Διάφορες Αναρτήσεις

  • O Στόλτενμπεργκ επικρίνει τις χώρες που επιθυμούν να ενισχύσουν την ευρωπαϊκή άμυνα  «Δεν πιστεύω σε μία αντιγραφή του ΝΑΤΟ»
    O Στόλτενμπεργκ επικρίνει τις χώρες που επιθυμούν να ενισχύσουν την ευρωπαϊκή άμυνα «Δεν πιστεύω σε μία αντιγραφή του ΝΑΤΟ»

  • Το Βερολίνο κατηγορεί για “πειρατεία” τις ΗΠΑ σε αεροσκάφος με μασκες
    Το Βερολίνο κατηγορεί για “πειρατεία” τις ΗΠΑ σε αεροσκάφος με μασκες

  • ΑΜΑΝ με το καθε σουργελο ! Κακός χαμός στο ίντερνετ: Η καυτή ξανθιά που της... έπεσε η απόδειξη μπροστά από το ΑΤΜ της Εθνικής! (HOT PHOTOS)
    ΑΜΑΝ με το καθε σουργελο ! Κακός χαμός στο ίντερνετ: Η καυτή ξανθιά που της... έπεσε η απόδειξη μπροστά από το ΑΤΜ της Εθνικής! (HOT PHOTOS)

  • Όταν η νύφη εκνεύρισε τον παπά! Βγήκε έξω και… – Δείτε το βίντεο
    Όταν η νύφη εκνεύρισε τον παπά! Βγήκε έξω και… – Δείτε το βίντεο

  • Πάρτι ορ...... στις Βρυξέλλες! Διπλωμάτες και Ευρωβουλευτής ανάμεσα στα 25 άτομα που έλαβαν μέρος
    Πάρτι ορ...... στις Βρυξέλλες! Διπλωμάτες και Ευρωβουλευτής ανάμεσα στα 25 άτομα που έλαβαν μέρος

  • Θεσσαλονίκη: Δεν μπορούσαν χωρίς... φρουτάκια ...
    Θεσσαλονίκη: Δεν μπορούσαν χωρίς... φρουτάκια ...

  • ΒΟΜΒΑ! Η «φτωχή» Ελλάδα πληρώνει περισσότερα για το ΝΑΤΟ από τη Γερμανία
    ΒΟΜΒΑ! Η «φτωχή» Ελλάδα πληρώνει περισσότερα για το ΝΑΤΟ από τη Γερμανία

  • ΜΑΤΙ 102 ΝΕΚΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ???  ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ
    ΜΑΤΙ 102 ΝΕΚΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ??? ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

  • ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η Φουκουσίμα, έχει γίνει πέντε χρόνια μετά το τσουνάμι στοιχειωμένη πόλη (ΦΩΤΟ)
    ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η Φουκουσίμα, έχει γίνει πέντε χρόνια μετά το τσουνάμι στοιχειωμένη πόλη (ΦΩΤΟ)

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Η Πολωνία βάζει ΣΤΟΠ στον Σόρος! Του ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ να διεισδύσει στη χώρα – Να τί πρέπει να κάνουμε κι εμείς…

Η Πολωνία βάζει ΣΤΟΠ στον Σόρος! Του ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ να διεισδύσει στη χώρα – Να τί πρέπει να κάνουμε κι εμείς…


Police-Voice blog ➤
Σύμφωνα με το Bloomberg, η κυβέρνηση της Πολωνίας παραδέχτηκε ότι θα προσπαθήσει να αποτρέψει την εξαγορά του δεύτερου μεγαλύτερου…
ραδιοφωνικού σταθμού της χώρας από μια ομάδα ανθρώπων που περιλαμβάνει και τον δισεκατομμυριούχο Τορτζ Σόρος. Ο Σόρος συνεργάστηκε με την εκδοτική Agora SA για να υποβάλει προσφορά για το Radio Zet.
Ο δισεκατομμυριούχος έχει γίνει στόχος από τις δυνάμεις κατά της παγκοσμιοποίησης και της μετανάστευσης. Στην Ουγγαρία, η εκστρατεία κατά του Σόρος κορυφώθηκε με την κατάργηση του Κεντροευρωπαϊκού Πανεπιστημίου στη Βουδαπέστη, το οποίο ίδρυσε ο δισεκατομμυριούχος που γεννήθηκε στην Ουγγαρία.
«Το κράτος πρέπει να κάνει τα πάντα για να σταματήσει τους κερδοσκόπους από το να αυξήσουν την επιρροή τους στην αγορά των μέσων μαζικής ενημέρωσης», έγραψε η Beata Mazurek, εκπρόσωπος του κυβερνώντος πολωνικού κόμματος «Νόμος και Δικαιοσύνη» στο Twitter.
Με πληροφορίες από Bloomberg
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου