Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΟΚ! ΝΕΚΡΟΣ Ο 38ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜΑΡΑ. ΕΠΕΣΕ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ…

ΣΟΚ! ΝΕΚΡΟΣ Ο 38ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜΑΡΑ. ΕΠΕΣΕ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ


Police-Voice blog ➤
Σαν βόμβα έπεσε το μεσημέρι η είδηση στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση του θανάτου του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργου Δημαρά. Ο 38χρονος έπεσε στις 3 τα ξημερώματα τα ξημερώματα από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου του σπιτιού τους στην Πεντέλη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
«Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.
«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ πολλοί πολιτικοί συλλυπούνται την οικογένεια μέσω των social media.
Θερμά συλλυπητήρια και από το κόμμα του Γιώργου Δημαρά, τους Οικολόγους Πράσινους. Αναφέρουν: «Οι Οικολόγοι Πράσινοι, συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός, εκφράζουμε στον Γιώργο Δημαρά και στην οικογένειά του, τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του γιου τους».

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να χάνει ο γονιός το παιδί του.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου