Διάφορες Αναρτήσεις

  •  Νέο περιστατικό  Έπιασε από τα μαλλιά και τον λαιμό τη γυναίκα του στην Κρήτη - Οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική ο 80χρονος
    Νέο περιστατικό Έπιασε από τα μαλλιά και τον λαιμό τη γυναίκα του στην Κρήτη - Οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική ο 80χρονος

  • Αποκαλύψεις από τον Ιερώνυμο!   Πως περιέγραψε το άδειασμα Μαξίμου σε Φίλη..είναι καλύτερα να αναβληθεί η ανέγερση του τζαμιού στην Αθήνα
    Αποκαλύψεις από τον Ιερώνυμο! Πως περιέγραψε το άδειασμα Μαξίμου σε Φίλη..είναι καλύτερα να αναβληθεί η ανέγερση του τζαμιού στην Αθήνα

  • EΛ.ΑΣ.: 141 φόνοι, 4.919 ληστείες και 74.538 διαρρήξεις το 2013 ! ! Χαμηλότερα ήταν τα επίπεδα της εγκληματικότητας το 2013
    EΛ.ΑΣ.: 141 φόνοι, 4.919 ληστείες και 74.538 διαρρήξεις το 2013 ! ! Χαμηλότερα ήταν τα επίπεδα της εγκληματικότητας το 2013

  • Μάνος Δασκαλάκης: Μου έστελνε γυμ νές φωτογραφίες του, λέει οικογενειακή του φίλη
    Μάνος Δασκαλάκης: Μου έστελνε γυμ νές φωτογραφίες του, λέει οικογενειακή του φίλη

  • Αναστάτωνε επί τέσσερις νύχτες την πόλη ..Πρέβεζα: Εσπασε «για... πλάκα» 12 οχήματα και ένα μαγαζί!
    Αναστάτωνε επί τέσσερις νύχτες την πόλη ..Πρέβεζα: Εσπασε «για... πλάκα» 12 οχήματα και ένα μαγαζί!

  • Το βράδυ θα σταματήσουν οι βροχές....Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση..Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 5/3/
    Το βράδυ θα σταματήσουν οι βροχές....Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση..Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 5/3/

  • Ghost ship with 20,000 Kalashnikovs in the Aegean...In the past «Nourm» was carrying drugs...The ship accompanied by Hellenic Coast Guard ships the port of Rhodes
    Ghost ship with 20,000 Kalashnikovs in the Aegean...In the past «Nourm» was carrying drugs...The ship accompanied by Hellenic Coast Guard ships the port of Rhodes

  •  Έβγαλε 70 χρονών την πρώτη του αστυνομική ταυτότητα    σε βάρος του εκκρεμούσαν  καταδικαστικές αποφάσεις
    Έβγαλε 70 χρονών την πρώτη του αστυνομική ταυτότητα σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις

  • “Bild” Ο Ζέεχοφερ προειδοποιεί: Έρχεται νέα κρίση στο μεταναστευτικό-προσφυγικό
    “Bild” Ο Ζέεχοφερ προειδοποιεί: Έρχεται νέα κρίση στο μεταναστευτικό-προσφυγικό

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Καμαρώστε ποιους ψηφίσατε! Ράνια Αντωνοπούλου ενώ την έπιασαν με την «γίδα στην πλάτη»: «Δεν παραιτούμαι – Κρίνετέ με για το έργο μου – Επιστρέφω τα χρήματα από το επίδομα ενοικίου»

Καμαρώστε ποιους ψηφίσατε! Ράνια Αντωνοπούλου ενώ την έπιασαν με την «γίδα στην πλάτη»: «Δεν παραιτούμαι – Κρίνετέ με για το έργο μου – Επιστρέφω τα χρήματα από το επίδομα ενοικίου»


Police-Voice blog ➤
Δήλωση Αν. Υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου
για την επιδότηση ενοικίου
Για την ορθή ενημέρωση σχετικά με το θέμα της επιδότησης ενοικίου που απασχολεί το δημόσιο διάλογο τις τελευταίες τρεις ημέρες, η κ. Αντωνοπούλου διευκρινίζει τα εξής:
Σύμφωνα με το Ν.4336/2015 που δίνει το δικαίωμα σε εξωκοινοβουλευτικά μέλη της κυβέρνησης να λαμβάνουν επιδότηση διαμονής, εφόσον δε διαθέτουν ιδιόκτητη κατοικία στην Αθήνα, αιτήθηκα και έλαβα  ένα σημαντικό ποσό ως επιδότηση ενοικίου. Αυτήν την πρόνοια του νομοθέτη απολαμβάνουν από το 1994 όλοι οι βουλευτές που δεν έχουν έδρα την Αθήνα, χωρίς άλλες εισοδηματικές προϋποθέσεις.
Διευκρινίζω ότι ως  βουλευτής Επικρατείας, κατά τη διάρκεια της πρώτης κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν αιτήθηκα να λάβω την εν λόγω επιδότηση, παρότι την δικαιούμουν.
Πολλούς μήνες μετά της θεσμοθέτησή της πληροφορήθηκα  ότι ως εξωκοινοβουλευτικό μέλος της κυβέρνησης δικαιούμαι επιδότηση, και μάλιστα από συναδέλφους μου. Έτσι κατέθεσα αίτηση και έκτοτε έλαβα συνολικά 23.000 ευρώ για δύο χρόνια.
Από τον Αύγουστο 2017, οπότε έληξε η περίοδος για την οποία είχα αιτηθεί την επιδότηση, σταμάτησα να την λαμβάνω, καθώς δεν κατέθεσα νέα αίτηση.
Δεδομένου ότι η αντίστοιχη διάταξη για τους εκτός έδρας Βουλευτές βρισκόταν σε ισχύ ήδη από το 1994 και ακολουθείται ακόμα χωρίς ποτέ να αμφισβητηθεί, και δεδομένου ότι όλες οι ενέργειές μου ήταν σύμφωνες με τον νόμο, δεν διανοήθηκα ότι υπήρχε κάτι αμφιλεγόμενο ή μεμπτό στην επιλογή μου, καθώς η επιδότηση αποτελεί τμήμα της αμοιβής μου.
Δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις μου να προκαλέσω το κοινό περί δικαίου αίσθημα, ούτε να προσβάλω τον ελληνικό λαό.
Έχω πλήρη επίγνωση ότι η αμοιβή μου για τις υπηρεσίες που παρέχω προέρχεται από τους κόπους του.
Ιδιαίτερα σε αυτήν την περίοδο της κρίσης, που χιλιάδες κόσμος αγωνιά για την κατοικία του, το εισόδημά του, τα δάνειά του, αντιλαμβάνομαι ότι κάθε παροχή, ακόμα και νόμιμη, εξοργίζει.
Αντιλαμβάνομαι επίσης ότι η οικονομική μου κατάσταση, όπως αποτυπώνεται στις δηλώσεις του πόθεν έσχες, ενίσχυσε την αγανάκτηση του κόσμου.
Πριν τρία χρόνια, όταν ο Αλέξης Τσίπρας με πρότεινε ως βουλευτή Επικρατείας και στη συνέχεια υπουργό, αποδέχθηκα την τιμή χωρίς δεύτερη σκέψη για το τι θα άφηνα πίσω. Όπως τότε, έτσι και τώρα φυσικά παραμένω στη διάθεση του Πρωθυπουργού
Επειδή δεν ήρθα στην Ελλάδα για να γίνω πλουσιότερη και επειδή μοναδικό μου μέλημα ήταν πάντα να υπηρετήσω την προσπάθεια να ξεπεράσει η χώρα μου την οικονομική κρίση, δηλώνω ότι κίνησα ήδη τις διαδικασίες επιστροφής των χρημάτων.
Ζητώ από τους συμπολίτες μου να με κρίνουν για το έργο μου, όπως αποτυπώνεται στην απομείωση της ανεργίας όχι μόνο σήμερα αλλά κυρίως τα δύο πρώτα ιδιαίτερα δύσκολα  χρόνια της διακυβέρνησης  μας.
Με άλλα λόγια, ζητώ να κριθώ από όλους για τα αποτελέσματα της δουλειάς μου και όχι από ένα θέμα το οποίο για προφανείς λόγους η αξιωματική αντιπολίτευση επιλέγει αυτή τη χρονική στιγμή να αναγάγει σε υπ’αριθμόν Ένα ηθικό ζήτημα της χώρας.
ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ Η ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ?? ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ...ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ.??  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ......ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ  ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΜΕ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ 2  ΜΙΣΘΟΥΣ .....ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 

Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου