Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ στη Θεσσαλονίκη με τους Αγρότες!  ΚΟΛΑΣΗ ! Η Αστυνομια εκανε χρηση χημικών ! Λάκισε ο υπουργός από την Agrotica! (BINTEO)
    ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ στη Θεσσαλονίκη με τους Αγρότες! ΚΟΛΑΣΗ ! Η Αστυνομια εκανε χρηση χημικών ! Λάκισε ο υπουργός από την Agrotica! (BINTEO)

  • Καιρός: Ήλιος και ζέστη σήμερα Δευτέρα – Έως και 35 βαθμούς η θερμοκρασία
    Καιρός: Ήλιος και ζέστη σήμερα Δευτέρα – Έως και 35 βαθμούς η θερμοκρασία

  • ALEXIS ???? Μέχρι και η Πολωνία ζητάει αποζημιώσεις για τις θηριωδίες των Ναζί – Η Ελλάδα άφαντη για μια ακόμα φορά!
    ALEXIS ???? Μέχρι και η Πολωνία ζητάει αποζημιώσεις για τις θηριωδίες των Ναζί – Η Ελλάδα άφαντη για μια ακόμα φορά!

  • 66χρονος με πρόβλημα ομιλίας καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από οδηγό ταξί......Γιατι του  έδειξε  γραπτό σημείωμα .....
    66χρονος με πρόβλημα ομιλίας καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από οδηγό ταξί......Γιατι του έδειξε γραπτό σημείωμα .....

  • Σκόπια: Κατέστρεψαν τις πινακίδες για την ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου
    Σκόπια: Κατέστρεψαν τις πινακίδες για την ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου

  • Κυνηγός δέχτηκε επίθεση από αγριογούρουνο – Στο νοσοκομείο ο άτυχος άνδρας...........
    Κυνηγός δέχτηκε επίθεση από αγριογούρουνο – Στο νοσοκομείο ο άτυχος άνδρας...........

  • Νίσυρος: Το ιστιοφόρο παρουσίασε μηχανική βλάβη και το βρήκαν γεμάτο με 700 κιλά κάνναβη!
    Νίσυρος: Το ιστιοφόρο παρουσίασε μηχανική βλάβη και το βρήκαν γεμάτο με 700 κιλά κάνναβη!

  • Εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος  τιμά σήμερα, 12 Δεκεμβρίου, η Εκκλησία μας.
    Εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος τιμά σήμερα, 12 Δεκεμβρίου, η Εκκλησία μας.

  • Λαθρέμποροι με γαλόνια...Εκλεψαν τουλάχιστον 36.000-50.000 λίτρα αεροπορικό καύσιμο.  φωτο
    Λαθρέμποροι με γαλόνια...Εκλεψαν τουλάχιστον 36.000-50.000 λίτρα αεροπορικό καύσιμο. φωτο

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

«BOMBA»! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ «ΛΥΣΣΑΕΙ» ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ! ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

«BOMBA»! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ  Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ «ΛΥΣΣΑΕΙ» ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ! ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


Police-Voice blog ➤
Γιατί έχει “αγριέψει” τόσο πολύ ο Ερντογάν; Γιατί δείχνει να αδιαφορεί τελείως για τις πιθανές αντιδράσεις της Δύσης -που δεν τις βλέπουμε ακόμη- και στέλλνει πολεμικά πλοία στην κυπριακή ΑΟΖ; Γιατί απειλεί Θεούς, Δαίμονες και την Ελλάδα;
Μια πειστική απάντηση δίνει το Bloomberg σε δημοσίευμά του. Επικαλούμενο τις εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Γεωλογικών Ερευνών των ΗΠΑ, το Bloomberg κάνει λόγο για 340 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια φυσικού αερίου,στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κύπρου, Λιβάνου και Αιγύπτου.
petrelaio_160416_120221-750x430
Το ΚΥΠΕ που αναδημοσιεύει το ρεπορτάζ του Bloomberg αναφέρει ακόμη ότι η περιοχή από την Κύπρο προς τον Λίβανο και την Αίγυπτο μπορεί να περιέχει πρόσθετα αποθέματα φυσικού αερίου, και οι χώρες της περιοχής είναι πρόθυμες να αναπτύξουν σχέδια εξαγωγών. Αυτό όμως, επισημαίνει το Bloomberg μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και συγκρούσεις ,όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου.
Παράλληλα προς επίρρωση των παραπάνω ο αντιστράτηγος Λάμπρος Τζούνης επισημαίνει:
Πριν ένα χρόνο περίπου, στις 12 Απριλίου 2017 ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Τουρκίας στον ΟΗΕ απέστειλε επιστολή (που φαίνεται στη φωτογραφία), προς το Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού, προβάλλοντας την τουρκική πολιτική διεκδίκησης σχεδόν όλης της υφαλοκρηπίδας της Ν.Α. Μεσογείου, σε βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου.
tourkia_yfalokripida-424x600
Στόχος και πάγια επιδίωξη της Άγκυρας, είναι η διατήρηση ή ο έλεγχος της στρατηγικής σημασίας νήσου Κύπρου, παράλληλα με τη συμμετοχή της στην εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων της Ν.Α. Μεσογείου, όπως διατυπώθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια από τον Αχμέτ Νταβούτογλου στο βιβλίο του «Το Στρατηγικό Βάθος».
Η Τουρκία το τελευταίο διάστημα με NAVTEX (οδηγίες προς ναυτιλομένους) δεσμεύει περιοχές στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Μεσογείου και πολύ συχνά το θαλάσσιο χώρο του νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης.
Η περιοχή αυτή έχει τεράστια γεωπολιτική σημασία, καθόσον αποτελεί σημείο οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών ανάμεσα στις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου.
Στη Σύμβαση του 1982 στο Montego Bay για το Δίκαιο της Θάλασσας αναφέρεται, ότι όλα τα νησιά που κατοικούνται, διαθέτουν ΑΟΖ. Άρα αυτό ισχύει και για το Καστελόριζο. Η Τουρκία ισχυρίζεται ειδικά για την περίπτωση του Καστελόριζου, ότι δεν είναι δυνατόν ένα τόσο μικρό νησί μπροστά από τις τουρκικές ακτές, να έχει ένα τόσο μεγάλο κομμάτι υφαλοκρηπίδας ή ΑΟΖ.
Για τους ισχυρισμούς της προβάλει το επιχείρημα ότι το σύμπλεγμα των νησίδων-βραχονησίδων της περιοχής του Καστελόριζου, διέπεται από ειδικό καθεστώς, των αποκομμένων νησίδων που επικάθονται επί της τουρκικής υφαλοκρηπίδας.
Άρα, τα νησιά αυτά υποστηρίζει η Άγκυρα, δεν διαθέτουν ούτε ΑΟΖ, ούτε και έχουν δική τους υφαλοκρηπίδα. Αν η Τουρκία δεχτεί ότι η περιοχή του Καστελόριζου ανήκει στην Ελληνική ΑΟΖ, τότε το Καστελόριζο αποτελεί σημείο οριοθέτησης της ΑΟΖ της Ελλάδας με την Αίγυπτο και με την Κύπρο και συνεπώς, η Τουρκία δεν έχει θαλάσσια σύνορα με την Αίγυπτο, ώστε να συμπεριληφθεί και αυτή στη διαχείριση του υποθαλάσσιου πλούτου της περιοχής.
militaire.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου