Διάφορες Αναρτήσεις

  • Αιματηρή απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας – Πέθανε ο δράστης
    Αιματηρή απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας – Πέθανε ο δράστης

  • ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ σε ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ! Ποιο είναι το σχεδιό τους… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ σε ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ! Ποιο είναι το σχεδιό τους… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

  • Κατέγραφε βίντεο με «πονηρό» περιεχόμενο τοποθετώντας κάμερες σε ξενα σπίτια
    Κατέγραφε βίντεο με «πονηρό» περιεχόμενο τοποθετώντας κάμερες σε ξενα σπίτια

  • Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία των Ιωαννίνων,από την είδηση του θανάτου του ιατρού καρδιολόγου Σ. Σ.,Είχε υποστεί ΣΟΚ ο 65χρονος ορειβάτης που εντοπίστηκε νεκρός στα βουνά του Σουλίου!
    Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία των Ιωαννίνων,από την είδηση του θανάτου του ιατρού καρδιολόγου Σ. Σ.,Είχε υποστεί ΣΟΚ ο 65χρονος ορειβάτης που εντοπίστηκε νεκρός στα βουνά του Σουλίου!

  • Χιλιάδες Λαού διαδήλωσαν κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος:.ΟΧΙ στη νέα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ που ύπουλα και εκβιαστικά θέλουν να μας επιβάλουν οι κυβερνώντες, .(βίντεο&φωτο)
    Χιλιάδες Λαού διαδήλωσαν κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος:.ΟΧΙ στη νέα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ που ύπουλα και εκβιαστικά θέλουν να μας επιβάλουν οι κυβερνώντες, .(βίντεο&φωτο)

  • Προσοχή στο πέταγμα των χαρταετών.. ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ !! ΑΛΛΑ ....
    Προσοχή στο πέταγμα των χαρταετών.. ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ !! ΑΛΛΑ ....

  • Για να πουλήσουν τον χαλκό που περιείχαν  ! ! ! Λουτράκι: Είχαν καταστρέψει 1.600 μετασχηματιστές ! m.- μεγαλη ζημια ..πολλα τα λεφτα ! !
    Για να πουλήσουν τον χαλκό που περιείχαν ! ! ! Λουτράκι: Είχαν καταστρέψει 1.600 μετασχηματιστές ! m.- μεγαλη ζημια ..πολλα τα λεφτα ! !

  • Πάτρα: Νεαροί στήνουν οδοφράγματα σε δρόμους και προπηλακίζουν οδηγούς
    Πάτρα: Νεαροί στήνουν οδοφράγματα σε δρόμους και προπηλακίζουν οδηγούς

  • Τέσσερα τα μέλη της συμμορίας Ανήλικοι έκλεβαν αυτοκίνητα στην Ημαθία...
    Τέσσερα τα μέλη της συμμορίας Ανήλικοι έκλεβαν αυτοκίνητα στην Ημαθία...

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Νέα υπόθεση φρίκης! 60χρονος φέρεται να βί@σε 6χρονη! Όταν αποκαλύφθηκε προσπάθησε να αυτοκτ@νήσει!

Νέα υπόθεση φρίκης! 60χρονος φέρεται να βί@σε 6χρονη! Όταν αποκαλύφθηκε προσπάθησε να αυτοκτ@νήσει


Police-Voice blog ➤
Η υπόθεση έχει προκαλέσει ανατριχίλα στη μικρή κοινωνία της Έδεσσας – Αποκαλύφθηκε από το αίμα που παρατήρησε η μητέρα στο φουστάνι του μικρού κοριτσιού – Ο ηλικιωμένος φέρεται να δελέασε το κοριτσάκι με καραμέλες – Όταν έμαθε ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας φυτοφάρμακο
Tο ματωμένο φόρεμα ενός 6χρονου κοριτσιού και η παρατηρητικότητα της μητέρας του, φαίνεται αποκάλυψαν τη φρίκη, την οποία -όπως καταγγέλλεται- βίωσε το μικρό παιδί στα χέρια ενός 60χρονου. Ο άνδρας, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, φέρεται να ασέλγησε στο παιδάκι και η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην μικρή κοινωνία του χωριού Σκύδρα.
Ήδη η Εισαγγελία Έδεσσας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του 60χρονου άνδρα ο οποίος φρουρείται νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο, αφού όταν έμαθε πως το 6χρονο παιδί αποκάλυψε το βιασμό του στη μητέρα και στη γιαγιά του, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, πίνοντας φυτοφάρμακο!
Σύμφωνα με το tastv, όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν με δόλιο τρόπο, προσφέροντας καραμέλες και μπισκότα στο ανήλικο παιδί ο 60χρονος φέρεται να το κατεύθυνε στο σπίτι του. Εκεί ασέλγησε πάνω του χωρίς κανένα δισταγμό.
Το 6χρονο κοριτσάκι επιστρέφοντας στο σπίτι του, που βρίσκεται 20 μέτρα μακριά, ήταν φοβισμένο, ενώ στο φορεματάκι του υπήρχαν κηλίδες αίματος τις οποίες παρατήρησε η μητέρα. Στις ερωτήσεις της μητέρας και της γιαγιάς το κοριτσάκι αποκάλυψε τα όσα έζησε στο σπίτι του 60χρονου.
Μάλιστα το παιδί εξετάστηκε και από παιδοψυχίατρο και ανέφερε ότι ο ηλικιωμένος άνδρας το δελέασε με λιχουδιές και το έβαλε στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι είπε ότι ο άνδρας έβγαλε το παντελόνι του και έβαλε το παιδί να καθίσει πάνω του.
Ο άνδρας όταν έμαθε ότι το κοριτσάκι μίλησε στους γονείς του και οι τελευταίοι κατήγγειλαν βιασμόστυν στην αομία προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας φυτοφάρμακα. Ο 60χρονος φρουρείται στο νοσοκομείο ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου