Διάφορες Αναρτήσεις

  • Ρόδος: Ρ.ο.ζ ατζέντα στα χέρια της αστυνομίας – Πονοκέφαλος για γνωστούς επιχειρηματίες η μεγάλη έρευνα!
    Ρόδος: Ρ.ο.ζ ατζέντα στα χέρια της αστυνομίας – Πονοκέφαλος για γνωστούς επιχειρηματίες η μεγάλη έρευνα!

  • Ανάλυση Stratfor: Τι σημαίνει για την Τουρκία η νίκη Μπάιντεν   Άντονι Μπλίνκεν: Το «alter ego» του Τζο Μπάιντεν που θα διαδεχτεί τον Πομπέο
    Ανάλυση Stratfor: Τι σημαίνει για την Τουρκία η νίκη Μπάιντεν Άντονι Μπλίνκεν: Το «alter ego» του Τζο Μπάιντεν που θα διαδεχτεί τον Πομπέο

  •  ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ! 15ΧΡΟΝΟΣ ΑΦΓΑΝΟΣ επιτέθηκε με μαχαίρι & ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ  15ΧΡΟΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)
    ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ! 15ΧΡΟΝΟΣ ΑΦΓΑΝΟΣ επιτέθηκε με μαχαίρι & ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 15ΧΡΟΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ Αυτά είναι τα «κτήνη» ! !  ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ Αυτοί είναι οι τέσσερις βιαστές της 14χρονης στη Λάρισα
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ Αυτά είναι τα «κτήνη» ! ! ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ Αυτοί είναι οι τέσσερις βιαστές της 14χρονης στη Λάρισα

  • ΑΛΒΑΝΟΣ είναι ο νεκρός που βρέθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι σε δρόμο της Κύψέλης…
    ΑΛΒΑΝΟΣ είναι ο νεκρός που βρέθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι σε δρόμο της Κύψέλης…

  • ΧΑΜΟΣ στην Πάτρα! Το μπάτσελορ πάρτι της νύφης τίναξε το γάμο στον αέρα!Τα σημάδια και η κουμπάρα έκαναν έξαλλο το γαμπρό!
    ΧΑΜΟΣ στην Πάτρα! Το μπάτσελορ πάρτι της νύφης τίναξε το γάμο στον αέρα!Τα σημάδια και η κουμπάρα έκαναν έξαλλο το γαμπρό!

  • ΤΩΡΑ..Ειδομένη: Επιχείρηση της αστυνομίας για να ανοίξει η σιδηροδρομική γραμμή - Έδιωξαν δημοσιογράφους και κάμερες πριν την επέμβαση των ΜΑΤ
    ΤΩΡΑ..Ειδομένη: Επιχείρηση της αστυνομίας για να ανοίξει η σιδηροδρομική γραμμή - Έδιωξαν δημοσιογράφους και κάμερες πριν την επέμβαση των ΜΑΤ

  • Χειροπέδες σε ληστή στον Άλιμο από άνδρες της ΔΙ.ΑΣ - Πώς «άδειαζε» τα αυτοκίνητα
    Χειροπέδες σε ληστή στον Άλιμο από άνδρες της ΔΙ.ΑΣ - Πώς «άδειαζε» τα αυτοκίνητα

  • Άστατος ο καιρός Φθινόπωρο μέσα στο καλοκαίρι: Βροχερός ο καιρός με καταιγίδες και... χαλάζι
    Άστατος ο καιρός Φθινόπωρο μέσα στο καλοκαίρι: Βροχερός ο καιρός με καταιγίδες και... χαλάζι

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ! ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ αρνήθηκε την επένδυση από το CERN για τους καρκινοπαθείς…Ελληνες !

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ! ΑΥΤΗ  Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ αρνήθηκε την επένδυση από το CERN για τους καρκινοπαθείς…Ελληνες !


Police-Voice blog ➤
Χάρη στον Lauren O’Sullivanb, ανακαλύψαμε και τον θεϊκό εγκέφαλο που κρύβεται πίσω απο τη ματαίωση των σχεδίων του CERN. Η κυρία ονομάζεται Ματρώνα Κυπριανίδου και ως Γεν Γραμ. Ερευνας και Τεχνολογίας ΑΡΝΗΘΗΚΕ την εγκαταστάση επένδυσης 100εκ ευρώ που αφορά στην αποκλειστική χρήση ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ CERN για την καταπολέμηση καρκινικών ογκων !!!!!!!! Αυτο σημαινει οτι Μαυροβούνιο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία διεκδικούν πλέον την επένδυση αποκλειστικά για Βαλκάνια, Τουρκία, Βόρεια Αφρική.
Μετά βίας συγκρατούμαι να μην γράψω οτι ερχεται στο μυαλό ολων μας και παρακαλώ για κόσμιο σχολιασμό που δεν θα εχει αναφορές στην εμφάνιση.

Lauren O’Sullivanb

Η κυρία ονομάζεται Ματρώνα Κυπριανίδου και ως Γεν Γραμ. Ερευνας και Τεχνολογίας ΑΡΝΗΘΗΚΕ την εγκαταστάση επένδυσης 100εκ ευρώ που αφορά στην αποκλειστική χρήση ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ CERN για την καταπολέμηση καρκινικών ογκων !!!!!!!! Αυτο σημαινει οτι Μαυροβούνιο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία διεκδικούν πλέον την επένδυση αποκλειστικά για Βαλκάνια, Τουρκία, Βόρεια Αφρική.
Μυαλο οχι μαλακιες αρα δικαιωματικά της αξίζει η προφιλ φωτο της ημεραςΣτην χωρα οπου εχουμε περισσότερους παπάδες απο οτι γιατρούς και νοσοκόμους δεν θελουμε το CERN οπου θα μας παρέχει μια πρωτοποριακή μέθοδος αντιμετώπισης του καρκίνου με νανοσωματίδια.
Λογικο θα μου πεις γιατι την δύσκολη ωρα με ενα ευχέλαιο η νερό απο το δέντρο του αγιου ολα καλα.
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

5 σχόλια:

  1. η παρατηρηση σας περι παπαδων ειναι αστοχη κυριε μου.
    οσο για τα αλλα εχω να πω πως αν αποφασιζει ενα μονο ατομο για ολοκληρη τη χωρα τοτε ειμαστε ηδη καταδικασμενη.
    ειμαι σιγουρη πως την αποφαση της "κυριας" Ματρωνα την στηριξαν και αλλοι "κυριοι" για να μπορεσει να προχωρησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πει κανείς άλλωστε το δείχνει και η φωτογραφία μία εικόνα χίλιες λέξεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι πληρώνει ο ελληνικός λαός! Αυτή δεν ελέγχεται από πουθενά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τετοια χοντροπετσα βληματα εχουμε πουλιμενα τομαρια να τελιωσουν την ελλαδιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και για πειτε μας παρακαλω, βαση σε ποια δικαιολογια η εν λογω σπουδασμενη, φυσικα και σπουδασμενη και ειδικευμενη σε τετοια θεματα λογω της θεσης που κατεχει βεβαια(εδω γελαμε), αρνηθηκε να προχωρησει η διαδικασια? μαλλον η απαντηση μας ειναι γνωστη δεκαετιες τωρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή