Διάφορες Αναρτήσεις

  • Το τραβάει στα άκρα ο «σουλτάνος» – Δικαστική δίωξη στον πολιτικό αντίπαλο του Ερντογάν
    Το τραβάει στα άκρα ο «σουλτάνος» – Δικαστική δίωξη στον πολιτικό αντίπαλο του Ερντογάν

  • «NTOY» σε λεωφορεία στου Ζωγράφου: Κατέβασαν τους οδηγούς και «ξήλωσαν» τα ακυρωτικά μηχανήματα!
    «NTOY» σε λεωφορεία στου Ζωγράφου: Κατέβασαν τους οδηγούς και «ξήλωσαν» τα ακυρωτικά μηχανήματα!

  • ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ! Έκοψαν το ρεύμα σε ηλικιωμένη στην Πάτρα που χρειάζεται μηχανική υποστήριξη – Παρέμβαση Δήμου χωρίς αποτέλεσμα – «Αμετανόητη» ΔΕΗ
    ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ! Έκοψαν το ρεύμα σε ηλικιωμένη στην Πάτρα που χρειάζεται μηχανική υποστήριξη – Παρέμβαση Δήμου χωρίς αποτέλεσμα – «Αμετανόητη» ΔΕΗ

  • Ένας Πακιστανός 29 ετών απήγαγε α νή λικη κοπέλα και την κρατούσε στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα για έξι μήνες μέχρι να την εντοπίσει η Αστυνομία.
    Ένας Πακιστανός 29 ετών απήγαγε α νή λικη κοπέλα και την κρατούσε στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα για έξι μήνες μέχρι να την εντοπίσει η Αστυνομία.

  • ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ; Περι τρομοκρατιας  με θύματα κατά κύριο λόγο Έλληνες Αστυνομικούς αλλά και Έλληνες πολίτες.
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ; Περι τρομοκρατιας με θύματα κατά κύριο λόγο Έλληνες Αστυνομικούς αλλά και Έλληνες πολίτες.

  • Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών: «Εμείς χτυπήσαμε τον Γερμανό πρέσβη»...«Λαϊκοί Αγωνιστές»: Χτυπήσαμε τη Mercedes - ΕΛ.ΑΣ: Δεν ξέρουμε τίποτα
    Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών: «Εμείς χτυπήσαμε τον Γερμανό πρέσβη»...«Λαϊκοί Αγωνιστές»: Χτυπήσαμε τη Mercedes - ΕΛ.ΑΣ: Δεν ξέρουμε τίποτα

  • Χάρη στους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μπήκε τέλος..«Έγδυναν» οχήματα και μαγαζιά στη Λαμία
    Χάρη στους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μπήκε τέλος..«Έγδυναν» οχήματα και μαγαζιά στη Λαμία

  • Βόλος: Εφιάλτης για γυναίκα στα καλά καθούμενα – Ο άντρας που την κοιτούσε την περιέλουσε με βενζίνη!
    Βόλος: Εφιάλτης για γυναίκα στα καλά καθούμενα – Ο άντρας που την κοιτούσε την περιέλουσε με βενζίνη!

  • Συνελήφθησαν 23 τσιγγανοι, μέλη της σπείρας....Η συμμορία των «υπαλλήλων της ΔΕΗ», που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος δεκάδων ηλικιωμένων ζευγαριών ..
    Συνελήφθησαν 23 τσιγγανοι, μέλη της σπείρας....Η συμμορία των «υπαλλήλων της ΔΕΗ», που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος δεκάδων ηλικιωμένων ζευγαριών ..

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! 11 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΙΧ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ- Η ΤΡΕΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! 11 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ


Police-Voice blog ➤
Τραγωδία τα ξημερώματα στην Καβάλα όταν 11 μετανάστες απανθρακώθηκαν αφού το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό.

Το πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε στις 5:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Το όχημα που επέβαιναν οι 11 μετανάστες, άγνωστης μέχρι στιγμής εθνικότητας, συγκρούστηκε με το φορτηγό στο ύψος της Σαρακίνας.
Στη συνέχεια τα δύο οχήματα – κατά πληροφορίες οι μετανάστες επέβαιναν σε ένα βαν – πήραν φωτιά με τους 11 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.
Αντίθετα ο οδηγός του φορτηγού, από την Κάρυανη Καβάλας, τραυματίστηκε ελαφρά.
Τραγωδία στην Καβάλα
Το αυτοκίνητο με τους πρόσφυγες κατευθυνόταν προς την Θεσσαλονίκη, ενώ το φορτηγό είχε κατεύθυνση προς Καβάλα.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του τμήματος Τροχαίας Καβάλας ο οδηγός του βαν εξαιτίας της υψηλής ταχύτητας που ανέπτυξε, προφανώς, έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου και λόγω της υπέρτασης που είχε έπεσε πάνω στο φορτηγό.
Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που προκλήθηκε και είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των επιβαινόντων στο βαν, οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να εντοπίσουν την ταυτότητά τους και απαιτείται ιατροδικαστική εξέταση και συγκέντρωση γενετικού υλικού (DNA).
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το θανατηφόρο τροχαίο:
Σήμερα (13-10-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 138ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Καβάλας – Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προσέκρουσε μετωπικά με Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.
Δυνάμεις της Πυροσβεστική υπηρεσίας ανέσυραν από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο νεκρούς και τους έντεκα επιβαίνοντες, ενώ ο οδηγός του φορτηγού (39χρονος ημεδαπός) απεγκλωβίστηκε από το όχημα ελαφρά τραυματισμένος.
Οι θανόντες και ο τραυματίας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου ο 39χρονος αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα, εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης αλλοδαπών, ενώ προηγουμένως δεν είχε σταματήσει σε σήματα συνεργείου αστυνομικών ελέγχων για έλεγχο.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.
kam2 kam3 kam4 kam5
Πηγή φωτό: kavalawebnews.gr και proininews.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου