Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΝΟΜΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ...

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΝΟΜΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ...


Police-Voice blog ➤
Ελληνίδες φοιτήτριες κάνουν πιάτσα για 80 ευρώ
Η ταρίφα εκτοξεύεται στα 200, όταν μπλέκονται πολλοί…
Από τη Γλυφάδα και τον Άλιμο μέχρι τις παρυφές τού Νέου Φαλήρου θα τις δεις να «υποδύονται» τον ρόλο της κανονικότητας. Απλές γυναίκες, που απλώς έτυχε να βρίσκονται εκεί. Που παίζουν με το κινητό τους ή ακούν μουσική, περιμένοντας -απλώς- κάποιον. Όταν κάποιο από τα αυτοκίνητα-καρχαρίες πλησιάσει και το τζάμι κατέβει, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να συνεχιστεί το μικρό θεατρικό. Οι μάσκες πέφτουν, πελάτης και εμπόρευμα κοιτάζονται στα μάτια και σβέλτα αξιολογούν ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος που είναι τα επιπλάδικα, πριν δύο τρία χρόνια έβλεπες μόνον αλλοδαπές, κυρίως Αλβανίδες, να εκδίδονται στις ορέξεις των περαστικών για 20-30 ευρώ. Αυτό μπορεί και τώρα να συνεχίζεται, αλλά κάτι έχει αλλάξει και αυτό είναι σημαντικό. Στο στενό τής Ποσειδώνος, στο συγκεκριμένο ύψος, κάνουν πιάτσα πλέον Ελληνίδες φοιτήτριες. Ναι, καλά διαβάζετε… Φοιτήτριες της Φιλολογίας, του Παντείου, της Κοινωνικής Θεολογίας, εκδίδονται για 80 ευρώ στο σπίτι τους. Αν ο πελάτης επιλέξει ξενοδοχείο, τότε αυτό χρεώνεται έξτρα. Αν πάλι οι πελάτες είναι περισσότεροι από ένας, τότε η ταρίφα εκτοξεύεται στα 200 ευρώ και πάει λέγοντας. Ελληνίδες φοιτήτριες, λοιπόν, για όλα τα γούστα.
Πολλές από αυτές δουλεύουν μόνες. Με μόνη προστασία κάνα σπρέι πιπεριού, που είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα φανεί αρκετά αποτελεσματικό, εάν έρθει η ώρα να αποδείξει τη χρησιμότητά του. Άλλες πάλι δουλεύουν με «προστασία» τους λεγόμενους «νταβατζήδες». Ωστόσο, στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων θα ανοίξουν την πόρτα του συνοδηγού και θα καθίσουν για μια σύντομη διαδρομή.
Οπότε, ναι, αν τραβήξεις με το αμάξι προς την παραλιακή δεν πρέπει να έχεις την ψευδαίσθηση ότι η κάθε εκδιδόμενη που θα συναναστραφείς δουλεύει χωρίς νταβατζή, μαστροπό, προαγωγό…
“Δεν έχω να ταΐσω το παιδί μου. Κάνω πιάτσα για το γάλα του”. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα που έχουν ακούσει αρκετές φορές αστυνομικοί που προσάγουν γυναίκες στο Αστυνομικό Τμήμα.
Η πραγματικότητα λυγίζει ακόμα και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς, αφού πολλές φορές αντιμετωπίζουν γυναίκες υπεράνω υποψίας, που πραγματικά κάνουν οτιδήποτε τη νύχτα, για να μπορέσουν να επιβιώσουν αξιοπρεπώς την ημέρα.
Δέσποινα Κατακουζηνού
ΠΗΓΗ: Εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΝΟΜΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 80 ΕΥΡΩ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 200 «ΠΑΕΙ» ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΞ! ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου