Διάφορες Αναρτήσεις

  • Αυτό το Πάσχα δεν ήταν ίδιο για όλους τους Έλληνες! !  ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.. ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΣ ..ΒΙΝΤΕΟ
    Αυτό το Πάσχα δεν ήταν ίδιο για όλους τους Έλληνες! ! ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.. ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΣ ..ΒΙΝΤΕΟ

  • Θα φρίξετε: Δείτε τι είπε Αλβανός φούρναρης σε άνεργη Ελληνίδα που του ζήτησε δουλειά!
    Θα φρίξετε: Δείτε τι είπε Αλβανός φούρναρης σε άνεργη Ελληνίδα που του ζήτησε δουλειά!

  • Χελένα Ντάλι: Η επίτροπος της Κομισιόν που πήγε να…καταργήσει τα Χριστούγεννα  «Θα τρελαθούμε. Με την Ντάλι βιώνουμε τον σουρεαλισμό».
    Χελένα Ντάλι: Η επίτροπος της Κομισιόν που πήγε να…καταργήσει τα Χριστούγεννα «Θα τρελαθούμε. Με την Ντάλι βιώνουμε τον σουρεαλισμό».

  • Αυτό είναι το «πράσινο πιστοποιητικό εμβολιασμού»  «Η Ευρώπη προχωράει μπροστά με την πρότασή μας. της ελεύθερης κυκλοφορίας με ασφαλή,
    Αυτό είναι το «πράσινο πιστοποιητικό εμβολιασμού» «Η Ευρώπη προχωράει μπροστά με την πρότασή μας. της ελεύθερης κυκλοφορίας με ασφαλή,

  • Εύβοια: Καταγγελία καθαρίστριας ξενοδοχείου για ξυλοδαρμό από προϊστάμενό της...
    Εύβοια: Καταγγελία καθαρίστριας ξενοδοχείου για ξυλοδαρμό από προϊστάμενό της...

  • Όλοι στο ΙΚΑ! – Οι αλλαγές που έρχονται στα Ασφαλιστικά Ταμεία – Τι θα γίνει με συντάξεις και κατώτατο μισθό
    Όλοι στο ΙΚΑ! – Οι αλλαγές που έρχονται στα Ασφαλιστικά Ταμεία – Τι θα γίνει με συντάξεις και κατώτατο μισθό

  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Πάνω από 4.000 πρόσφυγες
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Πάνω από 4.000 πρόσφυγες "τρύπησαν" με 1.000 ευρώ τον φράχτη και έφτασαν στην Ουγγαρία

  • Οι ήρωες δεν φοράνε κάπα... αλλά σήμα στο στήθος και ο μικρός Σπύρος είναι ένας ΗΡΩΑΣ, ΉΡΩΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. (Make a wish - Κανε μια ευχή)
    Οι ήρωες δεν φοράνε κάπα... αλλά σήμα στο στήθος και ο μικρός Σπύρος είναι ένας ΗΡΩΑΣ, ΉΡΩΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. (Make a wish - Κανε μια ευχή)

  • «Εδώ υπήρχε η Κάνδανος»: 76 χρόνια από τη σφαγή στην Κρήτη απο τους ΝΑΖΙ  (βίντεο φωτο)
    «Εδώ υπήρχε η Κάνδανος»: 76 χρόνια από τη σφαγή στην Κρήτη απο τους ΝΑΖΙ (βίντεο φωτο)

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από το Λιμενικό! Έρχεται νέο κύμα μαζούτ προς τις ακτές

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από το Λιμενικό! Έρχεται νέο κύμα μαζούτ προς τις ακτές


Police-Voice blog ➤
Να φυλάξουν τις ακτές τους γιατί έρχεται νέο κύμα ρύπανσης καλεί το Λιμεναρχείο Σαρωνικού τους Δήμους της νότιας Αθήνας λόγω της αλλαγής του καιρού.
Συγκεκριμένα σήμερα 20 Σεπτεμβρίου το Λιμεναρχείο ενημερώνει τους δήμους που υπέστησαν τη ρύπανση από την πετρελαιοκηλίδα, ότι η ένταση των νοτίων και νοτιοδυτικών ανέμων θα είναι έντασης 5-6 μποφώρ και τους καλεί να προστατεύσουν τις ακτές τους αναπτύσσοντας πλωτά φράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μετακινηθούν.
Επιπλέον καλεί τους δήμους με ιδιωτικά συνεργεία δυτών να κάνουν αποτύπωση της κατάστασης του βυθού και αν διαπιστωθεί ότι υπάρχουν κατάλοιπα μαζούτ να βάλουν κι άλλα φράγματα.
Όπως διαπιστώνεται από το έγγραφο του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, όλη η ευθύνη για την προστασία των ακτών από το μαζούτ έχει μετατεθεί στους Δήμους, τόσο για το πρακτικό μέρος όσο και για το οικονομικό.
Για τις αποζημιώσεις φυσικά όπως διευκρίνησε ο υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Σαντορινιός θα πρέπει να απευθύνονται στην ασφαλιστική εταιρεία του «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου