Διάφορες Αναρτήσεις

  • Ανάσα δροσιάς εν μέσω καύσωνα οι 9 κλιματιζόμενες αίθουσες του Δήμου Αθηναίων.
    Ανάσα δροσιάς εν μέσω καύσωνα οι 9 κλιματιζόμενες αίθουσες του Δήμου Αθηναίων.

  • ΝΕΟΤΕΡΑ  ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΒΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ) [upd]
    ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΒΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ) [upd]

  • "Μην μας απογοητεύσετε...", Επιστολή αστυνομικού από καρδιάς προς τον κ. Πανούση

  • Διαρρήκτης ετών 70 προσπάθησε να εισβάλει σε μαγαζί! Οι αστυνομικοί τον τσάκωσαν πριν ολοκληρώσει την «επιχείρηση»....
    Διαρρήκτης ετών 70 προσπάθησε να εισβάλει σε μαγαζί! Οι αστυνομικοί τον τσάκωσαν πριν ολοκληρώσει την «επιχείρηση»....

  • Εικόνες ντροπής στη Σκόπελο: Οι ασθενείς βγάζουν ακτινογραφίες σε κτηνιατρείο!
    Εικόνες ντροπής στη Σκόπελο: Οι ασθενείς βγάζουν ακτινογραφίες σε κτηνιατρείο!

  • Ένα «γράμμα» στο συνάδελφο και φίλο Βαγγέλη Νοΐδη  Κείμενο συναδέλφου του άτυχου αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ που έχασε την ζωή του εν ώρα καθήκοντος στον Άγιο Κοσμά
    Ένα «γράμμα» στο συνάδελφο και φίλο Βαγγέλη Νοΐδη Κείμενο συναδέλφου του άτυχου αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ που έχασε την ζωή του εν ώρα καθήκοντος στον Άγιο Κοσμά

  • Από τις 11 το πρωί θα κλείσουν σήμερα τρεις σταθμοί του Μετρό..Δεν θα επιτρέπετει η επιβίβαση και η αποβίβαση
    Από τις 11 το πρωί θα κλείσουν σήμερα τρεις σταθμοί του Μετρό..Δεν θα επιτρέπετει η επιβίβαση και η αποβίβαση

  • ΣΚΑΝΔΑΛΟ ! ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΟΥ ?? Στον αέρα η αστυνόμευση - Διαλύουν την ΟΠΚΕ - Στατική δύναμη η Άμεση Δράση...
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ! ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΟΥ ?? Στον αέρα η αστυνόμευση - Διαλύουν την ΟΠΚΕ - Στατική δύναμη η Άμεση Δράση...

  • «MIA ZΩΗ Κ@ΡΙ-ΟΛΗΔΕΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ. TΟ Foreign Office ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ»
    «MIA ZΩΗ Κ@ΡΙ-ΟΛΗΔΕΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ. TΟ Foreign Office ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ»

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Φρίκη στην Αμαλιάδα – Μάρμαρο από προτομή έπεσε σε κεφάλι 9χρονου!

Φρίκη στην Αμαλιάδα – Μάρμαρο από προτομή έπεσε σε κεφάλι 9χρονου!


Police-Voice blog ➤
Κατά του δήμου Ήλιδας προσφεύγει με μήνυση ο πατέρας 9χρονου από την Αμαλιάδα, μετά τον τραυματισμό που υπέστη το παιδί του στην πλατεία Καλίτσα.
Το περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και από θαύμα το παιδί δεν έχασε τη ζωή του.
Ο 9χρονος έπαιζε μαζί με άλλα παιδάκια στην πλατεία Καλίτσα κρυφτό και κυνηγητό, καθώς σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το σπίτι του.
Κάποια στιγμή το παιδί κάθισε στο σκαλοπατάκι της προτομής του Κυρού Αθανασίου, που βρίσκεται στην πλατεία, προκειμένου να πάρει μια ανάσα.
Δεν πρέπει να είχε περάσει ούτε ένα λεπτό που το παιδί βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο, όταν δέχτηκε ένα μάρμαρο στο κεφάλι.
Επρόκειτο για τη μία μαρμάρινη πλάκα, από τις τέσσερις που βρίσκονταν στη βάση της προτομής, η οποία είχε αποκολληθεί και κατέληξε στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού του 9χρονου.
Το ευτύχημα είναι ότι το παιδί καθόταν στο πλάι και η μαρμάρινη πλάκα το χτύπησε σε ένα τμήμα του κεφαλιού και του χεριού του, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσε και να το είχε καταπλακώσει.
Όπως ανέφερε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο πατέρας του παιδιού, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν κόσμος στην πλατεία όταν σημειώθηκε το περιστατικό και το παιδί άρχισε να αιμορραγεί, δεν πήγε κανένας να του προσφέρει βοήθεια και το παιδί αιμορραγώντας και φανερά σοκαρισμένο από το συμβάν ξεκίνησε για το σπίτι του.
Οι γονείς του τρομοκρατημένοι το μετέφεραν αμέσως στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα στο κεφάλι, ενώ το παιδί έφερε και εκδορές στο χέρι.
Ωστόσο, το Σάββατο ο 9χρονος είχε ζαλάδες και την Κυριακή οι γονείς του τον μετέφεραν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, όπου το εξέτασαν και εκεί γιατροί και διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί διάσειση, ενώ χθες εξετάστηκε και από ιατροδικαστή αφού οι γονείς του είναι αποφασισμένοι να ακολουθήσουν την δικαστική οδό για να μην συμβεί κάτι ανάλογο στο μέλλον.
Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού ήταν αυτός που το Σάββατο απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας και κατήγγειλε το περιστατικό και με δική του παραίνεση όπως λέει τοποθετήθηκαν και κορδέλες γύρω από την προτομή για να μην πλησιάσει κανένα άλλο παιδί το σημείο.
Το παράπονό του ωστόσο, είναι ότι δεν υπήρξε το παραμικρό ενδιαφέρον από την πλευρά του δήμου.
«Από την Παρασκευή δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο για να ρωτήσει τι έπαθε το παιδί. Εγώ κάλεσα την Αστυνομία, για να κάνει κάτι και μου είπαν ότι ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι αλλά εμένα δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο. Το παιδί μου ταράχτηκε πολύ και όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί έλεγε ευτυχώς που δεν σκοτώθηκε. Πρέπει να φροντίσουν άμεσα να το φτιάξουν, γιατί εκεί παίζουν πολλά παιδιά» ανέφερε ο πατέρας του παιδιού.
Χθες πάντως, είχαν απομακρυνθεί όλες οι πλάκες από την βάση της προτομής.
ΠΗΓΗ: patrisnews.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου