Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ! Το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» σαρώνει Κινέζος γιατρός αγόρασε 700 διαμερίσματα στην Αθήνα

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ! Το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» σαρώνει Κινέζος γιατρός αγόρασε 700 διαμερίσματα στην Αθήνα


Police-Voice blog ➤
Όχι 1, όχι , ούτε, 3 ή 30, αλλά 700 διαμερίσματα έχει αγοράσει στην Αθήνα, μέσω κυπριακών εταιρειών, ένας Κινέζος γιατρός, ο οποίος μόνο τον προηγούμενο μήνα υπέγραψε συμβόλαια για περισσότερα από 70 ακίνητα!
Ο συγκεκριμένος Κινέζος, είναι ένας από τους πολίτες της μακρινής χώρας. που στην κυριολεξία σαρώνουν την αγορά ακινήτων, κυρίως της Αθήνας, και στη διάρκεια του 2017 επένδυσαν περί τα 260 εκατ. στη χώρα μας. Πριν από λίγες εβδομάδες, ένας Τούρκος μεγαλοδικηγόρος απέκτησε έναντι περίπου 1,5 εκατ. τρεις βίλες στην Κηφισιά, με στόχο να τις ανακαινίσει και να τις μεταπωλήσει σε συμπατριώτες του, οι οποίοι εμφανίζονται, επίσης, πολύ κινητικοί στην ελληνική αγορά. Από τις αρχές του έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, έχουν εκδοθεί 308 άδειες παραμονής σε Τούρκους μέσω του προγράμματος «Χρυσή Βίζα».
Οι Κινέζοι και οι Τούρκοι δεν είναι οι μοναδικοί που επενδύουν στα ελληνικά ακίνητα. Σοβαρό ενδιαφέρον, με σημαντικές επενδύσεις κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, δείχνουν οι Ισραηλινοί, οι Σύροι, οι Λιβανέζοι, Ρώσοι, αλλά και πλούσιοι από Κατάρ, Μπαχρέιν κ.ά. Ισχυρός διαχειριστής ακινήτων της Αθήνας θα υποδεχθεί τις επόμενες ημέρες υποψήφιους αγοραστές από αραβικές χώρες τους οποίους ξεναγεί σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, προκειμένου να εντοπίσουν ευκαιρίες.
Οι ξένοι αγοραστές δεν περιορίζονται στα διαμερίσματα, αλλά και σε κτίρια γραφείων, καταστήματα και ξενοδοχεία. Ο ίδιος Κινέζος, επένδυσε επίσης γύρω στα 14 εκατ. για την αγορά του μεγαλύτερου τμήματος κτιρίου γραφείων στην οδό Σταδίου. Πηγή: euro2day
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου