Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ο Ζ. Ζάεφ σούταρε ΤΣΙΠΡΑ Κοτζιά: Ξέχασε ήδη το… «Βόρεια» και χρησμοποιεί μόνο το «Μακεδονία» (ΦΩΤΟ)

Ο Ζ. Ζάεφ σούταρε Κοτζιά: Ξέχασε ήδη το… «Βόρεια» και χρησμοποιεί μόνο το «Μακεδονία» (ΦΩΤΟ)


Police-Voice blog ➤
Την απόφαση της Ε.Ε. για το πότε θα αρχίσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της ΠΓΔΜ στην ένωση ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρωθυπουργός της γείτονος, Ζόραν Ζάεφ κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Πολωνία.
Μάλιστα μπορεί οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις να συνδέονται με την συμφωνία Ζάεφ-Τσίπρα περί «Βόρειας Μακεδονίας» αλλά φαίνεται ότι ο Σκοπιανός πρωθυπουργό το πρώτο συνθετικό το έχει ξεχάσει ήδη.
«Πρόκειται για μια υπέροχη μέρα για τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Είναι σπουδαία η αναγνώριση. Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ε.Ε. αποφάσισαν να αρχίσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις τον Ιούνιο του 2019. Η Ε.Ε. και οι ηγέτες των κρατών – μελών αναγνώρισαν την «Μακεδονία» ως χώρα που υπόκειται σε θετικές αλλαγές», έγραψε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον Ζάεφ, ο δρόμος προς τις μεταρρυθμίσεις είναι πλέον μη αναστρέψιμος. «Μένουμε προσηλωμένοι στις μεταρρυθμίσεις. Πλέον, οι πολίτες της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» μπορούν να πουν «Ναι, σε μια Ευρωπαϊκή Μακεδονία»», έγραψε χαρακτηριστικά.
1
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου