Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Πάμε προς οριστικό ρήγμα Ευρώπης-Τουρκίας- Μουσουλμάνοι έποικοι έτοιμοι να «βουλιάξουν» την Ελλάδα

Πάμε προς οριστικό ρήγμα Ευρώπης-Τουρκίας- Μουσουλμάνοι έποικοι έτοιμοι να «βουλιάξουν» την Ελλάδα


Police-Voice blog ➤

Ο Ερντογάν αναμένει από τη Βουλή την επαναφορά της θανατικής ποινής

Νέα επιδείνωση στις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας. Ο «Σουλτάνος» Ερντογάν σε ομιλία που πραγματοποίησε στο Τσανακαλέ, προσδοκά μετά το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου, η βουλή να επαναφέρει τη θανατική ποινή, την οποία είχε καταργήσει το 2004 στα πλαίσια των προσπαθειών της να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αυτό εκ των πραγμάτων σημαίνει ότι θα κλείσει οριστικά η «πόρτα» από την ΕΕ και ποιος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα επακόλουθα; Μα φυσικά η Ελλάδα, η οποία θα βουλιάξει από μουσουλμάνους πρόσφυγες, οι οποίοι περιμένουν ένα νεύμα του Τούρκου προέδρου για να μπουκάρουν από τα παράλια της Τουρκίας στην Ελλάδα.
Ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε: «Οι οικογένειες των μαρτύρων, οι ήρωες (του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15η Ιουλίου) δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Πιστεύω ότι Θεού θέλοντος μετά τις 16 Απριλίου θα γίνει ό,τι είναι απαραίτητο για την απαίτηση σας για επιστροφή της θανατικής ποινής» και πρόσθεσε «όσον αφορά εμένα θα υπογράψω την εντολή χωρίς δισταγμό».
Τέλος, αναφορικά με την διακοπή των ενταξιακών συνομιλιών την οποία εξέφρασαν ευρωπαίοι αξιωματούχοι, ο Ερντογάν τόνισε: «δεν είναι σημαντικό τι λένε ο Τζορτζ και ο Χανς. Αυτό που είναι σημαντικό για μένα είναι τι λέει ο λαός και ο νόμος».
Η Ελλάδα για μια ακόμη φορά στο στόχαστρο και το μέλλος αβέβαιο, ενώ η κυβέρνηση επικροτεί τις εισροές «μεταναστών» και κατευθύνει τους φτωχούς και απελπισμένους Έλληνες να δεχτούν μουσουλμάνους μετανάστες στα σπίτια τους, με το αζημίωτο.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου