Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΕΣΠΑΣΑΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!

ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΕΣΠΑΣΑΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!


Police-Voice blog ➤
Καταδρομική επιχείρηση ομάδας 10-15 νεαρών λίγο μετά τις 15:30 στο κέντρο της Αθήνας, ως πράξη αντίδρασης για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου και μετά το νέο κύμα οργής που προκαλεί βίντεο που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.
Οι νεαροί έχοντας καλλυμένα τα πρόσωπα τους έφθασαν στην διασταύρωση της οδού Γλάδστωνος με την Πλατεία Κάνιγγος και με σφυριά και πέτρες έσπασαν τις βιτρίνες και προκάλεσαν ζημιές σε δύο κοσμηματοπωλεία και ένα κατάστημα ενδυμάτων, που βρίσκονται σε μικρή απόσταση απο το κοσμηματοπωλείο όπου έχασε την ζωή του ο 33χρονος.
Αμέσως μετά, βγήκαν στην Πλατεία Κάνιγγος και εν συνεχεία κινήθηκαν προς την περιοχή των Εξαρχείων, όπου χάθηκαν.
Η ομάδα των κουκουλοφόρων δεν προσπάθησε να φτάσει έως το κοσμηματοπωλείο όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό με τον 33χρονο, το οποίο άλλωστε απο εκείνη την ημέρα έχει διαρκώς κατεβασμένα τα ρολά.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου