Διάφορες Αναρτήσεις

  • Τρίβαμε τα μάτια μας: Τι γίνεται στην Φρανκφούρτη την ώρα που στην Ελλάδα ... (ΒΙΝΤΕΟ)
    Τρίβαμε τα μάτια μας: Τι γίνεται στην Φρανκφούρτη την ώρα που στην Ελλάδα ... (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Σέρρες: Ανατροπή στο διπλό φονικό πατέρα και γιου - Ο ένας σκότωσε τον άλλο μέσα στο σπίτι που ζούσαν (Βίντεο)!
    Σέρρες: Ανατροπή στο διπλό φονικό πατέρα και γιου - Ο ένας σκότωσε τον άλλο μέσα στο σπίτι που ζούσαν (Βίντεο)!

  • Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των «Μαχητών» για το τροχαίο τους: «Ήρωάς μας ο Κωνσταντίνος μας μάζευε από την άσφαλτο» ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
    Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των «Μαχητών» για το τροχαίο τους: «Ήρωάς μας ο Κωνσταντίνος μας μάζευε από την άσφαλτο» ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

  • Απανθρακώθηκε οδηγός μέσα στο αυτοκίνητο του στην Αθηνών – Κορίνθου τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από τροχαίο ΦΩΤΟ
    Απανθρακώθηκε οδηγός μέσα στο αυτοκίνητο του στην Αθηνών – Κορίνθου τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από τροχαίο ΦΩΤΟ

  • Φόροι και στο…κ@τούρημα! Δείτε από πού θα μάς τα τρώνε…
    Φόροι και στο…κ@τούρημα! Δείτε από πού θα μάς τα τρώνε…

  • Λάρισα: Άνοιξε το πορτοφόλι και διαπίστωσε πως ήταν πλουσιότερος κατά 30.000€ - Δάκρυα χαράς από τον τυχερό οικογενειάρχη!
    Λάρισα: Άνοιξε το πορτοφόλι και διαπίστωσε πως ήταν πλουσιότερος κατά 30.000€ - Δάκρυα χαράς από τον τυχερό οικογενειάρχη!

  • Ανατροπή  Τελικά είναι γυναικοκτονία η δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ο πρώην σύζυγος ρομα σκότωσε την 55χρονη στο ζαχαροπλαστείο! & οχι  η πεθερά
    Ανατροπή Τελικά είναι γυναικοκτονία η δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ο πρώην σύζυγος ρομα σκότωσε την 55χρονη στο ζαχαροπλαστείο! & οχι η πεθερά

  • Ahval: Ο Ερντογάν τζογάρει ένα ολόκληρο έθνος στη Λιβύη – «Αν χάσει, δεν υπάρχει γυρισμός»
    Ahval: Ο Ερντογάν τζογάρει ένα ολόκληρο έθνος στη Λιβύη – «Αν χάσει, δεν υπάρχει γυρισμός»

  • ΈΠΕΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ! ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΗΚΕ Ο…
    ΈΠΕΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ! ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΗΚΕ Ο…

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ! Εκλεισε οριστικά τα σύνορά της και η Ιταλία: Απαγόρευσε σε όλα τα πλοία με λαθρομετανάστες να πλησιάζουν τα λιμάνια της!

ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ! Εκλεισε οριστικά τα σύνορά της και η Ιταλία: Απαγόρευσε σε όλα τα πλοία με λαθρομετανάστες να πλησιάζουν τα λιμάνια της!


Police-Voice blog ➤
Η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας μετά την Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, οπότε και πέτυχε την σε «εθελοντική» βάση αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών και των κυκλωμάτων που τους διακινούν, έδειξε τα πρώτα δείγματα γραφής και απαγόρευσε τον ελλιμενισμό για ανεφοδιασμό ή αποβιβάσεις του πλοίου ισπανικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, η οποία συμμετέχει στις επιχειρήσεις συλλογής μεταφοράς παράνομων μεταναστών και προσφύγων από τα ανοικτά της Λιβύης.
Πρόκειται για την τρίτη τέτοια απαγόρευση εντός του μήνα, αλλά για την πρώτη μετά την Σύνοδο Κορυφής, που ουσιαστικά κατήργησε την συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ»
Ο υπουργός Μεταφορών της Ιταλίας Ντανίλο Τονινέλι ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι έλαβε επίσημο αίτημα από το υπουργείο Εσωτερικών–επικεφαλής του είναι ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος της Λέγκας, ο Ματέο Σαλβίνι- να αρνηθεί την είσοδο στα ιταλικά λιμάνια του πλοίου της ισπανικής ΜΚΟ ProActiva Open Arms, που χαρακτηρίζεται στο αίτημα «κίνδυνος για τη δημόσια τάξη».
Πριν συμπληρώσει έναν μήνα στην εξουσία, ο Σαλβίνι έχει ήδη μετατραπεί στην αιχμή του δόρατος της νέας πολιτικής της Ρώμης να κλείνει τα λιμάνια στα πλοία οργανώσεων αρωγής που διασώζουν μετανάστες και πρόσφυγες από τα υπερφορτωμένα πλεούμενα των διακινητών στη Μεσόγειο.
Το Aquarius, με περίπου 630 μετανάστες, και το Lifeline, με άλλους περίπου 230, κατέληξαν αντίστοιχα στην Ισπανία και στη Μάλτα όταν η Ρώμη τους απαγόρευσε να δέσουν στα ιταλικά λιμάνια νωρίτερα αυτόν τον μήνα.
Στο πλοίο της ProActiva Open Arms δεν επιβαίνει ουδείς μετανάστης. Εκπρόσωπος της ΜΚΟ δήλωσε προς δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο προς το παρόν.
Ο Σαλβίνι και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε χαρακτήρισαν «θετική για τη χώρα» τη συμφωνία, η οποία επιτεύχθηκε στις Βρυξέλλες που πλέον κείμενο δεν υποχρεώνει ρητώς άλλες χώρες της ΕΕ να μοιράζονται την ευθύνη της διάσωσης μεταναστών στη Μεσόγειο ή να τους δέχονται στο έδαφός τους.
Πάνω από 650.000 μετανάστες και πρόσφυγες έχουν φθάσει στις ακτές της Ιταλίας από το 2014, στην πλειονότητά τους αφού μεταφέρθηκαν από τα ανοικτά της Λιβύης, από μη κυβερνητικές οργανώσεις, εμπορικά πλοία και από σκάφη του λιμενικού και πολεμικά διαφόρων κρατών στην Ιταλία.
Η Ιταλία φιλοξενεί περίπου 170.000 μετανάστες σήμερα, αλλά συνολικά στο έδαφός της βρίσκονται 6 εκατ. αλλοδαποί από την αρχή του μεταναστευτικού ρεύματος, κάπου το 10% του πληθυσμού.
Από τη Λιβύη, το βασικό εφαλτήριο των μεταναστών που προσπαθούν να φθάσουν στις ακτές χωρών μελών της ΕΕ, έχουν μειωθεί κατά 80% και πλέον.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου