Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

A/ΓΕΣ: Όταν έρθει η ώρα να αμυνθούμε, θα εμπλακούν όλοι οι πυλώνες του στρατού ! βιντεο

A/ΓΕΣ: Όταν έρθει η ώρα να αμυνθούμε, θα εμπλακούν όλοι οι πυλώνες του στρατού !


Police-Voice blog ➤

"Η άμυνά μας είναι ότι σημαντικότερο έχουμε".

Δηλώσεις ουσίας έκανε ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής στην θεματική εκπομπή "Με αρετή και τόλμη", αναφερόμενος ως επί το πλείστον στην ατοιμότητα του ελληνικού στρατού να αμυνθεί καθώς επίσης και στις απειλές που δέχεται η χώρα μας.
"Θα ήθελα να πω κάτι πολύ σημαντικό: Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τόσο οι απειλές. Γιατί αν ψάχνουμε για τις απειλές και αναζητούμε λύση για κάθε απειλή πιθανόν κάτι να ξεχάσουμε πιθανόν κάτι να μην ερμηνεύσουμε σωστά.
Εκείνο το οποίο έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία για το Γενικό Επιτελείο Στρατού είναι να δημιουργήσει τα κατάλληλα μυαλά να σκεφτούνε το πώς θα αντιμετωπίσουνε τις απειλές. Δημιουργούμε τους ανθρώπους με την ακαδημαϊκή και επιχειρησιακή εκπαίδευση έτσι ώστε να είναι δυνατόν να αντιμετωπίσουν κάθε τι.
θεωρούμε και πιστεύουμε ότι όταν θα έρθει η ώρα να αμυνθούμε, όλοι οι πυλώνες της χώρας πρέπει να εμπλακούν. Ο ελληνικός Στρατός πρέπει να είναι στενά διασυνδεδεμένος με τον ελληνικό λαό και για να γίνει αυτό πρέπει από την περίοδο της ειρήνης να του προσφέρουμε τις εξαιρετικές δυνατότητες που έχουμε".
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου