Διάφορες Αναρτήσεις

  • Ανακοίνωση σχετικά με αποτελέσματα στοχευμένων ερευνών που ενεργεί η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων σε διάφορες Υπηρεσίες
    Ανακοίνωση σχετικά με αποτελέσματα στοχευμένων ερευνών που ενεργεί η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων σε διάφορες Υπηρεσίες

  • ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ! ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ
    ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ! ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

  • Ο στρατός τση Κρήτης... ΒΙΝΤΕΟ
    Ο στρατός τση Κρήτης... ΒΙΝΤΕΟ

  • Αρπαγή 14χ ρονης στη Νίκαια: «Την είχε απαγάγει ξανά και την είχε βι άσει» λέει η μητέρα της Μαρκέλλας Πρόκειται για έναν παντρεμένο άντρα και πατέρα τριών...συντρέχουν  λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
    Αρπαγή 14χ ρονης στη Νίκαια: «Την είχε απαγάγει ξανά και την είχε βι άσει» λέει η μητέρα της Μαρκέλλας Πρόκειται για έναν παντρεμένο άντρα και πατέρα τριών...συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

  • Αυτός Είναι Ο Βιαστής Δυο Ανήλικων Κοριτσιών Στη Δράμα ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ.. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ  ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ..ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ !
    Αυτός Είναι Ο Βιαστής Δυο Ανήλικων Κοριτσιών Στη Δράμα ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ.. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ..ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ !

  • ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΕΤΣΟΚ..... ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ  ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΕΤΣΟΚ..... ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

  • Τι προέκυψε από την αστυνομική έρευνα Αττική:.. Συνελήφθη να οδηγεί ενώ έπαιρνε επίδομα...τυφλότητας!
    Τι προέκυψε από την αστυνομική έρευνα Αττική:.. Συνελήφθη να οδηγεί ενώ έπαιρνε επίδομα...τυφλότητας!

  • Bίντεο: Αυτά είναι τα
    Bίντεο: Αυτά είναι τα "10" καλύτερα μαχητικά αεροσκάφη του κόσμου...

  • ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ! ! «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ εσύ Μακεδόνας;» ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στον (βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ) Μηταφίδη για το Σκοπιανό (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ! ! «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ εσύ Μακεδόνας;» ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στον (βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ) Μηταφίδη για το Σκοπιανό (ΒΙΝΤΕΟ)

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Τσαμπουκάδες σε φορολογικό έλεγχο στη Μύκονο -Λουκέτο έως 1 μήνα για τον… νταή ιδιοκτήτη κλαμπ

Τσαμπουκάδες σε φορολογικό έλεγχο στη Μύκονο -Λουκέτο έως 1 μήνα για τον… νταή ιδιοκτήτη κλαμπ


Police-Voice blog ➤
«Τα έχω όλα νόμιμα, αλλά δεν θα μπείτε», ήταν η ατάκα μαγαζάτορα σε κλιμάκιο ελεγκτών της ΑΑΔΕ και πλέον ο επιχειρηματίας βρίσκεται αντιμέτωπος με το νέο ποινολόγιο, που προβλέπει «λουκέτο» ως και ένα μήνα για παρεμπόδιση ελέγχου.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Άνω Μερά Μυκόνου, όταν χθες το βράδυ εφοριακοί επιχείρησαν να ελέγξουν αν το νυχτερινό κέντρο εκδίδει αποδείξεις. Η άρνηση ελέγχου απλώς καθυστέρησε, όμως, το… μοιραίο για τον ιδιοκτήτη, καθώς μόλις χτύπησε συναγερμός στο κέντρο επιχειρήσεων και έγινε η πρώτη «ακτινογραφία» της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάνει δηλώσεις ΦΠΑ. Το πρωί επιδόθηκε στον ιδιοκτήτη το σχετικό σημείωμα και έχει στη διάθεση του 5 ημέρες για ενστάσεις και εξηγήσεις, πριν χτυπήσει η «καμπάνα». Όπως προβλέπει η Απόφαση με τις κυρώσεις, στην περίπτωση παρεμπόδισης ελέγχου αναστέλλεται η λειτουργία της επιχείρησης από 5 ως και 30 ημέρες, με απόφαση του Γ. Πιτσιλή.
Πολλή δουλειά είχαν τα συνεργεία ελέγχου και στη Σαντορίνη, όπου τα 48ωρα «λουκέτα» έχουν την τιμητική τους. Πρώτο περιστατικό σε κομμωτήριο, όπου νύφη, μητέρα και κουμπάρα χτενίστηκαν για το γάμο, πλήρωσαν 2.200 ευρώ, αλλά απόδειξη δεν είδαν. Δεύτερο περιστατικό σε στούντιο τατουάζ, όπου η δουλειά του καλλιτέχνη, αξίας 2.500 ευρώ, δεν συνοδεύτηκε από τη σχετική απόδειξη. Τρίτο περιστατικό, σε φούρνο, ο οποίος σε τουλάχιστον 12 περιπτώσεις η πώληση προϊόντων είχε γίνει άνευ απόδειξης.
Επίσκεψη, μετά του σχετικού 48ωρου «λουκέτου», έκαναν ελεγκτές της ΑΑΔΕ και στην Άνδρο, κλείνοντας beach bar στη Ψιλή Άμμο, που είχε «ξεχάσει» να κόψει 42 αποδείξεις.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου