Διάφορες Αναρτήσεις

  • Ποιο κόσμο στην Κρήτη; Ο Αλέξης… πάτωσε! Η κάμερα που έδειξε την ΑΛΗΘΕΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)
    Ποιο κόσμο στην Κρήτη; Ο Αλέξης… πάτωσε! Η κάμερα που έδειξε την ΑΛΗΘΕΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ! ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ «ΞΗΛΩΣΟΥΝ» ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ?? Έχουν ζωηρέψει τα πράγματα από ότι φαίνεται στην Ελληνική αστυνομία..
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ! ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ «ΞΗΛΩΣΟΥΝ» ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ?? Έχουν ζωηρέψει τα πράγματα από ότι φαίνεται στην Ελληνική αστυνομία..

  • Πώς γίνεται η νοθεία στα καύσιμα – Μεγάλες ζημιές στα αυτοκίνητα  Στα ύψη οι τιμές
    Πώς γίνεται η νοθεία στα καύσιμα – Μεγάλες ζημιές στα αυτοκίνητα Στα ύψη οι τιμές

  •  Η αυτοδικία σε επανάληψη ..Δράμα: Εδώ εκτέλεσε τον διαρρήκτη ο ηλικιωμένος – Ο πρώτος φόνος, η αθώωση και το δεύτερο έγκλημα
    Η αυτοδικία σε επανάληψη ..Δράμα: Εδώ εκτέλεσε τον διαρρήκτη ο ηλικιωμένος – Ο πρώτος φόνος, η αθώωση και το δεύτερο έγκλημα

  • ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΘΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟ! Ολα είναι συμφωνημένα για την ηρωϊκή έξοδο Καμμένου – Η προδοσία είναι μεγάλη
    ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΘΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟ! Ολα είναι συμφωνημένα για την ηρωϊκή έξοδο Καμμένου – Η προδοσία είναι μεγάλη

  • Δωρεά πυροσβεστικών οχημάτων από τη Γερμανία στην Ελλάδα...Η παράδοση των οχημάτων έγινε σε ειδική εκδήλωση στη Νυρεμβέργη
    Δωρεά πυροσβεστικών οχημάτων από τη Γερμανία στην Ελλάδα...Η παράδοση των οχημάτων έγινε σε ειδική εκδήλωση στη Νυρεμβέργη

  • Κυριάκος Μαμιδάκης: Αυτός ήταν ο πρόεδρος της Jet Oil που αυτοκτόνησε! Οι λαμπρές σπουδές του, ο κολοσσός και η μοιραία πτώχευση! (ΦΩΤΟ)
    Κυριάκος Μαμιδάκης: Αυτός ήταν ο πρόεδρος της Jet Oil που αυτοκτόνησε! Οι λαμπρές σπουδές του, ο κολοσσός και η μοιραία πτώχευση! (ΦΩΤΟ)

  • Μαρίνα Οβσιάνικοβα: Γλίτωσε τη φυλάκιση η Ρωσίδα δημοσιογράφος που σήκωσε πλακάτ κατά του πολέμου, πρόστιμο 255 ευρώ
    Μαρίνα Οβσιάνικοβα: Γλίτωσε τη φυλάκιση η Ρωσίδα δημοσιογράφος που σήκωσε πλακάτ κατά του πολέμου, πρόστιμο 255 ευρώ

  • «Δεμένα» τα πλοία στα λιμάνια – Απαγορευτικό απόπλου σε ισχύ λόγω θυελλωδών ανέμων
    «Δεμένα» τα πλοία στα λιμάνια – Απαγορευτικό απόπλου σε ισχύ λόγω θυελλωδών ανέμων

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ ! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ..Ραγδαίες ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο τροχαίο Παντελίδη! Ύποπτη για ανθρωποκτονία η Κυριάκου!!!

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ ! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ..Ραγδαίες ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο τροχαίο Παντελίδη! Ύποπτη για ανθρωποκτονία η Κυριάκου!!!


Police-Voice blog ➤
Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη, έναν και πλέον χρόνο μετά το τραγικό συμβάν.
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση και καλεί ως ύποπτες τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου για ψευδορκία και την Κυριάκου για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Οι νεαρές κοπέλες θα κληθούν να καταθέσουν μετά το αίτημα του εισαγγελέα προκειμένου να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης. Επίσης κάνει δεκτό το αίτημα της οικογένειας για συμπληρωματική εξέταση στο DNA που βρέθηκε στο τιμόνι, κάτι που υποστήριζε από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του τραγουδιστή.
Άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας του γνωστού τραγουδιστή κάνουν λόγο για δικαίωση που ήρθε ένα χρόνο αργότερα μετά τον αγώνα του έδωσαν μαζί με το δικηγόρο  Χαράλαμπο Λυκούδη. Στις αρχές του χρόνου η μητέρα του Παντελίδη, Αθηνά, μαζί με τον κ. Λυκούδη κατέθεσαν  στον εισαγγελέα τον φάκελο με τα πορίσματα των τεχνικών συμβούλων και με υπόμνημα η οικογένεια στράφηκε κατά της Κυριακου και της Αρναούτη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στην πρώτη και ψευδορκία και στις δύο.
Ο εισαγγελέας, σε ό,τι αφορά στο αίτημα του DNA δέχτηκε να εξεταστεί συμπληρωματικά το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο πίσω μέρος του τιμονιού του μαύρου τζιπ Mercedes, για το οποίο αν και στην έκθεση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι είναι αγνώστου προσώπου, ο πραγματογνώμονας της οικογένειας αποφαίνεται ότι οι 5 από τους 17 τύπους του DNA είναι ίδιοι με της Κυριάκου. Όπως λένε πρόσωπα του περιβάλλοντος Παντελίδη δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζεται η Αστυνομία ότι είναι αγνώστου προσώπου την ίδια ώρα που ο τεχνικός σύμβουλος δίνει πιθανότητες 99% να είναι δικό της.
Επιπλέον, ο εισαγγελέας όρισε ιατροδικαστή προκειμένου να διαλευκανθεί αν είναι συμβατά τα χτυπήματα που έφερε ο τραγουδιστής, με τη θέση του οδηγού καθώς οι ιατροδικαστές-τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας απεφάνθησαν ότι ήταν ασύμβατα με τη θέση του οδηγού ενώ ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι η εμφάνιση ενός μυστηριώδους προσώπου ο οποίος φέρεται να είναι αυτόπτης μάρτυρας και το οποίο η εισαγγελία καλεί για εξέταση.
lykoydis pantelid dikig
Για πρώτη δικαίωση κάνει λόγο ο συνήγορος της οικογένειας Χαράλαμπος Λυκούδης.
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου