Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΠΡΟΣΟΧΗ…!!! Μουσουλμάνοι έβαλαν στο μάτι το Πολεμικό Μουσείο… – Επιχείρησαν να το καταλάβουν λενε για να… προσευχηθούν
    ΠΡΟΣΟΧΗ…!!! Μουσουλμάνοι έβαλαν στο μάτι το Πολεμικό Μουσείο… – Επιχείρησαν να το καταλάβουν λενε για να… προσευχηθούν

  • Κλείνει το εργοστάσιο που κατασκευάζει ευρώ στην Ελλάδα
    Κλείνει το εργοστάσιο που κατασκευάζει ευρώ στην Ελλάδα

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΑΣ ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ....Παγκόσμιοι και
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΑΣ ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ....Παγκόσμιοι και "χάλκινοι" οι Ελληνες κωπηλάτες!

  • Φρίκη στα Άνω Λιόσια: Σεσημασμένος κακοποιός «πολτοποίησε» με το αυτοκίνητο 53χρονη μητέρα
    Φρίκη στα Άνω Λιόσια: Σεσημασμένος κακοποιός «πολτοποίησε» με το αυτοκίνητο 53χρονη μητέρα

  • Αιματηρό περιστατικό σε χωριό.... Ένας τραυματίας μετά από πυ ρο βο λι σμούς.....Δράστης και θύμα φέρονται να ....
    Αιματηρό περιστατικό σε χωριό.... Ένας τραυματίας μετά από πυ ρο βο λι σμούς.....Δράστης και θύμα φέρονται να ....

  • Ασκήθηκε εισαγγελική έφεση στην αθώωση του ηθοποιού Ξανά στο εδώλιο ο Γιώργος Κάρκας  Πληροφορίες αναφέρουν ότι εισαγγελέας αναφέρει ότι το δικαστήριο δεν αξιολόγησε σωστά
    Ασκήθηκε εισαγγελική έφεση στην αθώωση του ηθοποιού Ξανά στο εδώλιο ο Γιώργος Κάρκας Πληροφορίες αναφέρουν ότι εισαγγελέας αναφέρει ότι το δικαστήριο δεν αξιολόγησε σωστά

  • ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Φθιώτιδα: Ολόκληρη η Οικογένεια ξεκληρίστηκε σε τροχαίο!!! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
    ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Φθιώτιδα: Ολόκληρη η Οικογένεια ξεκληρίστηκε σε τροχαίο!!! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

  • Στη φυλακή ο άντρας από το Μπανγκλαντές  που μαχαί ρωσε δύο αστυνομικούς – «Τους πέρασα για μα φι όζους»
    Στη φυλακή ο άντρας από το Μπανγκλαντές που μαχαί ρωσε δύο αστυνομικούς – «Τους πέρασα για μα φι όζους»

  •  Είχαν χτυπήσει αδένες, είπε η άτυχη γυναίκα....κέντρο αισθητικής:... «Πήγα να κάνω αποτρίχωση και έπαθα φλεγμονή».....
    Είχαν χτυπήσει αδένες, είπε η άτυχη γυναίκα....κέντρο αισθητικής:... «Πήγα να κάνω αποτρίχωση και έπαθα φλεγμονή».....

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ευβοία Μετά από σοβαρότατες καταγγελίες γονέων για σeξουaλική παρενόχληση παιδιών παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου

 Ευβοία Μετά από σοβαρότατες καταγγελίες γονέων για σeξουaλική παρενόχληση παιδιών παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου


Police-Voice blog ➤

Στην παραίτησή του από το δημοτικό σχολείο Νέων Στύρων Ευβοίας, προχώρησε ο μέχρι πρότινος διευθυντής, μετά τις καταγγελίες γονέων εις βάρος του, για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, γονείς έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες εις βάρος του διευθυντή για σεξουαλική παρενόχληση των παιδιών τους, την ίδια ώρα που δηλώνουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να στείλουν ξανά τα παιδιά τους στο σχολείο, εάν δεν απομακρυνόταν εκείνος από τα καθήκοντά του.
Ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είχε απευθυνθεί στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ευβοίας.
Χθες με απόφαση του υπουργείου Παιδείας ο διευθυντής τέθηκε σε υποχρεωτική άδεια μέχρι την ολοκλήρωση της ΕΔΕ, ωστόσο, σήμερα το πρωί ο ίδιος υπέβαλε την παραίτησή του ως διευθυντής του σχολείου και όχι ως δάσκαλος, όπως πληροφόρησαν  μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.
Σε δηλώσεις της μητέρα παιδιού που πηγαίνει στο δημοτικό σχολείο των Νέων Στύρων και το οποίο, όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης ανέφερε:
«Ήρθε το παιδί μου και μου ανέφερε τι συνέβη με τον διευθυντή του σχολείου. Μετά την καταγγελία της κόρης μου, έμαθα, έπειτα από δύο μέρες, ότι υπήρχαν κι άλλα τέτοια κρούσματα μέσα στην ίδια τάξη, με παιδιά που ντρέπονταν και φοβόντουσαν να το πουν στους γονείς τους. Οπότε αποφασίσαμε να φωνάξουμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για να ενημερώσουμε τους γονείς.Πήγα στο σχολείο, ενημέρωσα τη δασκάλα και μίλησα και με τον ίδιο, ο οποίος βέβαια δεν παραδέχθηκε κάτι, αλλά ήταν σε πολύ αμήχανη θέση. Μετά πήγα στην πρωτοβάθμια, έδωσα κατάθεση και έκανα καταγγελία επωνύμως, πήγα στην ασφάλεια ανηλίκων στη Χαλκίδα και το χαρτί στάλθηκε στον εισαγγελέα. Το παιδί μου, δέκα ετών, κατέθεσε στο πρωτοδικείο Καρύστου χωρίς την παρουσία παιδοψυχολόγου. Είπε και για τον εαυτό της και για τα άλλα παιδάκια, γιατί την ρώτησαν. Μου είπαν ότι στις 20 Ιανουαρίου θα το παραλάβει ο εισαγγελέας και εκείνος θα κρίνει τι πρέπει να γίνει».
Στην ίδια μαρτυρία αναφέρεται:
«Ο λόγος είναι ότι αυτός ο άνθρωπος πριν από 30 χρόνια είχε κατηγορηθεί ξανά, τον είχαν »εξαφανίσει» και το 1996 εμφανίστηκε ξανά στην Κάρυστο. Οι γονείς όταν είδαν αυτόν τον άνθρωπο, σοκαρίστηκαν».

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου