Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΕΛ.ΑΣ: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία  Έπιασαν 47χρονο για τη δολοφονία της Κινέζας που είχε βρεθεί σε βαλίτσα στα Βίλια
    ΕΛ.ΑΣ: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία Έπιασαν 47χρονο για τη δολοφονία της Κινέζας που είχε βρεθεί σε βαλίτσα στα Βίλια

  • Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος..Επιχείρηση «Pacifier» κατά της παιδικής πορνογραφίας – Σύλληψη 28χρονου στη Λευκάδα
    Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος..Επιχείρηση «Pacifier» κατά της παιδικής πορνογραφίας – Σύλληψη 28χρονου στη Λευκάδα

  • Παράνοια! Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ : «Θα αποσύρουμε τους υπουργούς μας, αλλά δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση» ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΑΑ
    Παράνοια! Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ : «Θα αποσύρουμε τους υπουργούς μας, αλλά δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση» ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΑΑ

  • ΤΟ Αγαπημένο «λαϊκό ανάγνωσμα» στην Τουρκία ! ! Τουρκικές παλαβομάρες: «Γκιουλενιστές» διασχίζουν το Αιγαίο πάνω σε τζετ σκι!..ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΑ ΜΟΥ !
    ΤΟ Αγαπημένο «λαϊκό ανάγνωσμα» στην Τουρκία ! ! Τουρκικές παλαβομάρες: «Γκιουλενιστές» διασχίζουν το Αιγαίο πάνω σε τζετ σκι!..ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΑ ΜΟΥ !

  • Σύσκεψη στη Μόσχα για τα ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά ύδατα στα 12 ν.μ. – Έτοιμη δηλώνει η Κύπρος
    Σύσκεψη στη Μόσχα για τα ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά ύδατα στα 12 ν.μ. – Έτοιμη δηλώνει η Κύπρος

  • Οι Έλληνες Αστυνομικοί δεν είναι πελάτες κανενός...του Χρήστος Συνδρεβέλης,
    Οι Έλληνες Αστυνομικοί δεν είναι πελάτες κανενός...του Χρήστος Συνδρεβέλης,

  • ΝΤΟΥ των «ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ» της ΕΛ.ΑΣ στο ΙΚΑ ΠΑΤΡΑΣ! ΣΚΑΝΔΑΛΟ με 800 ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΚΕΤΩΝ! ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ προσπάθησε να ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και να τα πετάξει στην ΤΟΥΑΛΕΤΑ!
    ΝΤΟΥ των «ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ» της ΕΛ.ΑΣ στο ΙΚΑ ΠΑΤΡΑΣ! ΣΚΑΝΔΑΛΟ με 800 ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΚΕΤΩΝ! ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ προσπάθησε να ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και να τα πετάξει στην ΤΟΥΑΛΕΤΑ!

  • Την έκλεισαν σε μαντρί και της πήραν το μωρό! Το έδωσαν για παράνομη υιοθεσία!
    Την έκλεισαν σε μαντρί και της πήραν το μωρό! Το έδωσαν για παράνομη υιοθεσία!

  • ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία για το Λιμενικό!Εντόπισαν και κατάσχεσαν στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας 65 κιλά χασίς
    ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία για το Λιμενικό!Εντόπισαν και κατάσχεσαν στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας 65 κιλά χασίς

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Πιάστηκαν στα πράσα – Παραχαράκτες πλήρωσαν με πλαστά χαρτονομίσματα μπροστά σε αστυνομικό!

Πιάστηκαν στα πράσα – Παραχαράκτες πλήρωσαν με πλαστά χαρτονομίσματα μπροστά σε αστυνομικό!


Police-Voice blog ➤
Την… πείνα του πλήρωσε ένα ζευγάρι παραχαρακτών που σκόπευε να πλημμυρίσει την αγορά της Βοιωτίας με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 και των 20 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα διακινούσαν είδη παραεμπορίου! Όταν προσπάθησαν να πληρώσουν με «πέτσινο» χρήμα σε ένα φαστ φουντ στο χωριό Παρόρι, ήταν παρών ένας αστυνομικός του τμήματος Λιβαδειάς εκτός υπηρεσίας.
Ο έμπειρος αστυνομικός διέκρινε αμέσως ότι το χαρτονόμισμα δεν ήταν γνήσιο και ακινητοποίησε την 45χρονη γυναίκα που το είχε δώσει στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Αμέσως μετά, συνέλαβε τον 51χρονο συνεργό της που την περίμενε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του. Στο εσωτερικό του οχήματος, βρήκε έναν φάκελο που περιείχε άλλα 16 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 και 36 των 20 ευρώ!
Στο ίδιο όχημα, οι άνδρες της Ασφαλείας Λιβαδειάς που έφτασαν επί τόπου βρήκαν πλήθος ανδρικά και γυναικεία αρώματα «μαϊμού» που κατασχέθηκαν, όπως και ναρκωτικά χάπια για τα οποία το ζευγάρι δεν είχε ιατρική συνταγή. Μαζί με όλα αυτά, κατασχέθηκαν 165 ευρώ και δύο κινητά και το αυτοκίνητο του 51χρονου, ο οποίος δεν είχε και δίπλωμα οδήγησης!
Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς που τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για απόπειρα απάτης, παραχάραξη, κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Κ.Ο.Κ. και κρατούνται για να απολογηθούν στον ανακριτή.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου