Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ΑΠΗΓΑΓΑΝ 27ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΒΙΑΖΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ΑΠΗΓΑΓΑΝ 27ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΡΟΜΑ  ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΒΙΑΖΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...!!!


Police-Voice blog ➤
Εφιαλτικές στιγμές πέρασε στη διάρκεια της περασμένης νύχτας μια 27χρονη γυναίκα η οποία βιάστηκε από άντρα τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στην αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν χθες αργά το βράδυ στην περιοχή της Αγίας Τριάδας όταν ο άντρας μετέβη στο σπίτι της 27χρονης και της ζήτησε να τον βοηθήσει να κάνει ανάληψη χρημάτων από μηχάνημα μετρητών γιατί είχε άγνοια.

Ο άντρας στη συνέχεια την επιβίβασε σε ταξί και την οδήγησε στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ σε περιοχή των Βραχναιίκων όπου και την βίασε κατ’ επανάληψη.αυτος και οι ..............

Στη συνέχεια – κατά τις πρωινές ώρες – της είπε να φύγει. Η γυναίκα με τα πόδια έφυγε και στη διαδρομή προς την Πάτρα ζήτησε βοήθεια από περαστική η οποία την μετέφερε στην αστυνομία όπου και κατήγγειλε το γεγονός. Από την ΕΛ.ΑΣ. θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψη του δράστη.

Πηγή: patrastimes.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου