Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Αλλοδαποί «επισκέπτες κακής παρέας» οι δολοφόνοι του 65χρονου θείου του Γ.Καραμέρου. Τον ήξεραν, τον ξεγέλασαν και τον έπνιξαν με τη ζώνη

Αλλοδαποί «επισκέπτες κακής παρέας» οι δολοφόνοι του 65χρονου θείου του Γ.Καραμέρου. Τον ήξεραν, τον ξεγέλασαν και τον έπνιξαν με τη ζώνη


Police-Voice blog ➤
Στα χέρια της αστυνομίας,  βρίσκονται οι δράστες της δολοφονίας του 65χρονου στους Θρακομακεδόνες, με μεγάλη πιθανότητα, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας η ΕΛΑΣ.
Οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής  και εξετάζονται καθώς σύμφωνα με πιθανότητες και πληροφορίες είναι αυτοί που στις 21 Αυγούστου εισέβαλαν στο σπίτι του 65χρονου θείου του Γιώργου Καραμέρου και τον δολοφόνησαν.
Υπενθυμίζεται ότι τον άτυχο 65χρονο εντόπισαν νεκροί οι αστυνομικοί το απόγευμα της Δευτέρας που μπήκαν στο σπίτι του μετά από ενημέρωση κατοίκων της περιοχής που παραπονέθηκαν για μια έντονη μυρωδιά και δυσοσμία μέσα από το σπίτι.
Όπως προέκυψε ο ηλικιωμένος είχε καταλήξει δύο με τρεις μέρες νωρίτερα.
Ο 65χρονος ήταν θείος του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιώργου Καραμέρου. Ο ίδιος μιλώντας σε ΜΜΕ, αρκέστηκε στο σχόλιο «είναι μια τραγική απώλεια για την οικογένειά μας, βιώνουμε ένα βαρύ πένθος».
Κατά την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή ο 65χρονος στραγγαλίστηκε με μια ζώνη που βρέθηκε δίπλα στη σορό του στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του στην οδό Ιωάννη Λιόση 84 στο Μενίδι.
Το μεγάλο ερώτημα, είναι ποιο ήταν το κίνητρο της δολοφονίας.
Πάντως οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν καταλήξει και σε αυτό και όπως προκύπτει από μαρτυρίες και στοιχεία, πιθανολογείται οι αλλοδαποί να γνώριζαν το θύμα, λόγω «κακής παρέας του παρελθόντος».
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. Να προτείνω αφού ο Ανιψιός κατέχει θέση Εξουσίας να φυτέψει έξω από το σπίτι του θείου του 1 ΣΥΚΙΑ στην μνήμη του ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή