Διάφορες Αναρτήσεις

  • «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ» όνομα και πράμα! 15χρονος έχει διαπράξει ήδη 9 κλοπές!
    «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ» όνομα και πράμα! 15χρονος έχει διαπράξει ήδη 9 κλοπές!

  •  «Λαβράκι» έβγαλε η Δίωξη  Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση, 5 συλλήψεις ΦΩΤΟ
    «Λαβράκι» έβγαλε η Δίωξη Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση, 5 συλλήψεις ΦΩΤΟ

  • Αγνοούμενη μπαλαρίνα Η 25χρονη Όλγκα Ντεμίνα των Μπολσόι πιθανόν δολοφονήθηκε  και το πτώμα της διαλύθηκε ....
    Αγνοούμενη μπαλαρίνα Η 25χρονη Όλγκα Ντεμίνα των Μπολσόι πιθανόν δολοφονήθηκε και το πτώμα της διαλύθηκε ....

  • ΤΡΟΜΟΣ στη Κορινθία: Ανήλικοι διαρρήκτες είχαν «ρημάξει» τα πάντα στη περιοχή
    ΤΡΟΜΟΣ στη Κορινθία: Ανήλικοι διαρρήκτες είχαν «ρημάξει» τα πάντα στη περιοχή

  • Επτά συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά ....
    Επτά συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά ....

  • Τουρκικές προκλήσεις: Τον χαβά τους οι γείτονες – Τουρκικά F-16 παρενόχλησαν τη Frontex  Την οργή των αξιωματούχων της Frontex έχει προκαλέσει
    Τουρκικές προκλήσεις: Τον χαβά τους οι γείτονες – Τουρκικά F-16 παρενόχλησαν τη Frontex Την οργή των αξιωματούχων της Frontex έχει προκαλέσει

  • Έρχεται μεγάλο κύμα βίας από τους λαθρομετανάστες ομολογεί ο υπεύθυνος του Σύριζα για το «προσφυγικό»!
    Έρχεται μεγάλο κύμα βίας από τους λαθρομετανάστες ομολογεί ο υπεύθυνος του Σύριζα για το «προσφυγικό»!

  • Αιτία οι οικονομικές και κτηματικές διαφορές Φόβοι για βεντέτα έπειτα από μαχαίρωμα στο Λασίθι
    Αιτία οι οικονομικές και κτηματικές διαφορές Φόβοι για βεντέτα έπειτα από μαχαίρωμα στο Λασίθι

  • ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Ο Παπαχελάς προειδοποιεί για…Μαγικές λύσεις δεν διατίθενται. Οσοι πρότειναν,
    ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Ο Παπαχελάς προειδοποιεί για…Μαγικές λύσεις δεν διατίθενται. Οσοι πρότειναν,

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Αυστρία: Ισόβια σε 22χρονο ισλα μιστή που κατακρεούργησε την αδερφή του για λόγους τιμής

Αυστρία: Ισόβια σε 22χρονο ισλα μιστή που κατακρεούργησε την αδερφή του για λόγους τιμής


Police-Voice blog ➤
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από δικαστήριο της Αυστρίας ένας 22χρονος Αφγανός ο οποίος σκότωσε την μικρότερη αδελφή του με 22 μαχαιριές σε δρόμο της Βιέννης πέρυσι το καλοκαίρι, περιγράφοντάς το ως «έγκλημα τιμής».
Η έφηβη αδελφή του, ηλικίας 17 ή 18 χρόνων, είχε εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία στη Βιένη, καθώς είχε πέσει θύμα κακοποίησης και φιλοξενείτο σε ένα ειδικό κέντρο υποδοχής. Ο αδελφός της όμως κατάφερε να την βρει και την μαχαίρωσε την ώρα που εκείνη πήγαινε στην επαγγελματική σχολή, στις 18 Σεπτεμβρίου 2017.
Ο δράστης που συνελήφθη αμέσως, είχε φθάσει στην Αυστρία το 2013 και οι πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά το συμβάν ήταν: «ευτυχώς που είναι νεκρή γιατί κηλίδωσε την τιμή της οικογένειας».
Το κακουργιοδικείο της Βιένης τον καταδίκασε ομόφωνα την Τετάρτη σε ισόβια με το σκεπτικό ότι με «αυτήν του την πράξη έθεσε τον εαυτό του εκτός κοινωνίας».
Το μοναδικό αδίκημα του θύματος, το οποίο φοβόταν ότι θα το στείλουν πίσω στο Αφγανιστάν προκειμένου να παντρευτεί με τη βία, ήταν ότι «αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις οδυνηρές επιταγές της αφγανικής κοινωνίας», δήλωσε ο εισαγγελέας.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου δήλωσε αμέσως ότι θα ασκήσει έφεση καθώς, όπως υποστήριξε, ο πελάτης του την εποχή του συμβάντος δεν είχε συμπληρώσει τη ηλικία ποινικής ευθύνης. Ωστόσο ο ισχυρισμός αυτός διαψεύδεται από τους εμπειρογνώμονες, σύμφωνα με τους οποίους ο δράστης ήταν τότε 21 ετών.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου