Διάφορες Αναρτήσεις

  • Ντροπή! Κρέμασαν ανάποδα τη σημαία στην Τράπεζα της Ελλάδος.....
    Ντροπή! Κρέμασαν ανάποδα τη σημαία στην Τράπεζα της Ελλάδος.....

  • «Χαμόγελο του Παιδιού»: Ο 9χ ρονος Αλέξανδρος χρειάζεται 30.000 ευρώ για τη νοσηλεία του
    «Χαμόγελο του Παιδιού»: Ο 9χ ρονος Αλέξανδρος χρειάζεται 30.000 ευρώ για τη νοσηλεία του

  • Είδε τον Χάρο! Παραλίγο να πνιγεί από βασιλόπιτα ηλικιωμένος!
    Είδε τον Χάρο! Παραλίγο να πνιγεί από βασιλόπιτα ηλικιωμένος!

  • Μεσολόγγι: Τα τρία ψέματα του κρεοπώλη που τον έστειλαν φυλακή Οι συνεχώς μεταβαλλόμενες απόψεις του για το .....
    Μεσολόγγι: Τα τρία ψέματα του κρεοπώλη που τον έστειλαν φυλακή Οι συνεχώς μεταβαλλόμενες απόψεις του για το .....

  • Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν Πυροβολισμοί τα ξημερώματα σε κλαμπ στον Πειραιά
    Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν Πυροβολισμοί τα ξημερώματα σε κλαμπ στον Πειραιά

  • ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ από το ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ μας στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: «Κίνδυνος επεισοδίων τις επόμενες ημέρες»!
    ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ από το ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ μας στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: «Κίνδυνος επεισοδίων τις επόμενες ημέρες»!

  • Απόπειρα ληστείας συνδέεται με το χτύπημα της χρηματαποστολής στην Κυλλήνη
    Απόπειρα ληστείας συνδέεται με το χτύπημα της χρηματαποστολής στην Κυλλήνη

  • H Μακεδονία είναι μία & Ελληνική …Βροντοφώναξε ο Δεσπότης και Τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή»
    H Μακεδονία είναι μία & Ελληνική …Βροντοφώναξε ο Δεσπότης και Τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή»

  • ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ Οδηγός νταλίκας πετροβόλησε τον Διοικητή Ασφάλειας Πατρών και τα παιδιά του
    ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ Οδηγός νταλίκας πετροβόλησε τον Διοικητή Ασφάλειας Πατρών και τα παιδιά του

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Αυτή είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ?? ΔΕΙΤΕ τι καταγγέλει 70χρονη από την Σύρο όταν πήγε να διαμαρτυρηθεί στον Τσίπρα

ΔΕΙΤΕ τι καταγγέλει 70χρονη από την Σύρο όταν πήγε να διαμαρτυρηθεί στον Τσίπρα


Police-Voice blog ➤
Μία πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε στον ΘΕΜΑ 104,6  η κάτοικος Σύρου Ειρήνη Κουτσολιδάκη, η οποία δήλωσε ότι δύο ένστολοι αστυνομικοί (οι οποίοι δεν ήταν από τη Σύρο) που συμμετείχαν στα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο νησί την άρπαξαν από το λαιμό και της έκλεισαν το στόμα όταν εκείνη προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί στον πρωθυπουργό.
Οπως δήλωσε η 70χρονη γυναίκα, η οποία ήταν πολύ ταραγμένη και μάλιστα στη συνέντευξή της ξέσπασε σε κλάματα, επιχείρησε να προσεγγίσει τον πρωθυπουργό και να τον αποδοκιμάσει:
«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη γιατί πήγα να διαμαρτηρηθώ στην πλατεία Μιαούλη ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ανεβαινε στο δημαρχείο. Πήγα, γιατί μας ξεγέλασε και τον είχα ψηφίσει. Τα λόγια είναι παχιά και ψευτικα. Του είπα: Καλημέρα, σας ευχαριστούμε πολύ που μας αποτελειώσατε την Ελλάδα. Δεν πρόλαβα να του πω για τον ΦΠΑ, για τις συντάξεις, για το νεώριο που έκλεισε. Ηταν δύο αστυνομικοί που με επιασαν από το λαιμό. Ο ένας μου έσφιξε τον λαιμο και ο άλλος το στόμα για να μη μιλάω. Εγινε έξω από το άγαλμα του Μιαούλη. Εφτασα περίπου στα τρία μέτρα από τον πρωθυπουργό. Εκείνος ήρθε προς τα έμενα και όταν είπα πως όσα είπε ήταν όλα ψέματα, πάνω εκεί… συγγνώμη γιατί είμαι πολύ αγχωμένη. Πονάει ο λαιμός μου από το σφίξιμο, ο άλλος μου έκλεινε το στόμα για να μη μιλήσω!».
Η 70χρονη δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει πάει στο νοσοκομείο, ενώ το συμβάν έγινε μπροστά σε πολύ κόσμο.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου