Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΤΟΥΡΚΟΙ Κατέβασαν την Ολλανδική σημαία από το προξενείο της χώρας στην Κωνσταντινούπολη..απελάθηκε χθες Σάββατο Η Τουρκάλα υπουργός Φατμά Μπετούλ Σαγιάν Καγιά

ΤΟΥΡΚΟΙ Κατέβασαν την Ολλανδική σημαία από το προξενείο της χώρας στην Κωνσταντινούπολη..απελάθηκε χθες Σάββατο Η Τουρκάλα υπουργός  Φατμά Μπετούλ Σαγιάν Καγιά


Police-Voice blog ➤ΓΕΛΑΝΕ όλοι στην Ευρώπη με τον Ερντογαν ! 


Η Τουρκάλα υπουργός Οικογενειακών Υποθέσεων Φατμά Μπετούλ Σαγιάν Καγιά επέστρεψε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη και κατήγγειλε τον οικτρό τρόπο με τον οποίο της συμπεριφέρθηκαν στην Ολλανδία, απ’ όπου απελάθηκε χθες Σάββατο.
«Υποστήκαμε μια συμπεριφορά χυδαία και σκληρή (…) Η συμπεριφορά αυτή απέναντι σε μια γυναίκα υπουργό είναι οικτρή» δήλωσε η Καγιά από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, όπου την υποδέχθηκε ένα πλήθος που κρατούσε τουρκικές σημαίες.
Στο μεταξύ διαδηλωτές κατέβασαν την ολλανδική σημαία από το προξενείο της χώρας στην Κωνσταντινούπολη σήμερα, όπως ανέφερε μια ανταποκρίτρια του AFP.
Οι διαδηλωτές αντικατέστησαν την ολλανδική σημαία με μια τουρκική
Σοβαρά προβλήματα εχει τώρα η Τουρκία ! απο σφαλιάρα σε σφαλιάρα πάνε οι Τούρκοι ! ΓΕΛΑΝΕ όλοι στην Ευρώπη με τον Ερντογαν ! 

BINTEO- Τούρκοι ύψωσαν την ημισέληνο στο Ολλανδικό Προξενείο στην Κωνσταντινούπολη

ollandiko_proxeneio-630x392
Τούρκος διαδηλωτής εισήλθε την Κυριακή στο κτίριο του Προξενείου της Ολλανδίας στην Κωνσταντινούπολη, κατέβασε την ολλανδική σημαία και στη θέση της ύψωσε την τουρκική.
Την ίδια ώρα ο συγκεντρωμένος τουρκικός όχλος μπροστά στο ολλανδικό Προξενείο φώναζε «Αλλαχού Ακμπάρ», ενώ το ίδιο φώναζε με τα χέρια υψωμένα και ο διαδηλωτής.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση «παγώνει» χρηματοδότηση της Τουρκίας


Όπως έγινε γνωστό, η Ευρωπαϊκή Ένωση προχωρεί πλέον στο «πάγωμα» της χρηματοδότησης από τον Μηχανισμό Προενταξιακής Βοήθειας (ΜΠΒ) προς την Τουρκία, καθώς η χώρα «κινείται μακριά από την Ευρώπη», δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για τη Διεύρυνση, Γιοχάνες Χαν.
«Η Τουρκία δεν κινείται προς την κατεύθυνση της Ευρώπης, αλλά σε αντίθετη τροχιά. Είμαστε νομικά δεσμευμένοι να συσχετίζουμε την οικονομική στήριξη με την πρόοδο που καταγράφει κάθε (υποψήφια) χώρα», τόνισε ο Χαν στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA).
ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ! ! ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ Ο

Τσαβούσογλου ! 


Αναβλήθηκε η επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Ελβετία, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Ένωσης Τούρκων Δημοκρατών Ευρώπης (UETD) στην χώρα, Μουράτ Σαχίν.
H Ένωση Τούρκων Δημοκρατών Ευρώπης (UETD) είναι ένα δίκτυο Τούρκων μεταναστών – ομογενειακή οργάνωση που ελέγχεται πλέον πλήρως από το καθεστώς Ερντογάν.
«Η επίσκεψη του υπουργού Τσαβούσογλου στην Ελβετία, που αναμενόταν να πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή αναβλήθηκε», τόνισε ο Σαχίν με ανάρτηση του στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ !

«Οι Ολλανδοί μου φέρθηκαν χυδαία» καταγγέλλει η Τουρκάλα υπουργός που απελάθηκε από την Ολλανδία


kaya.12.3.708
Χυδαία και σκληρή συμπεριφορά στην Ολλανδία καταγγέλλει η Τουρκάλα υπουργός Οικογενειακών Υποθέσεων, Φατμά Μπετούλ Σαγιάν Καγιά, η οποία απελάθηκε από τη χώρα.
Οι ολλανδικές αρχές δεν επέτρεψαν στην Καγιά να μπει στο τουρκικό προξενείο στο Ρότερνταμ και την ανάγκασαν να επιστρέψει στη Γερμανία, από όπου είχε φτάσει οδικώς όταν η Ολλανδία δεν επέτρεψε να προσγειωθεί στη χώρα η πτήση του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Η Καγιά επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη και στις πρώτες της δηλώσεις έκανε λόγο για χυδαία και σκληρή συμπεριφορά από τις ολλανδικές αρχές. «Η συμπεριφορά αυτή απέναντι σε μια γυναίκα υπουργό είναι οικτρή», πρόσθεσε. «Καταδικάζουμε αυτό που συνέβη χθες το βράδυ, μας στέρησαν βασικά μας δικαιώματα. Πέντε μέλη της ομάδας μας τέθηκαν υπό κράτηση, του συμπεριφέρθηκαν με αγένεια, δημοσιογράφοι δέχθηκαν επιθέσεις από την αστυνομία», είπε ακόμη η Καγιά.
«Πήγα στην Ολλανδία για να συναντήσω τους πολίτες μας στο προξενείο μας. Δεν χρειάζομαι να πάρω άδεια για αυτό», επέμεινε η Τουρκάλα υπουργός.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου