Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Η ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ ! Βλεπετε τα παιδιά με το Σμαρτ έχουν πλάτες γερες ! Πως έγινε η σύλληψη των αμεσοδρασιτών - "Ο κύριος διοικητής αφαιρώντας τους ζώνες,κορδόνια και λοιπά τους συνέλαβε τους πήρε αποτυπώματα και τους έκλεισε μέσα"

Η ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ ! Βλεπετε τα παιδιά με το Σμαρτ έχουν πλάτες γερες ! Πως έγινε η σύλληψη των αμεσοδρασιτών - "Ο κύριος διοικητής αφαιρώντας τους ζώνες,κορδόνια και λοιπά τους συνέλαβε


Police-Voice blog ➤
Είναι απορίας άξιον αναίτια και κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας να συλλαμβάνονται μάχιμοι αστυνομικοί. Ένα περιπολικό της άμεσης δράσης έκανε σήμα σε 
ένα smart να σταματήσει.

Έγινε καταδίωξη και όταν το smart εγκλωβίστηκε δυο παιδαρελια άρχισαν να μεμφονται, να βρίζουν και να απειλούν τους αμεσοδρασιτες. Συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Τροχαια όπου τους επιδόθηκαν οι κλήσεις και τους έγινε αλκοτέστ. κατόπιν προσήχθησαν στο ΑΤ Χαιδαριου για τα περαιτέρω και εκεί αρχίζουν τα τραγικά..  Τα παιδιά με τα μεγάλα μέσα το σκέφτηκαν,ενημερώθηκαν και δασκαλευτηκαν. Μέχρι εκεί όλα καλά.

Οι ειδήμονες προφανώς νομικοί η νομομαθείς τους συμβούλευσαν για να ελαφρύνουν τη θέση τους να μηνύσουν τους αστυνομικούς. Άμεσα λειτούργησε η συναδελφική αλληλεγγύη εκ μέρους του τμήματος Χαιδαριου.Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος έπαιξε έξυπνα υπέρ των προσαχθέντων καλώντας με προσχήματα τους αμεσοδρασητες στο τμημα.

Εκείνοι ανυποψίαστοι πήγαν στο αστυνομικό τμημα όπου ο κύριος διοικητής αφαιρώντας τους ζώνες,κορδόνια και λοιπά τους συνέλαβε τους πήρε αποτυπώματα και τους έκλεισε μέσα.  Οι συνδικαλιστές πριν λίγα χρόνια για να αρθεί αυτή η αδικία με πολίτες που μήνυαν αστυνομικούς για να διαπραγματευτούν τις παρανομίες τους, άλλαξαν τον νόμο. Είναι απορίας άξιον η στάση του διοικητή του ΑΤ Χαιδαριου.

Βεβαίως, για όλους τους εμπλεκόμενους αυτό δεν θα περάσει έτσι.Βλεπετε τα παιδιά με το Σμαρτ έχουν πλάτες αλλά πάντα στο τέλος βασιλεύει το δίκαιο και ο νόμος. Συγχαρητήρια στον κύριο διοικητή για την συναδελφικότητα και την σύλληψη.



η εικόνα προφίλ του Μπαλάσκας ΣταύροςΕπιστολή  του Σταύρου Μπαλάσκα 


ΣΧΟΛΙΟ POLICE-VOICE NEWS GR ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΝΤΙ !

 ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ

ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΡΣΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κυριε ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ

ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΜΟΥ





ΝΕΟΤΕΡΑ 9/3/2017

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK TOY Kontaridis Christos

KAI THN ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ



Επειδή έχω το λιγότερο αγανακτήσει με όλα αυτά περί αστυνομική αυθαιρεσίας, μάλλον πρέπει να ξαναθυμηθούμε τι είναι Αστυνομία και τι οφείλει να κάνει ο Αστυνομικός. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ έπραξε ο Αξιωματικός που συνέλαβε τον Ρομά που έδερνε κάποιον πολίτη, αν και ήταν εκτός υπηρεσία. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ έπραξαν οι αμεσοδρασίτες που σταμάτησαν, όπως ακριβώς προβλέπει ο κανονισμός, τους οδηγους που δεν σταμάτησαν στον έλεγχο. Αν ο Ρομά σκότωνε αυτόν που ξυλοκοπούσε ή το αυτοκίνητο παρεσερνε και δολοφονούσε πεζούς, τότε θα έπρεπε και οι δύο εμπλεκόμενοι να μπουν σε διαθεσιμότητα. Φυσικά, εφόσον υπάρχει καταγγελία, θα πρέπει να ελεγχθεί αντικειμενικά, αφού ταυτόχρονα ελεγχθουν και οι λόγοι που πιθανόν καταγγέλονται. οι Αστυνομικοί. Η Αστυνομία είναι καταστολή και πρόληψη, δεν είναι εκδηλώσεις, συνέδρια, δημόσιες σχέσεις και φυσικά δεν είναι μέρος της νέας μόδας: των παρελάσεων..
ΥΓ. Η Διαθεσιμότητα είναι το τελευταίο μέσο που πρέπει να χρησιμοποιείται, δεν είναι για να υπογράφεται για να γινόμαστε αρεστοί στους πολιτικούς και τα ΜΜΕ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΟΠΤΑ...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΩΡΕΣ ΚΛΠ,,

4058/2012




Πηγή ➤

12 σχόλια:

  1. ποτε επιτελους θα φοβαστε να πειτε ονοματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε/η
      Εχεις δει κανεναν να πηγαινει ξεβρακωτος στα αγγουρια?
      Αφου ειναι εντελως μονοι, δεν τους προστατευει κανενας και ουτε εχουν και καποιον μεγαλοδικηγορο να τους δωσει νομικες συμβουλες για το πως πρεπει να ενεργησουν σε καθε περιπτωση.
      Οι προισταμενοι τους (διοικητες) ξερουν πολυ καλα αλλα κανουν τις παπιες για να μην ερθουν σε αντιπαραθεση με το χρημα και με την καρεκλα τους.
      Οσο υπαρχουν διακρισεις στην επιβολη του νομου θα υπαρχει και ο φοβος απο τα κατωτατα οργανα του νομου.
      Ελπιζω να σε καλυψα και να σου ελυσα την απορια.

      Διαγραφή
  2. Το θεμα ειναι το "δικαιο και ο νομος" να βασιλευουν στην αρχη.
    Εχεται δει κανεναν βασιλια να ειναι τελευταιος και να ακολουθει τους ακολουθους του ?
    Αυτος δεν λεγεται βασιλιας αλλα "ο τελευταιος τροχος της αμαξης"
    Αντε μετα να βρεις τους γνωστες του συμβαντος και να τους ενημερωσεις οτι τελικα επικρατησε το δικαιο και ο νομος.
    Ποιος αστυνομικος θα τολμησει να ξανακανει κατι τετοιο οταν ξερει οτι δεν τον υποστηριζει κανενας ?
    Μιλαμε για την "ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ" σε ολο της το μεγαλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απόλυτη ξεφτίλα για την ελληνική αστυνομία....
    Αλλα δεν πειράζει καλα σας κάνουν αφού εσείς οι ίδιοι το αφήνετε να συμβεί και αυτο και τόσα αλλα έχετε ορκιστεί να μας προστατεύεται και καταπατάτε τον όρκο αυτο κάθε μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα σας κανουν αφου εσεις τους γλειφεται αυτοι θα σας ....... πιαστε κανα φουκαρα και οποιον δεν εχει κανενα δοντι μονο εκει εξαντλειται το νομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. την παραίτηση του Διοικητή, χωρίς παντελόνια, τα γαλόνια ξήλωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντρέπομαι για το 30 χρονια στο Σώμα !!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ και μόνο ντροπή για το οτι υπάρχουν τέτοιοι υπερασπιστές του Νόμου (αστυνομικοι)!!
    Θα ηθελα να ηξερα το βαθμο και την ηλικια του διοικητή ???
    Αυτά ειναι τα αποτελέσματα του μεγάλου Έργου του Παπαθεμελή που απο πολίτες 18 χρονών τους εκανε Αξιωματικούς και μάλιστα 21 ετων τους οριζουν διοικητές !!!
    Το 90% των Τ.Α. στην Αττική έχουν τετοια παιδαρέλια για διοικητές !!(καθημερινά φλερτάρουν να πάνε φυλακή)!!
    Και αυτά τα παιδαρέλια την αστυνομια την μάθανε μονο στα βιβλια και στην θεωρία !!! (Αστρική απόσταση με την Πράξη)!! Σε αυτούς μετράει μονο η πιστη εφαρμογή των κανονισμών , του Νόμου και οι οδηγίες της πολιτικής ηγεσίας !!
    Πουθενά ο ανθρώπινος παράγοντας και η ηθική !!
    (Βλέπε σύλληψη καστανά )!!
    ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ????
    ΕΔΩ ΔΥΑΛΥΣΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καπως ετσι πορευονται & πολλοι κατωτεροι αξ/κοι εδω & χρονια δυστυχως...ποιος ειπε δεν υπαρχει λυση? καντε αναφορες εις βαρος τους,προκαλεστε ΕΔΕ να αναγραφει οτι μεμπτο υπαρχει στο φακελο τους,αυτο τρεμουν γιατι το μαρτιο εχει κρισεις κι αν παραμεινουν στασιμοι κλαφτους,εγω το ειχα κανει παλαια & το τρεμουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φερτε τον σε μενα το διοικητη να του εξηγησω το ονειρο που θα βλεπει καθε βραδυ.....για χρονια θα με θυμαται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ο διοικητής από καπου θα ήταν εκτεθειμένος για να πράξει έτσι...όλα σκατά δηλαδή

      Διαγραφή
    2. Ειναι η καταληξη των θαυματων που συμβαινουν στην ΕΛΑΣ!Γινονται διευθυντες απο την ηλικια των 40ετων και με μηδενικη θητεια σε μαχιμες θεσεις!Μονο στο Ελλαδισταν αυτο!!Οχι 4μνημονια,ουτε4000δε θα σταματησουν την αυθαιρεσια των ανθρωπων αυτων!!!Αντι να βαζουν στη θεση τους τους παρανομουντες τους επιβραβευουν ταυτοχρονως και σιγουρα θα εσβησαν τη παραβαση!!ρεζιλικια!!

      Διαγραφή
  9. ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΙΡΑ Κ Τ Ι Ζ Ο Μ Ε ΟΙ ΜΗ ΙΣΧΥΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΟΥΣΑΝ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή