Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΕΘΝΙΚΗ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ! Με υπογλώσσια οι μογγόλοι… Τους έδειρε και σήκωσε την Ελληνική σημαία ανήμερα 28η Οκτωβρίου μέσα στην σκλαβωμένη Κωνσταντινούπολη!!!
    ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ! Με υπογλώσσια οι μογγόλοι… Τους έδειρε και σήκωσε την Ελληνική σημαία ανήμερα 28η Οκτωβρίου μέσα στην σκλαβωμένη Κωνσταντινούπολη!!!

  • Έκτακτο: Επίθεση στο σπίτι της βουλευτού Μπέττυς Σκουφά (EIKONEΣ)
    Έκτακτο: Επίθεση στο σπίτι της βουλευτού Μπέττυς Σκουφά (EIKONEΣ)

  • ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ....Σαν του Παππά το σελφοκόνταρο δεν έχεις….Θα κλάψεις από τα γέλια…ΦΩΤΟ
    ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ....Σαν του Παππά το σελφοκόνταρο δεν έχεις….Θα κλάψεις από τα γέλια…ΦΩΤΟ

  • ΣΟΚ...!! ΜΕ 40 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ «ΖΕΙ» Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ 17ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...!!
    ΣΟΚ...!! ΜΕ 40 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ «ΖΕΙ» Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ 17ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...!!

  • Η αξία των μπουκαλιών φτάνει τις 25.000 ευρώ..... Διαρρήκτες με αδυναμία στο... καλό κρασί!
    Η αξία των μπουκαλιών φτάνει τις 25.000 ευρώ..... Διαρρήκτες με αδυναμία στο... καλό κρασί!

  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ!!! Ένας πατέρας εξηγεί στα Jumbo γιατί θα σταματήσει να ψωνίζει!!!
    ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ!!! Ένας πατέρας εξηγεί στα Jumbo γιατί θα σταματήσει να ψωνίζει!!!

  • «Θα τον έπαιρνε ο παππούς αλλά δεν ήρθε, πιθανόν Ρομά οι δράστες» – Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου για την απόπειρα αρπαγής  Ανάστατοι είναι οι γονείς
    «Θα τον έπαιρνε ο παππούς αλλά δεν ήρθε, πιθανόν Ρομά οι δράστες» – Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου για την απόπειρα αρπαγής Ανάστατοι είναι οι γονείς

  • ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ! Μεγάλη ΞΕΦΤΙΛΑ της ΕΡΤ! Με πορνό… χαλαρώνουν οι δημοσιογράφοι! (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ! Μεγάλη ΞΕΦΤΙΛΑ της ΕΡΤ! Με πορνό… χαλαρώνουν οι δημοσιογράφοι! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΦΑΡΣΑ μαθητών σε σχολείο του Αιγίου – Οι εκπαιδευτικοί ένιωθαν τύψεις και οι ανήλικοι…κρυφογελούσαν!
    ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΦΑΡΣΑ μαθητών σε σχολείο του Αιγίου – Οι εκπαιδευτικοί ένιωθαν τύψεις και οι ανήλικοι…κρυφογελούσαν!

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Καλούμε όλους τους Έλληνες σε συμπαράσταση του Λοχαγού, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στις 8πμ στο Γ' Σώμα Στρατου, για να αποτρέψουμε μια αδικία.



Police-Voice blog ➤
Καλούμε όλους τους Έλληνες σε συμπαράσταση του Λοχαγού, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στις 8πμ στο Γ' Σώμα Στρατου, για να αποτρέψουμε μια αδικία. Θα είμαστε όλοι εκεί.

Στις ένοπλες δυνάμεις, η αποταξη, είναι η έσχατη των ποινών( αφού έχει καταργηθεί ο τουφεκισμος).

 Για να τιμωρηθεί λοιπόν ένας αξιωματικός, με τη βαριά αυτή ποινη, θα πρέπει να κατηγορηθεί για προδοσία της πατρίδας, να δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο ή να έχει στη επαγγελματική σταδιοδρομία του βαριά πειθαρχικά παραπτώματα. Κανένα από τα παραπανω, δεν ισχύει στην περίπτωση του Λοχαγού Τοκατλιδη. 

Για ακομη μια φορα, βλέπουμε, την εμπάθεια και το μένος κάποιων, σε ανθρώπους, που έστω και με μικρές πράξεις, προσπαθούν να υπερασπιστούν την πατρίδα. ,

Αποφάσισαν την απόταξη του Λοχαγού Τοκατλίδη επειδή αρνήθηκε να υπηρετήσει σε Hot spot


 ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χτυπά και πάλι εμπλέκοντας και τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης αρνήθηκε πριν 18 μήνες να γίνει ορντινάντσα των λαθρομεταναστών και τιμωρήθηκε πειθαρχικά με 5 ημέρες κράτηση. Παραπέμφθηκε στο διαρκές στρατοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο τον κήρυξε παμψηφεί ΑΘΩΟ.
Ενάμισι χρόνο μετά αίρουν την ποινή της κρατήσεως και τον παραπέμπουν στο πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της απόταξης. Το πειθαρχικό κατ’ εντολή του φασιστικού καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποφάσισε την απόταξή του.

Επιτροπή Στήριξης Στρατιωτικών Διωκομένων για τα Hot Spot
περίπου 2 μήνες πριν
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΧΑΓΟΥ ΤΟΚΑΤΛΙΔΗ
Η χούντα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χτυπά και πάλι εμπλέκοντας και τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης αρνήθηκε πριν 18 μήνες να γίνει ορντινάντσα των λαθρομεταναστών και τιμωρήθηκε πειθαρχικά με 5 ημέρες κράτηση. Παραπέμφθηκε στο διαρκές στρατοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο τον κήρυξε παμψηφεί ΑΘΩΟ.
...Δείτε περισσότερα
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου