Διάφορες Αναρτήσεις

  • Στιγμές τρόμου για πιστούς στην Εκκλησία Φανερωμένης – Αλλοδαποί εισέβαλαν απειλώντας με σκεπάρνια!
    Στιγμές τρόμου για πιστούς στην Εκκλησία Φανερωμένης – Αλλοδαποί εισέβαλαν απειλώντας με σκεπάρνια!

  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των συλληφθέντων για εμπορία ανθρώπων... [photos]
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των συλληφθέντων για εμπορία ανθρώπων... [photos]

  • ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ! ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΧΗΡΕΣ ΤΟΥ ISIS: Οι γυναίκες καμικάζι, «δόλωμα» για τους άντρες της Δύσης (ΕΙΚΟΝΕΣ)
    ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ! ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΧΗΡΕΣ ΤΟΥ ISIS: Οι γυναίκες καμικάζι, «δόλωμα» για τους άντρες της Δύσης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • ΤΡΕΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Έχουν σχέδιο στα σκαριά να καταργήσουν τον Εθνικό μας Ύμνο; (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΤΡΕΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Έχουν σχέδιο στα σκαριά να καταργήσουν τον Εθνικό μας Ύμνο; (ΒΙΝΤΕΟ)

  • ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ ! Σάλος με προκλητική αγγελία ξενοδόχου που σαρώνει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες! (ΦΩΤΟ)
    ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ ! Σάλος με προκλητική αγγελία ξενοδόχου που σαρώνει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες! (ΦΩΤΟ)

  • Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε Νεανίδων: «Χρυσή» η Λυδία Ξένου!  Η πρωταθλήτρια του Οδυσσέα Πετρούπολης έκανε επίδειξη δύναμης
    Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε Νεανίδων: «Χρυσή» η Λυδία Ξένου! Η πρωταθλήτρια του Οδυσσέα Πετρούπολης έκανε επίδειξη δύναμης

  • ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΑΕΙ  ΤO ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΙΛΟΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟ
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΑΕΙ ΤO ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΙΛΟΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟ

  • Έρευνα που ΣΟΚΑΡΕΙ:Αιματηρά Μέτρα 45 δισ. ευρώ μέσα σε έξι «πέτρινα» χρόνια Μνημονίων
    Έρευνα που ΣΟΚΑΡΕΙ:Αιματηρά Μέτρα 45 δισ. ευρώ μέσα σε έξι «πέτρινα» χρόνια Μνημονίων

  • Θρασύτατοι διαρρήκτες στην Πάτρα! Μπήκαν μεσημέρι στο Εκκλησιαστικό Λύκειο και σε μάντρα αυτοκινήτων
    Θρασύτατοι διαρρήκτες στην Πάτρα! Μπήκαν μεσημέρι στο Εκκλησιαστικό Λύκειο και σε μάντρα αυτοκινήτων

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ στο Μανχάταν: Φορτηγό παρέσυρε ποδηλάτες, ο οδηγός άνοιξε πυρ και «ούρλιαζε Αλλάχου Άκπμπαρ» – Τουλάχιστον οχτώ νεκροί και 15 τραυματίες-

 ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ στο Μανχάταν: Φορτηγό παρέσυρε ποδηλάτες, ο οδηγός άνοιξε πυρ και «ούρλιαζε Αλλάχου Άκπμπαρ» – Τουλάχιστον οχτώ νεκροί και 15 τραυματίες-


Police-Voice blog ➤
Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, τουλάχιστον οχτώ άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και τουλάχιστον ακόμα 15 έχουν τραυματιστεί από σφαίρες και από την επίθεση με το φορτηγό.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ εκκενώθηκε και αποκλείστηκε ολόκληρη η περιοχή, σε μεγάλη ακτίνα.
Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι έχει συλληφθεί ήδη ένα άτομο, ενώ η επιχείρηση συνεχίζεται. Σύμφωνα με αναφορές, ο δράστης έχει δεχθεί τα πυρά των αστυνομικών και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Νέα Υόρκη, η επίθεση ήταν σκόπιμη, προσθέτοντας ότι το περιστατικό ερευνάται ως «τρομοκρατικό».

Προηγούμενη ενημέρωση:
Σύμφωνα με αναφορές αυτόπτη μάρτυρα, την οποία μεταδίδουν ορισμένα αμερικανικά Μέσα, το περιστατικό ξεκίνησε όταν ένας άνδρας που οδηγούσε μικρό φορτηγάκι, καβάλησε τον ποδηλατόδρομο, παρασύροντας αρκετούς ανθρώπους και στη συνέχεια ακούστηκαν πυροβολισμοί.
man dead
Οι ίδιες αναφορές κάνουν λόγο για τουλάχιστον δύο νεκρούς, κάτι ωστόσο που δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές. Η αστυνομία δεν συνδέει το περιστατικό με τρομοκρατική ενέργεια.
Eνημέρωση 21:47
Σκηνικό άγριας δύσης στήθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών σε πυκνοκατοικημένη περιοχή. Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, τουλάχιστον τέσσερα άτομα έχουν τραυματιστεί από σφαίρες και έχουν μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ εκκενώθηκε και αποκλείστηκε ολόκληρη η περιοχή, σε μεγάλη ακτίνα.
Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι έχει συλληφθεί ήδη ένα άτομο, ενώ η επιχείρηση συνεχίζεται.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου