Διάφορες Αναρτήσεις

  • Έρχεται το αμερικανικό ηλεκτρομαγνητικό «ΠΥΡΟΒΟΛΟ»: Ένα υπερόπλο απ’ το ΜΕΛΛΟΝ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)
    Έρχεται το αμερικανικό ηλεκτρομαγνητικό «ΠΥΡΟΒΟΛΟ»: Ένα υπερόπλο απ’ το ΜΕΛΛΟΝ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

  •  Νέο Τροχαίο   Φορτηγό προσέκρουσε σε καρότσα άλλου φορτηγού – Νεκ ρός ο οδηγός.......
    Νέο Τροχαίο Φορτηγό προσέκρουσε σε καρότσα άλλου φορτηγού – Νεκ ρός ο οδηγός.......

  • Ολο το σχέδιο του τρομοκράτη Οι φυλακές Κορυδαλλού ο στόχος του Χριστόδουλου Ξηρού.ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ..
    Ολο το σχέδιο του τρομοκράτη Οι φυλακές Κορυδαλλού ο στόχος του Χριστόδουλου Ξηρού.ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ..

  • ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Ρεβεγιόν στο Ντουμπάι για εκατοντάδες Έλληνες με… βαθιά τσέπη  Μέχρι και 1.500 ευρώ το κεφάλι
    Ρεβεγιόν στο Ντουμπάι για εκατοντάδες Έλληνες με… βαθιά τσέπη Μέχρι και 1.500 ευρώ το κεφάλι

  • Συναγερμός στην ΕΥΠ: 22 Γκιουλενιστές ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα! Παραδόθηκαν στις Λιμενικές Αρχές Kαλύμνου  Nέα σύγκρουση αναμένεται να έχουμε με την Άγκυρα.
    Συναγερμός στην ΕΥΠ: 22 Γκιουλενιστές ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα! Παραδόθηκαν στις Λιμενικές Αρχές Kαλύμνου Nέα σύγκρουση αναμένεται να έχουμε με την Άγκυρα.

  • ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ ! ! ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ βίντεο! ΠΡΕΠΕΙ να το ΔΕΙΤΕ όλοι! Ο Ζουράρις έβαλε… «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» στην μεταφράστρια Κωφάλαλων της Βουλής!
    ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ ! ! ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ βίντεο! ΠΡΕΠΕΙ να το ΔΕΙΤΕ όλοι! Ο Ζουράρις έβαλε… «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» στην μεταφράστρια Κωφάλαλων της Βουλής!

  • Ο στρατός της Τουρκίας βλέπει τον όλεθρο να έρχεται – Ο Ερντογάν οδηγεί την χώρα σε σύγκρουση με τη Ρωσία!
    Ο στρατός της Τουρκίας βλέπει τον όλεθρο να έρχεται – Ο Ερντογάν οδηγεί την χώρα σε σύγκρουση με τη Ρωσία!

  • ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΟΠΛΟ,ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΕΟΣ..,,Μαχητικό αεροσκάφος MiG πετάγεται από τη θάλασσα – Πραγματικό βίντεο και εικόνες
    ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΟΠΛΟ,ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΕΟΣ..,,Μαχητικό αεροσκάφος MiG πετάγεται από τη θάλασσα – Πραγματικό βίντεο και εικόνες

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Στη «φάκα» οι αδίστακτοι μαστροποί ..Ανάγκαζαν γυναίκες από τη Λευκορωσία & ανήλικη να εκδίδεται 16 ώρες την ημέρα! Γιατρός και δικηγόρος μέσα στη κύκλωμα!

Στη «φάκα» οι αδίστακτοι μαστροποί ..Ανάγκαζαν γυναίκες από τη Λευκορωσία & ανήλικη να εκδίδεται 16 ώρες την ημέρα! Γιατρός και δικηγόρος μέσα στη κύκλωμα!


Police-Voice blog ➤

Κύκλωμα μαστροπών που εκμεταλλευόταν γυναίκες από τη Λευκορωσία εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. .

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για την εκμετάλλευση των γυναικών που είχαν πέσει στα δίχτυα τους και οι οποίες είχαν μετατραπεί σε σκλάβες του σεξ για 10 ευρώ την ημέρα.
Το κύκλωμα εκτιμάται ότι είχε «φυλακισμένες» 20 κοπέλες, κάθε μια εκ των οποίων καθημερινά ικανοποιούσε περίπου 40 άνδρες την ημέρες, για τουλάχιστον 16 ώρες. Η τιμή του ραντεβού ήταν 20 ευρώ και τα πρώτα πέντε ερωτικά ραντεβού ήταν προμήθεια υπέρ του οίκου ανοχής. Η κάθε κοπέλα έβγαζε για λογαριασμό του κυκλώματος 800 ευρώ την ημέρα. Συνολικά, τα ημερήσια κέρδη του κυκλώματος ανέρχονταν σε 10.000 με 15.000 ευρώ!
Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι όπως αποκαλύπτεται ένας γιατρός και ένας δικηγόρος είχαν κομβικό ρόλο στο λειτουργία του κυκλώματος καθώς εξασφάλιζαν την παράταση της παραμονής των κοριτσιών στην Ελλάδα. 
Το Φεβρουάριο του 2018 αρχηγικό μέλος του κυκλώματος απευθύνθηκε σε γυναικολόγο της Αθήνας ο οποίος έδινε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις με τις οποίες πιστοποιούσε την ύπαρξη εγκυμοσύνης των γυναικών, αλλά και… δυσκολίες στην κύηση εξαιτίας μερικής αποκόλλησης εμβρύου! Αυτές τις βεβαιώσεις τις παρέλαβε ένας δικηγόρος, ο οποίος τις κατέθεσε στην Επιτροπή Ασύλου ώστε να παραταθεί η παραμονή τους στην χώρας μας, γνωρίζοντας ο ίδιος ότι τα έγγραφα ήταν αναληθή.
Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του κυκλώματος
Μια από τις κοπέλες που έπεσαν στα δίχτυα του κυκλώματος βρήκε την ευκαιρία να το σκάσει όταν η γυναίκα που κρατούσε όλα τα διαβατήρια των κοριτσιών… μέθυσε. Την ακολούθησαν και κάποιες ακόμη. Αυτό συνέβη την 1η Φεβρουαρίου. Ενα μήνα αργότερα, το κύκλωμα προσέλαβε ιδιωτικό ερευνητή για να τις εντοπίσει! Ακόμη προσπάθησαν μέσω διαφόρων σάιτ στο Ιντερνετ να τις παραπλανήσουν και να τις ρίξουν και πάλι στα δίχτυα τους. Εντωμεταξύ μια κοπέλα που περίμενε το κύκλωμα από τη Μολδαβία δεν έφθασε ποτέ στην Αθήνα κάνοντας τα μέλη του κυκλώματος να πιστεύουν ότι οι τρεις γυναίκες το είχαν σκάσει και δούλευαν σε… ανταγωνιστή. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα απείλησαν τον ιδιοκτήτη του παντοπωλείου Τζαμάλ, ο οποίος είναι σύντροφος της γυναίκας που θεωρούσαν ανταγωνίστρια και ότι τους είχε αρπάξει τα δυο κορίτσια και στη συνέχεια, μάλιστα, πυρπόλησαν την πρόσοψη του καταστήματος!
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, είχαν συλλάβει οκτώ μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ηλικίας 25 έως 68 ετών, ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμα οκτώ άτομα.
Με τη βία στην πορνεία η ανήλικη – Εργάζονταν 16 ώρες την ημέρα!
Μάλιστα οι αδίστακτοι μαστροποί εξανάγκαζαν με την βία το ανήλικο κορίτσι να εργάζεται τουλάχιστον 16 ώρες την ημέρα, σε διαδοχικά ερωτικά ραντεβού.
Στην συνέχεια την κλείδωναν σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλλιθέας προκειμένου να ξεκουραστεί για λίγο. Μόνο μέχρι να ξεκινήσει εκ νέου ο ημερήσιος “μαραθώνιος” των ερωτικών ραντεβού.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου