Διάφορες Αναρτήσεις

  • Δεν άφησαν τον Βρούτση να καταδικάσει την ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ εμπρηστική επίθεση στην Marfin με τους 4 νεκρους ! «ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ -ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ – ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ» πριν από λίγο στην Βουλή!
    Δεν άφησαν τον Βρούτση να καταδικάσει την ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ εμπρηστική επίθεση στην Marfin με τους 4 νεκρους ! «ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ -ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ – ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ» πριν από λίγο στην Βουλή!

  • Προφυλακιστέος ο Νίκος Ρωμανός μετά την απολογία του  απολογούνταν επί ώρες- Επεισόδια στην Ευελπίδων....
    Προφυλακιστέος ο Νίκος Ρωμανός μετά την απολογία του απολογούνταν επί ώρες- Επεισόδια στην Ευελπίδων....

  • Πάτρα: Γυρίσαμε στην εποχή του «σκέτο από γιουβέτσι» – Συγκλονιστικές ιστορίες στα μαγειρεία από συνανθρώπους που ρωτούν τι μπορούν να φάνε με δύο ευρώ!
    Πάτρα: Γυρίσαμε στην εποχή του «σκέτο από γιουβέτσι» – Συγκλονιστικές ιστορίες στα μαγειρεία από συνανθρώπους που ρωτούν τι μπορούν να φάνε με δύο ευρώ!

  •   «Μπούκαρε» γυμνός σε ναό κατά τη διάρκεια κηδείας .....
    «Μπούκαρε» γυμνός σε ναό κατά τη διάρκεια κηδείας .....

  • Μυστήριο με τη δασκάλα που βρέθηκε ημίγυμνη και τραυματισμένη στην Άρτα..Περίεργη υπόθεση
    Μυστήριο με τη δασκάλα που βρέθηκε ημίγυμνη και τραυματισμένη στην Άρτα..Περίεργη υπόθεση

  • ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ! ! ΤΣΕΧΙΑ: Αισχρή φάρσα στη Πράγα από ομάδα «τζιχαντιστών» που έκανε προσομοίωση εισβολής του ISIS! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ! ! ΤΣΕΧΙΑ: Αισχρή φάρσα στη Πράγα από ομάδα «τζιχαντιστών» που έκανε προσομοίωση εισβολής του ISIS! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

  • 94χρονος παρενόχλησε 18χρονη σε πλατεία της πόλης Ο υπερήλικας προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ ......
    94χρονος παρενόχλησε 18χρονη σε πλατεία της πόλης Ο υπερήλικας προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ ......

  • ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ! Μητέρα της Στέλλας: «Οφείλω στη μνήμη της κόρης μου να τους αφυπνίσω όλους»
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ! Μητέρα της Στέλλας: «Οφείλω στη μνήμη της κόρης μου να τους αφυπνίσω όλους»

  •  Επιστολή της ΠΟΑΣΥ για συνάντηση στον πρόεδρο της Βουλής και στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων
    Επιστολή της ΠΟΑΣΥ για συνάντηση στον πρόεδρο της Βουλής και στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Ο πρωθυπουργός είναι ανεπιθύμητος Σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κοντά στο ΥΜΑΘ. Συνθήματα κατά του Αλέξη Τσίπρα,

 Ο πρωθυπουργός είναι ανεπιθύμητος Σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κοντά στο ΥΜΑΘ. Συνθήματα κατά του Αλέξη Τσίπρα,


Police-Voice blog ➤
 ΌΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κοντά στο ΥΜΑΘ. Συνθήματα κατά του Αλέξη Τσίπρα, με μια γυναίκα να κεντρίζει τα βλέμματα…
Διαμαρτυρία για τη Μακεδονία βρίσκεται σε εξέλιξη έξω από το Διοικητήριο στη Θεσσαλονίκη, με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν συνθήματα κατά του Αλέξη Τσίπρα.
Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν ότι ο πρωθυπουργός είναι ανεπιθύμητος στην πόλη και τον κατηγορούν για εσχάτη προδοσία.
Η Αστυνομία τους έχει απομακρύνει αρκετά μακριά από την είσοδο του ΥΜΑΘ, προκειμένου να μην εμποδιστεί η άφιξη του Αλέξη Τσίπρα.
Διαμαρτυρία για τον Αλέξη Τσίπρα
Ο πρωθυπουργός έφτασε λίγο πριν τις 12.00 στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, χωρίς προβλήματα. Θα έχει συνάντηση με πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και τους αντιπροέδρους του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η άφιξη του Αλέξη Τσίπρα
Αντιδράσεις αστυνομικών για τα κομμένα ρεπό
Την έντονη αντίδραση τους εκφράζουν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης, καθώς όπως τονίζουν ανακοίνωση τους ”κόβονται” τα ρεπό τους λόγω της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.
Η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αστυνομικών, τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της πως, ”έχουμε δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα συναδέλφων που εκφράζουν την αγανάκτηση τους για το ότι διοικητές τους κόβουν τις ημερήσιες αναπαύσεις λόγω μέτρων των εγκαινίων ενός σταθμού μετρό. Τι και αν οι συνάδελφοι μας γιορτινές ημέρες είχαν κανονίσει να περάσουν στιγμές με τις οικογένειες τους, η ΓΑΔΘ φρόντισε να τους υπενθυμίσει ότι κανείς δεν τους υπολογίζει και δεν τους σέβεται”.
Όπως αναφέρουν στην ίδια ανακοίνωση, ”η επίσκεψη και συμμετοχή του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια δεν αποτελεί δικαιολογία για την παραβίαση των εργασιακών δικαιωμάτων εκατοντάδων αστυνομικών. Είμαστε σίγουροι ότι τα μέτρα θα μπορούσαν να βγουν και χωρίς κομμένα ρεπό, αρκεί κάποιοι να σκέφτονταν το προσωπικό και όχι τις κρίσεις του Ιανουαρίου.
Πηγή: seleo.gr, thestival.gr, thesstoday.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου