Διάφορες Αναρτήσεις

  • Γνωστός «μπρά βος» στην Πάτρα συνελήφθη για τρίτη φορά! μέσα σε λίγες ημέρες
    Γνωστός «μπρά βος» στην Πάτρα συνελήφθη για τρίτη φορά! μέσα σε λίγες ημέρες

  •  14 συλλήψεις αφγανικής και συριακής καταγωγής. στο hot spot της Θήβας. Εκτεταμένη επιχείρηση της ΑΔ Βοιωτίας
    14 συλλήψεις αφγανικής και συριακής καταγωγής. στο hot spot της Θήβας. Εκτεταμένη επιχείρηση της ΑΔ Βοιωτίας

  • ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ..Δίκη Χρυσής Αυγής: Τον πέρασαν για χρυσαυγίτη και του άνοιξαν το κεφάλι!
    ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ..Δίκη Χρυσής Αυγής: Τον πέρασαν για χρυσαυγίτη και του άνοιξαν το κεφάλι!

  • Νέο έγγραφο: Η Χριστοδουλοπούλου τελικά έδωσε την “εντολή” για τους μετανάστες – Γιατί κρύβεται;??? Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ..
    Νέο έγγραφο: Η Χριστοδουλοπούλου τελικά έδωσε την “εντολή” για τους μετανάστες – Γιατί κρύβεται;??? Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ..

  • Παραδόθηκε ηλικιωμένος που παρέσυρε 5χ ρονο και ούτε καν σταμάτησε.....μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ....
    Παραδόθηκε ηλικιωμένος που παρέσυρε 5χ ρονο και ούτε καν σταμάτησε.....μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ....

  • ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στον αέρα! Πιλότος έπαθε… καρδιακή προσβολή λίγο πριν απογειώσει το αεροπλάνο! Τον έσωσε επιβάτης!!!
    ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στον αέρα! Πιλότος έπαθε… καρδιακή προσβολή λίγο πριν απογειώσει το αεροπλάνο! Τον έσωσε επιβάτης!!!

  • Στα άκρα η κόντρα των ταξιτζήδων.. Ο Λυμπερόπουλος.. «μπούκαρε» στην εκδήλωση παρουσίασης της Uber στην Αθήνα
    Στα άκρα η κόντρα των ταξιτζήδων.. Ο Λυμπερόπουλος.. «μπούκαρε» στην εκδήλωση παρουσίασης της Uber στην Αθήνα

  • Κρατούμενοι μαχαί ρωσαν σωφρονιστικό υπάλληλο στις φυλακές Μαλανδρίνου
    Κρατούμενοι μαχαί ρωσαν σωφρονιστικό υπάλληλο στις φυλακές Μαλανδρίνου

  • Χαμός στην Φλώρινα – Παραλίγο να τις «φάει» ο Γιώργος Λιάνης!
    Χαμός στην Φλώρινα – Παραλίγο να τις «φάει» ο Γιώργος Λιάνης!

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ... ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ «ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ»...!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ «ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ».


Police-Voice blog ➤

Ένα video από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία Άνω Πόλεως Θεσσαλονίκης κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και μερικές ώρες. Είναι η στιγμή πριν το Δεύτε Λάβετε Φως καθώς οι πιστοί περιμένουν την Ανάσταση.






Το video ανέβηκε στη σελίδα της εκκλησίας στο Facebook. Δείχνει τον ιερέα που τελεί τη λειτουργία της Ανάστασης να ανάβει τα κεριά του από τη φωτιά που καίει πάνω στην Αγία Τράπεζα και στη συνέχεια στρέφεται πως την Αγία Πύλη για να μοιράζει το Άγιο Φως στους πιστούς.
Το video συνοδεύει κι ένα μακροσκελές μήνυμα, όπου αποκαλύπτεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η αγία τράπεζα είναι ο τάφος του Χριστού, έτσι παίρνουμε το άγιον φώς που έρχεται από τα Ιεροσόλυμα το βάζουμε στο ναό μας ψάλλοντας το Φώς ιλαρόν αγίας δόξης........και στή συνέχεια αρχίζει η ακολουθία όταν είναι να βγάλουμε το Άγιον Φώς, βγάζουμε πάνω από την αγία τράπεζα το Ευαγγέλιο και ιερατικό.Έτσι οπως βλέπεται η Αγία τράπεζα είναι άδεια. Τα καλύμματα τις Αγίας τράπεζας και ο επιτάφιος που φαίνονται είναι καλλυμένα με τζάμι,πάνω στο τζάμι ρίχνουμε με προσοχή οινόπνευμα και αμέσως ανάβουμε από το άγιον Φώς που έχουμε πάρει από τα ιεροσόλυμα την Αγία Τράπεζα και από την Αγία τράπεζα ανάβω τις λαμπάδες μου και το δίνω στον κόσμο.Η κάθε Αγία τράπεζα συμβολίζει τον Τάφο του Χριστού μας.

Κάποιοι έγραψαν ότι είναι των παπάδων για να εντυπωσιάσουν κάθε άλλο δέν έχουμε τέτοιο σκοπό .Και πέρυσι το αναρτήσαμε άπλα δεν έγινε τόσο γνωστό από το 2014 το κάνουμε στο ναό μας . Ο σκοπός είναι άφου η Αγία Τράπεζα είναι ο Τάφος του Χριστού μας,να ανάψουμε από αυτήν που είναι ότι ποιό Άγιο έχουμε μέσα στο ναό μας μιας πάνω σε Αυτήν γίνεται ο καθαγιασμός τών θείων δώρων».
Δείτε το video


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου