Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΕΘΑΝΕ (;) ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΝ ΩΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!
    ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΕΘΑΝΕ (;) ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΝ ΩΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!

  • ΟΙ «ΘΑΛΑΣΣΙΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ» ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ: Τα Ελληνικά υποβρύχια που δεν αφήνουν ρούπι τα Τούρκικα στο Αιγαίο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)
    ΟΙ «ΘΑΛΑΣΣΙΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ» ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ: Τα Ελληνικά υποβρύχια που δεν αφήνουν ρούπι τα Τούρκικα στο Αιγαίο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

  • Ποδοσφαιριστής πέθανε μετά από ανακοπή που έπαθε εν ώρα αγώνα.....
    Ποδοσφαιριστής πέθανε μετά από ανακοπή που έπαθε εν ώρα αγώνα.....

  • «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» απειλεί πως θα φτιάξει ένο πλη ομάδα...αναφέρει στο παραλληρημά του ...Δείτε το βίντεο
    «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» απειλεί πως θα φτιάξει ένο πλη ομάδα...αναφέρει στο παραλληρημά του ...Δείτε το βίντεο

  • Απελαύνονται από την Ελλάδα 40 υπήκοοι από Γεωργία και Πακιστάν – Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις τους για άσυλο....
    Απελαύνονται από την Ελλάδα 40 υπήκοοι από Γεωργία και Πακιστάν – Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις τους για άσυλο....

  • Αυτή είναι η πολυεθνική βιομηχανία που… μετακομίζει από το εξωτερικό στην Ελλάδα!
    Αυτή είναι η πολυεθνική βιομηχανία που… μετακομίζει από το εξωτερικό στην Ελλάδα!

  • Η ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΊΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΙ....  ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΝΙΣE «ΧΟΡΤΟ» ! «ΉΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ... ΜΑΖΙ ΤΗΣ». Ο ΑΦΓΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΤΥΧΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)
    Η ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΊΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΙ.... ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΝΙΣE «ΧΟΡΤΟ» ! «ΉΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ... ΜΑΖΙ ΤΗΣ». Ο ΑΦΓΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΤΥΧΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • Πάτρα: «Έχουν μιλήσει οι κεραίες των κινητών για την θέση των εμπλεκόμενων», λέει ο Μανώλης Σφακιανάκης  υπάρχουν κι άλλα άτομα που θα βρεθούν στην θέση του κατηγορούμενου,
    Πάτρα: «Έχουν μιλήσει οι κεραίες των κινητών για την θέση των εμπλεκόμενων», λέει ο Μανώλης Σφακιανάκης υπάρχουν κι άλλα άτομα που θα βρεθούν στην θέση του κατηγορούμενου,

  • ΣΟΚ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΚΡΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟ ΤΗΣ – ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
    ΣΟΚ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΚΡΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟ ΤΗΣ – ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Τρέμουν στην Βόρεια Ελλάδα! Σε «κόκκινο» συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ για τις παρελάσεις με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
Δρακόντεια αναμένεται να είναι τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. κατά την διάρκεια τόσο της μαθητικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη όσο και της στρατιωτικής στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου.
Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, κάποιοι να θελήσουν να προκαλέσουν ένταση και επεισόδια.
Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκφράζουν φόβους για δυναμικές αποδοκιμασίες από εκείνες που καταγράφησαν πρόσφατα σε βάρος του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής  Νίκου Παππά σε Κιλκίς και Βέροια.
Ως «κόκκινες» περιοχές πέρα από Θεσσαλονίκη και Αττική, είναι αυτές της Πάτρας, Κατερίνης, Βέροιας, Έδεσσας, Γιαννιτσών, και μερικές άλλες.
Στην Αθήνα περίπου 850 αστυνομικοί θα διατεθούν για την υλοποίηση του σχεδίου ααφαλείας που αφορά στη μαθητική παρέλαση και 1.600 για εκείνο της στρατιωτικής.
Οι αστυνομικοί θα προέρχονται από δυνάμεις τάξης, ασφαλείας, τροχαίας και ΜΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις θα τοποθετηθούν σε χωρισμένους τομείς και παράλληλα ακτίνες κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης.
Στη Θεσσαλονίκη η συμμετοχή των αστυνομικών δυνάμεων στην υλοποίηση των σχεδίων ασφαλείας θα είναι μικρότερη από αυτή της 28ης Οκτωβρίου, όπως επισημαίνει υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας.
Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας είναι πως δεν θα υπάρξουν ακραίες αντιδράσεις, πέρα από απειλητικές προσεγγίσεις.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου