Διάφορες Αναρτήσεις

  • Πούτιν «αδειάζει» Ερντογάν: Εντονη κριτική για την πρόκληση με το άνοιγμα των Βαρωσίων
    Πούτιν «αδειάζει» Ερντογάν: Εντονη κριτική για την πρόκληση με το άνοιγμα των Βαρωσίων

  • Τα 5 τραγούδια της Eurovision Βίντεο: Ακούστε τα τραγούδια της ελληνικής Eurovision
    Τα 5 τραγούδια της Eurovision Βίντεο: Ακούστε τα τραγούδια της ελληνικής Eurovision

  • Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας ..Η πρόγνωση του καιρού της Τετάρτης 25 Φεβρουαρίου
    Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας ..Η πρόγνωση του καιρού της Τετάρτης 25 Φεβρουαρίου

  •  Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 28χρονος  Αλβανος που κρατούσε κλειδωμένη την 22χρονη σύζυγο με το μωρό τους....Φωτο
    Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 28χρονος Αλβανος που κρατούσε κλειδωμένη την 22χρονη σύζυγο με το μωρό τους....Φωτο

  • Συνελήφθη 23χρονος Αλγερινός που μα χαί ρω σε 30χρονο Αφγανό σε συμπλοκή στο κέντρο της πόλης......
    Συνελήφθη 23χρονος Αλγερινός που μα χαί ρω σε 30χρονο Αφγανό σε συμπλοκή στο κέντρο της πόλης......

  • ΠΑΓΩΣΕ στην κυριολεξία μια 62χρονη στο Βόλο μόλις σήκωσε το τηλέφωνο! ΔΕΙΤΕ γιατί και να έχετε το ΝΟΥ σας!
    ΠΑΓΩΣΕ στην κυριολεξία μια 62χρονη στο Βόλο μόλις σήκωσε το τηλέφωνο! ΔΕΙΤΕ γιατί και να έχετε το ΝΟΥ σας!

  • 151 ψήφους??ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ?? ΠΑΓΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ ο ΚΟΤΖΙΑΣ! Η Συμφωνία ΠΕΡΝΑ και με ΣΧΕΤΙΚΗ πλειοψηφία…
    151 ψήφους??ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ?? ΠΑΓΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ ο ΚΟΤΖΙΑΣ! Η Συμφωνία ΠΕΡΝΑ και με ΣΧΕΤΙΚΗ πλειοψηφία…

  • Χειροπέδες σε 14 οδηγούς ταξί με
    Χειροπέδες σε 14 οδηγούς ταξί με "πειραγμένα" ταξίμετρα

  • ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ! ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ… (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
    ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ! ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ… (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Δημοσίευμα που ΣΟΚΑΡΕΙ από τον Γερμανικό Τύπο: «Τα ασθενοφόρα στην Αθήνα έχουν κάνει 3 φορές την απόσταση ως το φεγγάρι»

Δημοσίευμα που ΣΟΚΑΡΕΙ από τον Γερμανικό Τύπο: «Τα ασθενοφόρα στην Αθήνα έχουν κάνει 3 φορές την απόσταση ως το φεγγάρι»


Police-Voice blog ➤
Αποκαλυπτικό είναι το δημοσίευμα της Handelsblatt που αφού αναφέρεται στο γεγονός ότι «οι νοσοκομειακοί γιατροί απεργούν εξαιτίας της εβδομάδας των 60 ωρών» σχολιάσει την κατάσταση στα ελληνικά νοσοκομεία:
«Οι ασθενείς των νοσοκομείων στην Ελλάδα πρέπει να έχουν γερά νεύρα αυτήν την ώρα: Οι έλληνες νοσοκομειακοί γιατροί ξεκίνησαν 24ωρη απεργία. Διαμαρτύρονται κατά της διεύρυνσης των ωρών εργασίας και των μικρότερων μισθών. Οι γιατροί στην Ελλάδα είχαν διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα τα προηγούμενα χρόνια ενάντια στην πολιτική λιτότητας της κυβέρνησης».
Η Handelsblatt αναφέρεται στις σημαντικές ελλείψεις στο ΕΣΥ, εστιάζοντας στην παλαιότητα, την κακή συντήρηση και τις τεχνικές ελλείψεις των ελληνικών ασθενοφόρων.
Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι εξαιτίας των αλλεπάλληλων μέτρων λιτότητας «ορισμένα από τα ασθενοφόρα της Αθήνας έχουν συμπληρώσει ήδη μέχρι και ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα στους μετρητές τους – αυτό είναι σχεδόν το τριπλάσιο της απόστασης μέχρι το φεγγάρι», σχολιάζει η εφημερίδα.
Η Handelsblatt υπογραμμίζει τη σοβαρή έλλειψη χρημάτων στα οκτώ χρόνια της χρηματοοικονομικής κρίσης στη χώρα και κλείνει επικαλούμενη στοιχεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, σύμφωνα με τα οποία από το 2010 έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό περισσότεροι από 18.000 νέοι έλληνες γιατροί. «Η πλειοψηφία αυτών εργάζεται στη Μ. Βρετανία, τη Γερμανία και τις αραβικές χώρες του Κόλπου».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου