Διάφορες Αναρτήσεις

  • Σκέψεις για άμεση απέλαση στην Τουρκία των λαθρομεταναστών που δεν δικαιούνται άσυλο…ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ???
    Σκέψεις για άμεση απέλαση στην Τουρκία των λαθρομεταναστών που δεν δικαιούνται άσυλο…ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ???

  • ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ από την Ολλανδική Βουλή – Αναγνώρισαν την γενοκτονία των Αρμενίων απο τους τουρκους ! & η ολλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ανακαλεί τον πρεσβευτή της στην Άγκυρα. προσοχη ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ από την Ολλανδική Βουλή – Αναγνώρισαν την γενοκτονία των Αρμενίων απο τους τουρκους ! & η ολλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ανακαλεί τον πρεσβευτή της στην Άγκυρα. προσοχη ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

  • Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την Ομάδα Επιδείξεων «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας..ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ! !
    Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την Ομάδα Επιδείξεων «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας..ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ! !

  • Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καταθέτει μήνυση στον Εισαγγελέα, για την ασύστολη ρίψη χημικών στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία
    Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καταθέτει μήνυση στον Εισαγγελέα, για την ασύστολη ρίψη χημικών στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία

  • Που ξανακούστηκε; Το ΥΠ.ΕΞ διαμαρτύρεται στα Σκόπια όχι για το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι εισέβαλαν στη χώρα, αλλά ΕΠΕΙΔΗ… έδειραν τους ΛΑΘΡΟπρόσφυγες!!! (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ  T/V)
    Που ξανακούστηκε; Το ΥΠ.ΕΞ διαμαρτύρεται στα Σκόπια όχι για το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι εισέβαλαν στη χώρα, αλλά ΕΠΕΙΔΗ… έδειραν τους ΛΑΘΡΟπρόσφυγες!!! (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ T/V)

  • ΜΟΙΡΑΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Συγκρούστηκαν μετωπικά 2 αυτοκίνητα στα Γιάννενα! Σκοτώθηκαν επί τόπου όλοι!
    ΜΟΙΡΑΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Συγκρούστηκαν μετωπικά 2 αυτοκίνητα στα Γιάννενα! Σκοτώθηκαν επί τόπου όλοι!

  • Συνελήφθησαν οι «Μπόνι και Κλάιντ» της Κέρκυρας
    Συνελήφθησαν οι «Μπόνι και Κλάιντ» της Κέρκυρας

  • ΠΟΝΑΕΙ ! ! ΛΕΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ... Έξαλλος Ερντογάν: Ο Μακρόν «χρειάζεται ψυχιατρικό έλεγχο» για το πώς αντιμετώπιζει τους μουσου λμάνους στη Γαλλία!
    ΠΟΝΑΕΙ ! ! ΛΕΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ... Έξαλλος Ερντογάν: Ο Μακρόν «χρειάζεται ψυχιατρικό έλεγχο» για το πώς αντιμετώπιζει τους μουσου λμάνους στη Γαλλία!

  • ΣΟΚ στην Πτολεμαΐδα: 41χρονος πατέρας έταζε κινητό στην 11χρονη κόρη του για να ασελγεί πάνω της
    ΣΟΚ στην Πτολεμαΐδα: 41χρονος πατέρας έταζε κινητό στην 11χρονη κόρη του για να ασελγεί πάνω της

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Θα τα θυμάται για καιρό Πήγε στο σουπερμάρκετ και βρέθηκε αντιμέτωπη με τα… προσόντα ενός άγνωστου!

Θα τα θυμάται για καιρό  Πήγε στο σουπερμάρκετ και βρέθηκε αντιμέτωπη με τα… προσόντα ενός άγνωστου!


Police-Voice blog ➤
Θα τα θυμάται για καιρό αυτά τα ψώνια στο σουπερμάρκετ, μια γυναίκα στα Χανιά η οποία βρισκόταν μέσα στο κατάστημα, όταν ξαφνικά είδε έναν άνδρα να στέκεται μπροστά της και να κατεβάζει το παντελόνι του, επιδεικνύοντας της… “τα προσόντα” του.

Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με εργαζόμενους του σουπερμάρκετ να σπεύδουν να δουν, τι είχε συμβεί.

Όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξε μεγάλη αναστάτωση στο σημείο, μέχρι που έφτασαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον ημίγυμνο άνδρα, ο οποίος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου