Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Εν ψυχρώ Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή - Εκτέλεσαν άντρα μέσα στο αυτοκίνητό του

Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή - Εκτέλεσαν άντρα μέσα στο αυτοκίνητό του


Police-Voice blog ➤

Εν ψυχρώ δολοφονία στην Αγία Παρασκευή. Άνδρας που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, έξω από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστων. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Νεκρός από τα πυρά αγνώστων έπεσε το βράδυ της Δευτέρας άνδρας, που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, επί της οδού Νεαπόλεως, στην Αγία Παρασκευή.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, που επικοινώνησε με το News 24/7, αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το θύμα και το "γάζωσε".
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας έχασε τη ζωή του επί τόπου. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, με πιθανότερο αυτού του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.
Περισσότερα
Ολα συνέβησαν περίπου στις 21:30 στην οδό Νεαπόλεως. Ο άνδρας βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, έξω από το νεκροταφείο Αγίας Παρασκευής, όταν τον πλησίασε κάποιοιος (ή κάποιοι) και τον πυροβόλησαν με τρεις σφαίρες.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, το θύμα ήταν άνθρωπος της νύχτας με δράση στην Πάτρα. Έκανε νταλαβέρια, είχε ραντεβού και τον εκτέλεσαν. Ραντεβού θανάτου…

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου