Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – «ΦΩΤΙΑ» για γιατρό γυναικολόγο! «Μου έκανε μεγάλη ζημιά και κατέληξε στο νοσοκομείο με κρίσεις επιληψίας!»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – «ΦΩΤΙΑ» για γιατρό γυναικολόγο! «Μου έκανε μεγάλη ζημιά και κατέληξε στο νοσοκομείο με κρίσεις επιληψίας!»


Police-Voice blog ➤
«Καλησπέρα . Θα ήθελα να καταγγείλω μια »γιατρό» γυναικολόγο στην ειδικότητα,  η οποία μου έκανε μεγάλη ζημιά στην υγεία μου χορηγώντας μου φάρμακα για 7 χρόνια συνεχόμενα.
Αντισυλληπτικα χαπια για πολυκυστικες ωοθήκες πιο συγκεκριμενα.
Και μαλιστα μη ενημερωνοντας με για τις παρενεργειες αυτων. Κατοπιν αυτου κατεληξα στο νοσοκομειο με κρισεις επιληψίας εξαιτιας των φαρμακων της.
Συντηρουμαι με αντιεπιληπτικα φαρμακα ( τα depakine chrono 1500mg ημερησιως) και τωρα θα μπω χειρουργειο. Εχω ακομα τις συνταγες που μου εδινε με σφραγιδες. Και απ οτι εχω μαθει απο γνωστους το εχει κανει και σε πολλες αλλες κοπελες εκτος απο εμενα.
Για να δεις την ποιότητα της συγκεκριμενης γιατρού ( που υποτιθεται οτι εδωσε και ορκο στον Ιπποκράτη ) εκανε βολτες στο καταστημα που εργαζομαι ενω παράλληλα ελεγε σε ασθενη της στο τηλεφωνο οτι δεν μπορει να ασχοληθει μαζι του γιατι βρισκεται εκτος Αθηνων.
Σε παρακολουθουμε φανατικά και εγω και ο σύζυγός μου. Και ξερουμε οτι μονο εσυ τα λες με το ονομα τους. Εχω απελπιστει πολυ με ολα αυτα που περναω. Θα ηθελα το σχολιο σου. Σε ευχαριστω πολυ.»
Δέσποινα 29 ετών
Πηγή ➤http://www2.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου