Διάφορες Αναρτήσεις

  • Eχει ζητήσει εξηγήσεις ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας Τι απαντά το νοσοκομείο Χανίων για το ραντεβού σε ασθενή το 2022
    Eχει ζητήσει εξηγήσεις ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας Τι απαντά το νοσοκομείο Χανίων για το ραντεβού σε ασθενή το 2022

  • ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ: Τεχνητός σεισμός 5,1 στη Β. Κορέα από πυρηνική δοκιμή...Θα ζήσουμε καταστάσεις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ από τότε στη Χιροσίμα; ΤΡΟΜΟΣ από τα ξημερώματα σε όλο τον πλανήτη!
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ: Τεχνητός σεισμός 5,1 στη Β. Κορέα από πυρηνική δοκιμή...Θα ζήσουμε καταστάσεις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ από τότε στη Χιροσίμα; ΤΡΟΜΟΣ από τα ξημερώματα σε όλο τον πλανήτη!

  • Τι είπε η συνταξιούχος προκαλώντας ρίγη συγκίνησης. Συγκλονίσε η συνταξιούχος που της παίρνουν το σπίτι υπογειο πρωτη κατοικια για χρέος 15.000 ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ)
    Τι είπε η συνταξιούχος προκαλώντας ρίγη συγκίνησης. Συγκλονίσε η συνταξιούχος που της παίρνουν το σπίτι υπογειο πρωτη κατοικια για χρέος 15.000 ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Τρεις κρατούνται και άλλοι τρεις αναζητούνται.. Σπείρα χτύπησε δέκα σπίτια και επιχειρήσεις στην Πιερία
    Τρεις κρατούνται και άλλοι τρεις αναζητούνται.. Σπείρα χτύπησε δέκα σπίτια και επιχειρήσεις στην Πιερία

  • Ζεστός καιρός, άνοδος της θερμοκρασίας αλλά και βροχοπτώσεις σημερα Τετάρτη. 30/7/2014
    Ζεστός καιρός, άνοδος της θερμοκρασίας αλλά και βροχοπτώσεις σημερα Τετάρτη. 30/7/2014

  • Κραυγή αγωνίας από την 24χρονη Νικολέτα από την Κύπρο, που νοσηλεύεται στη Γερμανία…
    Κραυγή αγωνίας από την 24χρονη Νικολέτα από την Κύπρο, που νοσηλεύεται στη Γερμανία…

  • Γιώργος Τσιτσιλιάνος: «Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πέσουμε στην παγίδα του Ερντογάν»
    Γιώργος Τσιτσιλιάνος: «Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πέσουμε στην παγίδα του Ερντογάν»

  • Σπείρα ανηλίκων «χτυπούσε» μαγαζιά στον Έβρο..Στο Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα
    Σπείρα ανηλίκων «χτυπούσε» μαγαζιά στον Έβρο..Στο Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα

  • Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε...Κάτω Πατήσια: Δύο γυναίκες καταγγέλλουν ιερέα ότι τις ξυλο κόπησε σε συνέλευση πολυκατοικίας
    Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε...Κάτω Πατήσια: Δύο γυναίκες καταγγέλλουν ιερέα ότι τις ξυλο κόπησε σε συνέλευση πολυκατοικίας

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΑΞΙΤΖΗ – ΤΡΑΚΑΡΕ ΤΟ ΤΑΞΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ… – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΕΝΩ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΑΞΙΤΖΗ – ΤΡΑΚΑΡΕ ΤΟ ΤΑΞΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ


Police-Voice blog ➤
Μετά από 3,5 μήνες ερευνών απλά και μόνο «για τα μάτια του κόσμου», αποκαλύφθηκε η τραγωδία για έναν αγνοούμενο οδηγό ταξί.
Ο Βαγγέλης Αμπατζόπουλος 63 χρόνων,  βρισκόταν  για τρεισήμισι  μήνες στα αζήτητα του  νεκροτομείου Αθηνών.  Πέθανε από παθολογικά αίτια μία μέρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Το τραγελαφικό είναι πως ο άτυχος οδηγός ταξί είχε δηλώσει τα στοιχεία του στους νοσοκόμους του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβαν από τα Πετράλωνα, στις 9 Μαρτίου.
Όπως προέκυψε από την εκπομπή Φως Στο Τούνελ το βράδυ της Παρασκευής, το πρωινό εκείνης της μέρας αστυνομικοί τον εντόπισαν σε άσχημη κατάσταση μέσα στο ταξί που οδηγούσε. Ειδοποίησαν την κόρη του που αδυνατούσε να τον παραλάβει, αλλά και ασθενοφόρο στο οποίο αρχικά αρνήθηκε να μπει.
Οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν στην οδό Θεσσαλονίκης στα σκαλιά ενός κτιρίου και οι κάτοικοι ειδοποίησαν εκ νέου το ΕΚΑΒ . Τον έπεισαν να δεχτεί ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό».
Μια  μέρα μετά, η καρδιά του τον πρόδωσε και κατέληξε στο Νεκροτομείο Αθηνών.
Ο αδελφός του όλο αυτό διάστημα έψαχνε σε νοσοκομεία και  νεκροτομεία, δηλώνοντας όμως διαφορετική  ημερομηνία εξαφάνισης.
Οι Αρχές δεν συντονίστηκαν για να εντοπίσουν τον άτυχο άνδρα, αν και είχαν τα στοιχεία του…
ampatzoglou_taxi-1024x562
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ
Ο Βαγγέλης Αμπατζόπουλος χάθηκε την Παρασκευή  9 Μαρτίου, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ενώ οδηγούσε το ταξί του.
Στις επτά και μισή το πρωί εκείνης της μέρας ο μοναχικός άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς, στην περιοχή των Πετραλώνων σε άσχημη κατάσταση μέσα στο σταθμευμένο ταξί που οδηγούσε, στην οδό Θεσσαλονίκης κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό.  Το αμάξι ήταν το μισό πάνω στο πεζοδρόμιο και είχε φθορές.
Στο  σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον παραλάβει αλλά εκείνος αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η κόρη του ενημερώθηκε για το περιστατικό αλλά δεν μπορούσε να φύγει από την εργασία της. Η ίδια που του μίλησε στο τηλέφωνο,  κατάλαβε πως θα επέστρεφε στο σπίτι του με άλλο ταξί. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου  που οδηγούσε ο Αμπατζόπουλος και ένας συνάδελφος του που πήγαν στον τόπο, έμειναν με την εντύπωση πως η κόρη του τελικά θα πήγαινε να τον παραλάβει και έφυγαν. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.
Μετά από 3,5 μήνες ξεκαθάρισε το θολό τοπίο, καθώς σε αυτό συνέβαλε με αρνητικό τρόπο και η κόρη του Αμπατζόπουλου αφού δεν είχε στενές επαφές μαζί του και είχε μπερδέψει την ημερομηνία και την ώρα που χάθηκε.
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. Κόρη να σου πετύχει . Ότι κι αν έχει γίνει στο παρελθόν δεν παύει να είναι πατέρας της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή