Διάφορες Αναρτήσεις

  • Νέα εξέλιξη  Πάτρα  συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ: «Υπάρχει ανώνυμη καταγγελία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς»
    Νέα εξέλιξη Πάτρα συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ: «Υπάρχει ανώνυμη καταγγελία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς»

  • Εκδότες- εγκέφαλοι σε εγκληματική οργάνωση. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ισόβια σε επιχειρηματίες του Τύπου
    Εκδότες- εγκέφαλοι σε εγκληματική οργάνωση. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ισόβια σε επιχειρηματίες του Τύπου

  • Τέλος στο θρίλερ: βρέθηκε η 12χρονη που είχε αρπάξει ο πατέρας της μέσα από νοσοκομείο της Πάτρας
    Τέλος στο θρίλερ: βρέθηκε η 12χρονη που είχε αρπάξει ο πατέρας της μέσα από νοσοκομείο της Πάτρας

  • Εν μέσω καρναβαλιού.. Πάτρα: «Μασκαράς» λήστεψε ψιλικατζίδικο στην Αγυιά
    Εν μέσω καρναβαλιού.. Πάτρα: «Μασκαράς» λήστεψε ψιλικατζίδικο στην Αγυιά

  • Δίκη Γιακουμάκη: Καταθέσεις-φωτιά «καίνε» τον τότε Διευθυντή της Σχολής! Σπουδαστής ήρθε από τη Βραζιλία να καταθέσει! – Τραγικές φιγούρες οι ΓΟΝΕΙΣ του άτυχου Βαγγέλη! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
    Δίκη Γιακουμάκη: Καταθέσεις-φωτιά «καίνε» τον τότε Διευθυντή της Σχολής! Σπουδαστής ήρθε από τη Βραζιλία να καταθέσει! – Τραγικές φιγούρες οι ΓΟΝΕΙΣ του άτυχου Βαγγέλη! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

  • Ξεδιάντροπος τύπος βρίζει την κοπέλα του μέσα στο εστιατόριο!!!- Τότε ο αστυνομικός που κάθεται από πίσω…
    Ξεδιάντροπος τύπος βρίζει την κοπέλα του μέσα στο εστιατόριο!!!- Τότε ο αστυνομικός που κάθεται από πίσω…

  • Από το πρωί.... Κόρινθος: Περισσότερα από 100 άτομα στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα!
    Από το πρωί.... Κόρινθος: Περισσότερα από 100 άτομα στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα!

  • ΚΡΙΜΑ ! ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκε νεκρή 36χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών !
    ΚΡΙΜΑ ! ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκε νεκρή 36χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών !

  • Σάββας  Καλεντερίδης: Δεν έχει δικαίωμα η Τουρκία να μιλάει για στρατιωτικοποίηση του Καστελλορίζου – Βρώμικος ο ρόλος Στόλτεμπεργκ,...ΒΙΝΤΕΟ
    Σάββας Καλεντερίδης: Δεν έχει δικαίωμα η Τουρκία να μιλάει για στρατιωτικοποίηση του Καστελλορίζου – Βρώμικος ο ρόλος Στόλτεμπεργκ,...ΒΙΝΤΕΟ

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Έκτακτο: Εντοπίστηκαν συντρίμμια του εξαφανισμένου αεροσκάφους στην Κερασιά Κομοτηνής

Έκτακτο: Εντοπίστηκαν συντρίμμια του εξαφανισμένου αεροσκάφους στην Κερασιά Κομοτηνής


Police-Voice blog ➤
Βρέθηκαν τα συντρίμμια του εξαφανισμένου αεροσκάφους, το οποίο το πρωί απογειώθηκε από την Αλεξανδρούπολη με προορισμό τη Ρουμανία.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος κατέπεσε στην Κερασιά Κομοτηνής, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, κι ότι τα συντρίμμια βρήκε ένας αγρότης.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μικρό ιδιωτικό αεροπλάνο, που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης και αγνοείται από το απόγευμα.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αεροπλάνο βρίσκονται 2 Ουκρανοί, που ξεκίνησαν σήμερα, Παρασκευή, την πτήση τους, με προορισμό τη Ρουμανία.
Συγκεκριμένα, στις 12:37, 2 αεροσκάφη τύπου CT2K με δύο άτομα πλήρωμα έκαστο, απογειώθηκαν.
Στις 14:50, το ένα αεροσκάφος ανέφερε στο SOFIA FIR (Βουλγαρία) ότι δεν βλέπει το άλλο αεροσκάφος και στις 16:45, αφού προσγειώθηκε στη Ρουμανία, ανέφερε ότι σταμάτησε να βλέπει το άλλο αεροσκάφος 50 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Αλεξανδρούπολης δηλαδή 15 ναυτικά μίλια πριν το SOFIA FIR.
Το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) έθεσε το αεροσκάφος σε φάση κινδύνου στις 17:00, καθόσον η βουλγαρική πλευρά είπε ότι δεν θα κάνει τίποτα. Περίπου 20 λεπτά αργότερα, απογειώθηκε το Super Puma της Λήμνου με σκοπό την έρευνα για το αεροσκάφος.

Θρίλερ: στην Κερασιά Κομοτηνής τα συντρίμμια του αγνοούμενου αεροσκάφους!


Τα συντρίμμια υπερελαφρού αεροσκάφους, με πλήρωμα δύο ατόμων, το οποίο απογειώθηκε σήμερα, περί τις 12:40, από την Αλεξανδρούπολη, με προορισμό τη Ρουμανία, εντοπίστηκαν στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής από ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος, τύπου CT2K, είχε απογειωθεί μαζί με ένα πανομοιότυπο, επίσης με πλήρωμα δύο ατόμων, όταν, στις 14:50, το ένα αεροσκάφος ανέφερε στο FIR Σόφιας (Βουλγαρία) ότι δεν έβλεπε το άλλο αεροσκάφος.
Στις 16:45 και αφού προσγειώθηκε στη Ρουμανία, το δεύτερο αεροσκάφος ανέφερε ότι σταμάτησε να βλέπει το άλλο αεροσκάφος 50 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Αλεξανδρούπολης δηλαδή 15 ναυτικά μίλια πριν από το FIR Σόφιας.
Στις 17:00, το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) έθεσε το αεροσκάφος σε φάση κινδύνου, καθώς η βουλγαρική πλευρά είπε ότι δεν θα κάνει τίποτα και στις 17:20 απογειώθηκε το Super Puma της Λήμνου, σε αναζήτηση του αγνοούμενου αεροσκάφους.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου