • Στην περιοχή των Σεισμοπλήκτων Τρίκαλα: Εκκενώθηκε πολυκατοικία λόγω πυρκαγιάς σε διαμέρισμα ! !
    Στην περιοχή των Σεισμοπλήκτων Τρίκαλα: Εκκενώθηκε πολυκατοικία λόγω πυρκαγιάς σε διαμέρισμα ! !

  • Καλάβρυτα: Το Ολοκαύτωμα για το οποίο κανείς δεν πλήρωσε! ΒΙΝΤΕΟ
    Καλάβρυτα: Το Ολοκαύτωμα για το οποίο κανείς δεν πλήρωσε! ΒΙΝΤΕΟ

  • Τι «δείχνει» ο Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε πολλές περιοχές σημερα  Σάββατο
    Τι «δείχνει» ο Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε πολλές περιοχές σημερα Σάββατο

  • ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ τα μάτια σας! Κι όμως… είναι Πρόεδρος Δημοκρατίας ξένης χώρας! Βγήκε με μικροσκοπικό μπικινάκι στη Μεσσηνία! (ΦΩΤΟ)
    ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ τα μάτια σας! Κι όμως… είναι Πρόεδρος Δημοκρατίας ξένης χώρας! Βγήκε με μικροσκοπικό μπικινάκι στη Μεσσηνία! (ΦΩΤΟ)

  • Χαρακτηρίζονται από την ΕΛ.ΑΣ ως… «καλά παιδιά φυντάνια »!! Συνελήφθη ξανά πρώην κρατούμενος που συγκλόνισε τη χώρα το 1989!
    Χαρακτηρίζονται από την ΕΛ.ΑΣ ως… «καλά παιδιά φυντάνια »!! Συνελήφθη ξανά πρώην κρατούμενος που συγκλόνισε τη χώρα το 1989!

  • Αυτός είναι ο 64χρονος που κατηγορείται για ασέλ γεια σε ανή λικο   Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφίες και
    Αυτός είναι ο 64χρονος που κατηγορείται για ασέλ γεια σε ανή λικο Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφίες και

  • Ξεκινά εσωτερικά δρομολόγια από τον Απρίλιο του 2014 Η Ryanair μπαίνει στην ελληνική αγορά και ανατρέπει τα δεδομένα
    Ξεκινά εσωτερικά δρομολόγια από τον Απρίλιο του 2014 Η Ryanair μπαίνει στην ελληνική αγορά και ανατρέπει τα δεδομένα

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ που ο ελληνικός λαός θα σας βάλει στην θέση σας! Κ.Αρβανίτη

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
Στις αποδοκιμασίες σε βάρος του στην Κατερίνη το Σάββατο αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης.
Αφού αρχικά είπε ότι «δεν έγινε κάτι φοβερό» επιμένοντας στον ισχυρισμό του ότι «ήταν 15-20 άτομα με επικεφαλής πρώην υποψηφίους της Χρυσής Αυγής» στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν χαρακτήρισε «φασίστες» τους διαμαρτυρόμενους γιατί «όταν ο Χρυσαυγίτης είναι Χρυσαυγίτης, αυτό είναι δεν μπορείς να τον πεις κάτι άλλο».
«Η αντισυγκέντρωση μου θυμίζει τον Γκοτζαμάνη» συνέχισε ο Κώστας Αρβανίτης προσθέτοντας ότι «πάντα το έλεγα, όταν ένα πολιτικό κόμμα κάνει συγκέντρωση μια αντισυγκέντρωση θυμίζει λογική άλλων εποχών».
Κατά την εκτίμησή του, επίσης, η Συμφωνία των Πρεσπών θα έχει «θετικό πρόσημο και κέρδος για τον ΣΥΡΙΖΑ» γιατί «είναι προς όφελος του λαού η συμφωνία».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε, τέλος, για τη φωτογραφία του συνυποψηφίου του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και απάντησε ότι «εγώ δεν θα έκανα φωτογραφία ούτε θα είχα σχέση με τον κ. Αμβρόσιο και ας με έλεγαν κατσαπλιά. Καλό δεν είναι η φωτογραφία αυτή».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου